- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.826
- 798
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Bi kerede ben diyeyim dedim :)Bosan mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kerede ben diyeyim dedim :)Bosan mi![]()
içerik silince ne oluyor ki yine yazabiliyoruz konu kapatılmış fibi olmuyor malesef........... Konum istediğim zaman kapatılmadığı için içerik siliyorum..
İyi demiş kocan o zamanEşime hakaret edilsin diye bu konuyu açmadım lütfen düzgün konuşun
Neden hazır değilsiniz, evleneli 4 yıl olmuş bukadar gezip tozmak yetmedimi?Eşiniz 30 yaşına gelmiş gayet haklı olarak çocuk istiyor sizin içinde en uygun yaş .Aslında ben istesem artık olur hep olurdu da vücudum toparlansın demişti doktor zmn geçti ama bn hazr değilim o da ondan ısrar ediyor sağlık sıkıntın da klmadı artık diyor
İyi demiş kocan o zaman![]()
Öyle deme kizıyor konu sahibi küstü konusu sildi kocişkocuğuna laf etmeyinGerizekalı adam.
Mesela siz ne biliyorsuniz ben kimin yüzüne ne söyleyebilirimEvet , bircok konuda dikkatimi cekiyor . Yuzyuze gelinse soylemeye cesaret edemeyecekleri sozleri soyluyorlar belki de. Klavye basindan konusmak kolay geliyor.
Polemik sever bir grup var ve konular hep baska yerlere gidiyor.
tabi cesaretli olmadığınızdan bilemezsiniz sizde haklısınız 
Yavaş olur musun bibicim, eşler saygı lutfenİyi demiş kocan o zaman![]()
Babamın yanında 2.yi alıcam dicek çocuk için adamın alnını karışlarım birde saygı duyucam o evden kovmamış kocisime laf söylemeyin diyor valla hakediyor diyoruz bazıları, kızıyorlarYavaş olur musun bibicim, eşler saygı lutfen![]()
Babamın yanında 2.yi alıcam dicek çocuk için adamın alnını karışlarım birde saygı duyucam o evden kovmamış kocisime laf söylemeyin diyor valla hakediyor diyoruz bazıları, kızıyorlar![]()

İçerik sildikten sonra ilk mesajda kabak gibi alıntı görmek![]()

Konunuz istediğiniz zaman kapatılamayabilir, çok afedersiniz ama size özel 7/24 nöbet tutamaz kimse, bu nasıl bir tavırdır............ Konum istediğim zaman kapatılmadığı için içerik siliyorum..