Ben suçlu muyum gercekten lütfen siz yorumlar mısınız ?

3-4 yıl önce acil de böyle bir tanı konuldu bende açıkçası önemsemedim o zaman . Atak falan geçirmiyorum şükür ama aklım çıkacak gibi oluyor en ufak seyde
Hayır aslında hiçbir şeyden korkmuyorum, işin garip tarafı panik atak Olduğum hamilelikte çıktı ve ilk defa atak geçirdim şimdi dönüp baktığımda aslında çok önceden vardı bende sadece atak geçirmedim o yüzden adını koyamıyordum sıkıntılarımın, hep bir güvensizlik Telaş, aldatılma korkusu aldatma korkusu derken aptal yerine konulma hissi beni daha çok etkiliyordu, beynimde sanki sis bulutu vardı hiçbir şey net değildi, girdiğim sınavlara çalışmama rağmen yapamıyordum bilgisayar sınavı falan mesala yazılı sınav değilde bunun gibi bir çok şey..

Bir de bu durumun güvenle ne alakası var,
Bir gariplik varsa ortada tabi ki insan bunun üstüne gider, düşünür ve içten içe durumu mantığa oturtmaya çalışır.
Ortada saçma bir durum varken kimse aaa ben sevgilime güveniyorum asla gizli saklı birşeyine bakmam demesin.
Bakılıp araştırılmaması bana göre daha anormal.

Öncelikle şunu düzelteyim. Kız , sevgilimin, ev arkadaşının, sevgilisinin, oda arkadaşı . yani 2 kız yurtta oda arkadaşılar. Kızlardan birisi benim sevgilimin ev arkadaşının ki . Diğeri de sevgilimi ekleyen kız onunda sevgilisi yada takıldığı çocuk diyeyim sevgilim vee ev arkadaşını tanıyor yani arkadaş gibiler .Özetle Ortada 3 tane erkek arkadaş var 2 si aynı evde yaşıyo kızlarda 2si yurtta oda arkadaşı . Birinin sevgilisi belli de öbürünün hem sevgilisi var hemde benimkini ekliyor. Karısık bayaa. Bana kalırsa kesinlikle kızla başka sohbet ortamı oldu sevgilimin. Şöyle düşünüyorum bu diğer kız sevgilisinin evine gelirken(yani benimkininde evi oluyor aynı zamnada) yanında oda arkadaşını da getirdi ara sıra. Benimkiyle de o fırsatla tanıştılar ama kız başka sevgili yaptı kendine. E benim sevgilimin hayatında birisi olduğunu da biliyordur. Ama benim sevgilim ben bütün bhunları öğrenip kızcam diye korkuyor bencee

Aynen bende böyleyim yaa hiç birsey ne değil

Bilemedim ki çetrefilli gibi.
Yani neden kız ekleyince hemen dondurduki facesini,
Birşeyden mi çekindi !!! sizinde ortak kullandığınızı düşününce açıklama gereği duyUP,örtpas etmiş hatasını gibi,
Her zaman tüm konularda böyle açıklma yaparmı eşiniz ?
Birde erkek arakadaşı var madem gitsin sevgilisine kızsın istek gönderen o
Sizin yaptığınız hoş olmamış tanımadığım insana ne teklif gönderiyorsunuz !!!

Açıkçası benden başka kimsenın yaptığı hos değil ne o kızın sevgilime istek göndermesi, nede her ne kadar kabul etmedesde sevgilimin face dondurma olay çıkartma gibi tavırları. Benim de acaba ben yanlış mı yapıyorum düşüncesi aklımdan bile geçmedi onlar öyle yapıyorsa benim yaptığımda ne var gibi düşündüm başlarda

sonuna kadar haksızsın
var böyle ergen tipler, sırf kızı merak ettim diye olayların byümesine neden olmuşsun... görseydin inseleseydin ne değişecekti... kızın fotoğraflarına like mı yapacaktın... basit birşeyi liseli gibi büyütmüşsün sahi kaç yaşındasın

Kızı merak etti ya merak. Güzel mi çirkin mi acaba daha önce gördüm mü karşılaştım mı diye. Evet yapmamam lazımdı ama yaptım. Veya daha profesyonelce yapmam gerekirdi su yüzüne çıkarmadan mevzuyu. 21 yaşındayım bu arada ergen de değilim. Ayrıca olayın büyümesinin beninmle alakası olduğunu düşünmüyorum sevgilim çocuğa laf arasında senin kızda beni eklemiş demiş kızın sevgilisi de gidip kıza bağırıp çağırmış sen onu neden ekliyorsun diye. Madem ben büyüttüm kızın kendi sevgilisi bile kıza güvenmiyor ki olay çıkartmış. Kızda bunun üstüne aaa yanlış mı anlamış ona istek atmamı gibi bir cümle kurup olayı sevgilime döndürmüş benimki de bunlara kızdı çocuk benim için nasıl böyle düşünür nasıl yakıştırır diye. üstüne bide bende kızı ekleyince sende o çocuk gibi yaptın kısacası diyor

Ben kendi kendime soz vermiştim sizin konularını yorum yapmayacağım diye ama dayanamıyorum yine yazıyorum
Böyle o onun arkadaşı bu bunun arkadaşı gibi cetrefilli konuları oldum olası hiç sevmem Ayrıntılı açıklamaların altından da hep bir şey çıkar zaten
Keşke daha çaktırmadan baksaydiniz kıza tek hatanız bu bence
Sizin sevgiliniz zaten sorunlu diğer konulardan da belli O yüzden bu olayın da öyle basit bir şey olduğunu düşünmüyorum ama sizi de anlamıyorum ben
içgüdüsel olarak yorumlarda hep sevgilinizi koruyorsunuz onca şey yaşanıyor hala da birliktesiniz
Madem ayrılmak gibi bir amacınız yok her şeyi didiklemeyin

Biliyorum seni bıktırmıştım en sonunda kusura bakmaKeşke çaktırmasaydım evet. Sevgilime güvenmekle güvenememek arasında gidip geliyorum sürekli. Tek isteğim ona güvenmek ama bunuda yapamıyorum olmuyor yasadıklarımdan olsa gerek.. Ama güvenmek de istiyorum kendini kanıtlasın ispatlasın diye bekliyorum böyle olaylar yasadığım zaman önce güvenmeyip araştırıp soruşturuyorum ama sonunda hatalı ben oluyorum güvenmediğim için. Abarttığım düşünülüyor .Sevgilimde bunları söyleyince kendime dönüp bakıyorum acaba gerçekten öyle mi diye düşünüyorum bu seferde. Güvenmek istediğim için anlattıklarına inanmak istiyorum inanmya çalışıyorum ama tam güvenemediğim için içimde hep bir huzursuzluk oluyor yinede

Adam sizi öyle bastırıyor ki her seferinde size kendinizi suçlu hissettiriyor
Hep bir guvenmeme huzursuzluk haliyle de yaşanmaz ki
Ben kimseye tam manasıyla guvenenlerden değilim yani kendimi bu kisi bunu yapmaz diye hic sartlamiyorum yapabilir buna hazirlikliyim o zaman ben de boyle davranirim diye ayarliyorum o kisiye karsi kendimi
Ama sizin durumunuz başka adam yapıyor yapıyor sonunda suçlu hep siz oluyorsunuz

Yada şöyle diyelim o bişeyler yapıyor. Bende buna tepki gösterdiğim zaman bir hareketim bir lafım yanlış olsa olay bir anda bana dönüyor . Bütün herseyin suçlusu sebebi benmişim gibi. Güzel yere değindiniz teşekkür ederim Baktiğım zaman bütün konularım genelde böyle o bi yanlış yapıyor bende ona kızıyorum veya birsey yapıyorum o an. Bana kızarken üste çıkıveriyor kendimi savunmaya başlıyorum hemen onun yaptığını unutup

Aynen öyle
Bu konuda da öyle olmuş mesela asıl konu onun kızla iletişimi olması gerekirken sizin merakınıza yenik düşmeniz olay olmuş
Su an sevgiliniz ilgili bir tespit yapmış oldunuz demek ki ilerleyen zamanda evlendiginizde ne olursa olsun hep kendinizi savunmak zorunda kalacaksınız bunu aklınıza yazın

Yada bu durumun önüne geçmem lazım fazla vakit kaybetmeden. Ama ben evde bile öyleyim aileme karışı da sürekli kendimi savunmak zorunda kaldım halada öyle ve şimdi ona karsıda öyle. Nasıl üstüsinden gelebilirim ki bu durumun var mı tavsiyeniz ?

daha 21 yaşındasın .. bu yaşta böyle tiplerle sevgili olup, sonra evlenirsiniz.. evlendikten sonra asıl dramınız başlar.. öncelikle mesleğinizi ele alın, ekonomik özgürlüğünüzü yakalayın.. sonra burda eşim beni aldatıyor ne yapayım boşanamıyorum gibi abuk subuk konuları okumak zorunda kalıyoruz!

O düzelmeden evlenmeyi düşünmüyorum daha doğrusu ben ona güvenmeden nişan söz bunu bile düşünmüyorum bu konuda netim.

kelebek,
sevgilim polis demişsin, eski konularını göremiyorum onun için bakamadım, sen şu uzaktaki polis sevgilisinin herseyine karıstığı kızmısın yoksa.
hani herşeyi rapor etmesini bekleyen, dar pantolan giymesine kadar karışan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…