Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslında ben istesem artık olur hep olurdu da vücudum toparlansın demişti doktor zmn geçti ama bn hazr değilim o da ondan ısrar ediyor sağlık sıkıntın da klmadı artık diyor
Neden hazır değilsiniz, evleneli 4 yıl olmuş bukadar gezip tozmak yetmedimi?Eşiniz 30 yaşına gelmiş gayet haklı olarak çocuk istiyor sizin içinde en uygun yaş .
Evet , bircok konuda dikkatimi cekiyor . Yuzyuze gelinse soylemeye cesaret edemeyecekleri sozleri soyluyorlar belki de. Klavye basindan konusmak kolay geliyor.
Polemik sever bir grup var ve konular hep baska yerlere gidiyor.
Mesela siz ne biliyorsuniz ben kimin yüzüne ne söyleyebilirim tabi cesaretli olmadığınızdan bilemezsiniz sizde haklısınız
Bence sizin gibiler daha moda oldu kk da yıldık
Babamın yanında 2.yi alıcam dicek çocuk için adamın alnını karışlarım birde saygı duyucam o evden kovmamış kocisime laf söylemeyin diyor valla hakediyor diyoruz bazıları, kızıyorlar
Babamın yanında 2.yi alıcam dicek çocuk için adamın alnını karışlarım birde saygı duyucam o evden kovmamış kocisime laf söylemeyin diyor valla hakediyor diyoruz bazıları, kızıyorlar
Konunuz istediğiniz zaman kapatılamayabilir, çok afedersiniz ama size özel 7/24 nöbet tutamaz kimse, bu nasıl bir tavırdır.
İçerik silmek yasaktır ve uyarı alma sebebidir.