Ben suçlu muyum gercekten lütfen siz yorumlar mısınız ?

Çocuk kızla takılıyo benden söylemesi ekleyince hesabı dondurmuş. Aklınca.. Konuyu kapıcaktı.
Yok yok çok şükür öyle bişey olduğunu düşünmüyorum hatta kızın takıldığı çocuk sevgiliminde arkadaşı yani bu hikayede ben hariç herkes birbirini tanıyor

Karıştırmadim benim telde onun facesi açık durur kendim kullanmıyorum canım sıkılınca da girip öyle dolaniyorum tesadüfen gördüm. Kız kardesimden eklemek tamamen o anlık fevri bi hareketi malesef önceden yalanini yakalamistim başka konudan ama bence hikaye doğru ama eksiklik var

Bence sevgiline söyleyen kişi kızın bizzat kendisi. Sevgilini savunma icgudun var ama bu ışte bir pislik var.

Hakli gördüm seni ... Ama erkek arkadasinda kalkip diyememis mi: seninki ben face den ekledi gelip ben olay cikariyor muyum? Diye ... Allah allah ne cins insanlar o oglan ilk önce dönüp kendi kiz arkadasina hesap sorsun ..
Heh işte bende benimkine bu yüzden kızdım .madem böyle bi muhabbet açıldı beni savunması lazımdı onunda daha 1 kere konuştuk beni eklemiş bende kabul etmedim zaten kelebek de merak etmiş öyle bi istek göndermiş diyeydi bari. Burda gelip bende suç bulacagina biraz düşün. Kız gelmiş seni ekliyor suçlu olan ben miyim yani dedim. Tartıştık ama tek hata bende bulundu

Valla ben konu sahibine hak verdim
Evet normal şartlarda yaptığı saygısızlık amaaa

Adamın ne haltlar yediğini öğrenmesi lazım, ben sevgililik döneminde her türlü hafiyelik, dedektiflik, pislik ne varsa yapılması taraftarıyım eğer ciddilerse ilişkilerinde

Çünkü biz kadınlarda hastalık bu, sevgiliyken oturur güvenir gözü kapalı gezerler
Evlenince de hepsi dedektif kesiliyo sonra adamın her haltlarını öğrenip rahat ediyorlar(!)

Haksizsin. Ilsikide ortak facebook kullanmayi anlamiyorum. Neden? Sizin bir kisi misiniz? Hic bir anlami yok, facebook kisiye ozel bir platform. Insan iliski yasa da kendine ait bir alani olmali. Ayrica sosyal medya cok genisledi, kiz tanistigi kisileri ekleyebilir, bu onun tercihi, siz ne hakla kizi genislikle itham ediyorsunuz? Herkes zaten sevgililerinizin pesindeydi. Kizin fotograflarina niye bakmak istiyorsunuz ortada fol yok yumurta yok. Hatalisiniz tabi. Ben kizin yerinde olsam bende sinirden deli olurum. Kiz alt tarafi selam verip faceten eklemis, siz kizi resmen sevgilinizin pesinden kosuyomus durumuna duaurmussunuz. Kiz sizi instagramda gorunce boyle dusunmustur. Ne kiza genis demeye ne de bu olayda kiza suc bulmaya hakkiniz yok bence.

Cok sükur :) Ne bileyim ya içim rahat etmedi zaten bu muhabbetleri duyunca bari kız güzel mi çirkin mi neyin nesi bi fotolarina bakayım istedim

onu bunu bilmem de kızı özellikle tanıştırmışlar yani

yardımcı vs olur diye muhtemelen ya da arkadaş olur diye

neden hemen benim sevgilimi ekleyen kız diye bir damga yaratıyorsunuz ki

insanların karşı cinsten arkadaşları olabilir; sizle sevgili olmadan önce de sonra da olabilir hatta siz evli olsanız da olabilir hem sizin hem de karşı tarafın

neden diğer kızlara uzaylı muamelesi bu kadar abartılmış durumda gençler arasında anlamıyorum

merak ettim, nasıl bir kız diye baktım cümleniz dahi çok çirkin geldi bana

Peki hadi ben hataliyim kızın sevgilisi de kıza kızmış ne kadar tanıyosun da faceden ekliyosun diye. Aynı seyi ben yapmış olsam benim sevgilim de bana kızardı .

Keşke kardeşinden eklemeseydin anlaşılması çok normal. Zaten boşver adam seninle ve sen ona güveniyorsan o kız kendi kendine takılsın dursun

Farkinda misiniz bilmiyorum ama bize ne zarar geliyosa hemcinslerimizden geliyor. Ne kızlar var yaa tanimadigim birine niye guveneyim ben. Üstelik bana göre yanlış . Bende o kizin sevgilisini tanıyorum gidip ekleme hoş olur mu buna benim sevgilim de kızar bende boyle bişey yapmam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…