Ben söylesem ayıp mı olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Wuthering konu acinca aninda gozumde canlanan.
Eki Görüntüle 3262462

Ben de tam Recaizade Mahmud Ekrem 'ben bu kadar araba sevdasi diye sayiklamadim' diyerek mezarinda ters dondu demeye gelmistim.

F Fight4freedom1 Bu arada nickin en sevdigim Emily Bronte romanidir ama konularin niye boylee? Zaten kayinaileyi gozden cikarmadin mi, evet ben iptal ettim cunku sizin borcunuzu odemek istemiyorum de gitsin. Durustluk, ozgurluktur demisler hem.

Iyice sıvamış olursun bence hiç bulaşma

Pes, bu sekilde alinan arabanin ustune bile akbaba gibi üşüşme pesinde sanki calisip, kendi almis
Sorma, kocası ölürse malın peşini bırakmayacağını da söyledi, kayınbabasının mirasçısıymış o da. Sanki hanları hamamları var kayınbabasının, bi ev bi kıytırık araba.

Bekarken mi almışlar o komşu hiç bilmiyordum,herkes bekarken ailesine destek olur ,şimdi o arabayı mı istiyormuş
Evet bekarken almış. Eşi bile sallamıyor bu kadar ama konu sahibi bu araba yüzünden ruh sağlığını kaybetti.

Evet bekarken almış. Eşi bile sallamıyor bu kadar ama konu sahibi bu araba yüzünden ruh sağlığını kaybetti.
Acaba bizim kızın anlattığı kadar para koymamış olmasından adam takmıyor olabilir mi ya? Hem düğünü de ailesi yaptı eşyaları da onlar aldı zaten. Ama bizim kıza sorsan kocası kuş kadar maaşla evi çeviriyordu herkesi besliyordu bekarken.

Bu da olabilir. Eşim de bekarken babasının ev kredisini ödedi birkaç sene. İnan ne ödediğini bilmem bile. Bana ne ya beni ne ilgilendirir? O kadar mı düşkünüz sjksjsl

Kendi arabaları yok mu acaba,durumları çok mu kötü ki tee bekarken yapılanlarla ilgileniyor,
Sanırım yok. Maddi durumlarının pek parlak olduğunu sanmıyorum. Biraz iyi olsa ömrü hayatını o arabanın satılmasına vakfetmezdi herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…