- 7 Ocak 2018
- 27.489
- 79.838
- 598
- 35
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Eee ortada onlara göre araba yok o zamanEngelli babanne üzerinden eşi babası ile birlikte alıyor, kaynının dediği gibi bir katkısı yok, babasının payını sahipleniyor, baba da destekliyor zaten.
Uzun zamandır bakmıyorum. Dün gece içimden bir his sürekli bak bak diyordu. Bir baktım ihlalli geçişler, kaç katı yazmışlar.Satılmadan rahat yok gerçektenBu kadar bakmak da neyin nesi ya?
Madem biniyorsun maden artık sorumluluğu bizde değil diyorsun ya ben onu hgs geçişini de iptal ettim nasılsa biz kullanmıyoruz artık deyin.
Siz o arabayı sattırmadan da rahat etmezsiniz ya neyse...
Ya dün söylemeyeyim diyordum. Ama 10 katı diyor. Avukata falan veriyorlarmışHiç karismasan kendileri öğrense çok mu vicdansızlik olur
Engelli babannenin adına ÖTV’siz alınan araç. Bekarken babasıyla ortak almış kocası. Asgari ücretle sıfır araba alamaz zaten. Bakmayın siz bu konu sahibineHuzursuz edip evliliğe zarar verecek noktadaysalar bence de uzaklaşın.
Yalnız şunu anlamadım yahu araba kimin?
Ya dün söylemeyeyim diyordum. Ama 10 katı diyor. Avukata falan veriyorlarmış
Duymalarını sağlayacak biri taniyor musunuz öyle duysalarYa dün söylemeyeyim diyordum. Ama 10 katı diyor. Avukata falan veriyorlarmış
Söyleseydiniz keşke faiz ödeyecekler yazık değil miKızlar kayınvalidemlerin kullandığı arabanın Hgssi eşimin üzerineydi.Bir sinirle 3 4 ay önce iptal ettim.Uygulamadan bakınca geçiş ihlalleri gözüküyor.Kaynımın falan iptal oldugundan haberi yok.Eşim nasıl söyleyeyim diyor. Ben söylesem ayıp mı olur?
Asgari ücretle sülaleyi doyurdu kocası deme öyle.Engelli babannenin adına ÖTV’siz alınan araç. Bekarken babasıyla ortak almış kocası. Asgari ücretle sıfır araba alamaz zaten. Bakmayın siz bu konu sahibine
Amacı o zaten. Arabaya borç bindirip zorla sattıracak. Kadında deve kini var. Arabayı sattırmak için uğraşıyorSöyleseydiniz keşke faiz ödeyecekler yazık değil mi
Asgari ücretle sülaleyi doyurdu kocası deme öyle.
Ben sinirle iptal ettim deyin,gerçek sizi tanısınlar madem böyle birşey yaşıyorsunuz saklamayınPeki kağıt geldi iptal olmuş mu diyeyim. Yoksa ben sinirle iptal ettim mi
Nasıl yedirmediler ama sana o arabayı ohhhhhBen aracı gözden çıkardım zaten.Kaynımın her kullandığı Hgsyi ödesin istemiyorum
Asgari ücretle sülaleyi doyurdu kocası deme öyle.
(İçinden bir his sürekli aracın hgs’sine bak bak bak diyen kadın… )Uzun zamandır bakmıyorum. Dün gece içimden bir his sürekli bak bak diyordu. Bir baktım ihlalli geçişler, kaç katı yazmışlar.Satılmadan rahat yok gerçekten
Araba kayınpederin üzerine engelli arabasıArabanın ruhsatı kimin üzerine
Niye satılmasını istiyorsunuz ki adamın arabası yoksa binsin işteUzun zamandır bakmıyorum. Dün gece içimden bir his sürekli bak bak diyordu. Bir baktım ihlalli geçişler, kaç katı yazmışlar.Satılmadan rahat yok gerçekten
30 yıl sonrasını düşündü ya, kocası ölecek de mirasının peşine düşecek dava açacaktı falan fjfjfjAmacı o zaten. Arabaya borç bindirip zorla sattıracak. Kadında deve kini var. Arabayı sattırmak için uğraşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?