- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.972
- 798
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Durum derken WhatsApp ta hani foto filan paylaşılıyor ya anlık ..onu diyorum..yeminler ediyo valla bilmiyorum filan diyo elimi ayağımı öpüyo bilmiyorum ki yaptı mı yapacak mı böyle şeyleri hiç beceremez normalde odun yani
Yok artıkBenim başıma geldi bu durum
Adamın no bende kayıtlı. Benim no onda kayıtlı
Meğer adam evliymiş. Eve giderken benim noyu siliyormuş. Numaramı ezberlemiş ama. Ertesi gün evden çıkarken yeniden kaydediyormuş.
Bir akşam bana itiraf etti. Ben senin numaranı sildim ama durumun gözüküyor. Onu siler misin diye.
Ben de sildim
Teşekkür etti.
Yani özetle; kadının numarası eşinizde kayıtlı imiş ama silmiş siz görmeden. Durumun da silineceğini sanmış. Yanılmış.
Ben de inanmadım sanırımİnanmak inanmamak sana kalmıs
Ben inanmazdım
Durum derken WhatsApp ta hani foto filan paylaşılıyor ya anlık ..onu diyorum..yeminler ediyo valla bilmiyorum filan diyo elimi ayağımı öpüyo bilmiyorum ki yaptı mı yapacak mı böyle şeyleri hiç beceremez normalde odun yani
Ozaman söylesin konusahıbıne konu kapansın..Evet o instagram hikayeler gibi olan yer.
Kaydetmiş, başka yolu yok...
Ama belki gerekliydi o an kaydetmesi önemsemedi sonra sildi farketmedi hiç.
Anlarsın aslında yalan soyleyıp soylemedıgını.Ben de inanmadım sanırım
Ozaman söylesin konusahıbıne konu kapansın..
Bilmiyorum diyormuş
Ben de öyle dedim ne yaparsan kendine yaparsın dedim eğer yaparsan yakaladıgım an boşarım dedim yeminler ediyo
Dur canım panik yapmaKızlar eşimin telefonuna bi bakıyım dedim WhatsApp a girdim, durum bölümü var ya hani WhatsApp takiler durum bölümünde foto filan paylaşıyor..
İşte durum bölümüne girdim bi numara vardı kayıtlı değildi ve kadın fotosuydu, tıkladım 3adet foto paylaşmış biraz dekolteli filan..ben şok, sonra o numarayı kaydettim kadın profilinde fotosu çıktı..eşime sordum bilmiyorum valla kim bilmiyorum ee bilmiyosan bu no nerden geldi ve kayıtlı olmadığı halde WhatsApp durum bölümünde ne işi var? Ne demek bunlar? Aklım karıştı
Bence eşiniz disarkayken numarayi kaydetti eve gelince silmistir numarayi durumu kayıtlı kalmıştırKızlar eşimin telefonuna bi bakıyım dedim WhatsApp a girdim, durum bölümü var ya hani WhatsApp takiler durum bölümünde foto filan paylaşıyor..
İşte durum bölümüne girdim bi numara vardı kayıtlı değildi ve kadın fotosuydu, tıkladım 3adet foto paylaşmış biraz dekolteli filan..ben şok, sonra o numarayı kaydettim kadın profilinde fotosu çıktı..eşime sordum bilmiyorum valla kim bilmiyorum ee bilmiyosan bu no nerden geldi ve kayıtlı olmadığı halde WhatsApp durum bölümünde ne işi var? Ne demek bunlar? Aklım karıştı
Hayır yanlissiniz bende çok aktif kullanırım ve numaranın 2 taraf ta da kayıtlı olması gerekiyorYa ben wp çok aktif kullanırim olabilir mesela ben sizin numaranizi kaydetsem ve durum atsam size de gelir ama siz de benim numaram olmadan konu sahibi yanlış yönlenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?