- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Yok yok çok şükür öyle bişey olduğunu düşünmüyorum hatta kızın takıldığı çocuk sevgiliminde arkadaşı yani bu hikayede ben hariç herkes birbirini tanıyorÇocuk kızla takılıyo benden söylemesiekleyince hesabı dondurmuş. Aklınca.. Konuyu kapıcaktı.
Niye donduruyo panik yapıyo o zamanYok yok çok şükür öyle bişey olduğunu düşünmüyorum hatta kızın takıldığı çocuk sevgiliminde arkadaşı yani bu hikayede ben hariç herkes birbirini tanıyor
Karıştırmadim benim telde onun facesi açık durur kendim kullanmıyorum canım sıkılınca da girip öyle dolaniyorum tesadüfen gördüm. Kız kardesimden eklemek tamamen o anlık fevri bi hareketi maleseffacebook'unu neden karıştırdın? hadi karıştırdın neden kız kardeşinden ekledin? ( bari bi arkadaşından ekleseydin)
ayrıca sevgiline güvenmiyorsun sanırım yalanını mı yakaladın? yakaladıysan şayet; arkadaşımın kız arkadaşı hikayesi yalan olabili
Bence sevgiline söyleyen kişi kızın bizzat kendisi. Sevgilini savunma icgudun var ama bu ışte bir pislik var.Sevgilime söyleyen ev arkadasinin sevgilisi kızla tanismistim 1 kere görmüştüm. O diğer kızda onun oda arkadasiymis işte sabah eve çocuğun sevgilisi gelmiş sohbet sırasında öbür kız anlatmış . Ama ben yine de bu kadar tepkiyi hakettigimi düşünmüyorum
Heh işte bende benimkine bu yüzden kızdım .madem böyle bi muhabbet açıldı beni savunması lazımdı onunda daha 1 kere konuştuk beni eklemiş bende kabul etmedim zaten kelebek de merak etmiş öyle bi istek göndermiş diyeydi bari. Burda gelip bende suç bulacagina biraz düşün. Kız gelmiş seni ekliyor suçlu olan ben miyim yani dedim. Tartıştık ama tek hata bende bulunduHakli gördüm seni ... Ama erkek arkadasinda kalkip diyememis mi: seninki ben face den ekledi gelip ben olay cikariyor muyum? Diye ... Allah allah ne cins insanlar o oglan ilk önce dönüp kendi kiz arkadasina hesap sorsun ..
Valla doğru diyosun :) Soru da soramiyorum hala aynı şeyi yapıyosun diye kızıyorNe cektin be kelebek , valla cok cektin..
Bu hesap dondurma isinde var bi haller ama bilemedim.
Yooo ne alakasi var anlamadımFetocumu sevgilin
Cok sükur :) Ne bileyim ya içim rahat etmedi zaten bu muhabbetleri duyunca bari kız güzel mi çirkin mi neyin nesi bi fotolarina bakayım istedimValla ben konu sahibine hak verdim
Evet normal şartlarda yaptığı saygısızlık amaaa
Adamın ne haltlar yediğini öğrenmesi lazım, ben sevgililik döneminde her türlü hafiyelik, dedektiflik, pislik ne varsa yapılması taraftarıyım eğer ciddilerse ilişkilerinde
Çünkü biz kadınlarda hastalık bu, sevgiliyken oturur güvenir gözü kapalı gezerler
Evlenince de hepsi dedektif kesiliyo sonra adamın her haltlarını öğrenip rahat ediyorlar(!)
Peki kız meselesini daha önce neden söylememiş?Sadece o eklemedi bikaç kişi daha vardı ama erkek. Önüne gelen ekliyor senle fotoğrafımız da var ekleyenler de adam olsa seni gormelerini bile istemiyorum dedi
Peki hadi ben hataliyim kızın sevgilisi de kıza kızmış ne kadar tanıyosun da faceden ekliyosun diye. Aynı seyi ben yapmış olsam benim sevgilim de bana kızardı .Haksizsin. Ilsikide ortak facebook kullanmayi anlamiyorum. Neden? Sizin bir kisi misiniz? Hic bir anlami yok, facebook kisiye ozel bir platform. Insan iliski yasa da kendine ait bir alani olmali. Ayrica sosyal medya cok genisledi, kiz tanistigi kisileri ekleyebilir, bu onun tercihi, siz ne hakla kizi genislikle itham ediyorsunuz? Herkes zaten sevgililerinizin pesindeydi. Kizin fotograflarina niye bakmak istiyorsunuz ortada fol yok yumurta yok. Hatalisiniz tabi. Ben kizin yerinde olsam bende sinirden deli olurum. Kiz alt tarafi selam verip faceten eklemis, siz kizi resmen sevgilinizin pesinden kosuyomus durumuna duaurmussunuz. Kiz sizi instagramda gorunce boyle dusunmustur. Ne kiza genis demeye ne de bu olayda kiza suc bulmaya hakkiniz yok bence.
Farkinda misiniz bilmiyorum ama bize ne zarar geliyosa hemcinslerimizden geliyor. Ne kızlar var yaa tanimadigim birine niye guveneyim ben. Üstelik bana göre yanlış . Bende o kizin sevgilisini tanıyorum gidip ekleme hoş olur mu buna benim sevgilim de kızar bende boyle bişey yapmam zatenonu bunu bilmem de kızı özellikle tanıştırmışlar yani
yardımcı vs olur diye muhtemelen ya da arkadaş olur diye
neden hemen benim sevgilimi ekleyen kız diye bir damga yaratıyorsunuz ki
insanların karşı cinsten arkadaşları olabilir; sizle sevgili olmadan önce de sonra da olabilir hatta siz evli olsanız da olabilir hem sizin hem de karşı tarafın
neden diğer kızlara uzaylı muamelesi bu kadar abartılmış durumda gençler arasında anlamıyorum
merak ettim, nasıl bir kız diye baktım cümleniz dahi çok çirkin geldi bana
Doğru valla o an sinirle yaptım bişeyler içim hala da rahat değilBu kiz meselesini sen neden sonradan ogreniyorsun. Ben olsam o adamdan haşlama yapardim. Kiz ekliyor, hesap donuyor.. Sinek kucuktur ama mide bulandirir. Haklisin ama taktigin yanlis..
Cook teşekkür ederim :)Keşke kardeşinden eklemeseydin anlaşılması çok normal. Zaten boşver adam seninle ve sen ona güveniyorsan o kız kendi kendine takılsın dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?