Ben tatile geldim memlekete . Ama o işyerinden diğer grupla birlikte görüşürken öğle molasında aklına bile gelmiyorum. ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
28
Sabahtan beri mesajlaşıyoruz aslında . Ama öğlenleyin evden bir şeyler getirdiğini söyledi . Kurumda yemek yiyecekti. 6 kız grubumuz var . O kızlar ve iki erkek (biri benim görüştüğüm bu kişi) öğlen birlikte konuşurlarken bile aklına gelmiyorum . Tam öğlen molasında tamam git yemeğini ye yazdım tenezzül edip dönmedi bile. Saat bir buçuk da döner artık . Yok bi de kahve içeceklermiş bilmem ne.. gerçekten önceki erkek arkadaşımı mumla arıyorum . O olsa asla bana böyle davranmazdı her öğlen arar sorardı . Her konuda eksiklik hissediyorum artık . Kafam çok karışık . Mesaj yazdığında işteyken felan yazar . Ama böyle eve gittiği zaman akşam .. iki saat yemek molası verir. Sonra yazar . Yazmasında sorun yapmıyorum ama öğlen bu telefonu nasıl eline alıp bana anlatmıyor. Gerçekten bilmiyorum. Demekki bensiz de oturtabiliyorlar .
 
Adamı salın.
Adamın öğle arasında aramaması kusur değil.
Ayrıca eski sevgili ile kıyaslamanız çok nahoş.
Adama kişisel alan bırakın, her şeyi kurala bağlamayın, spontane olun.
Sık boğaz etmek size bir şey kazandırmaz.
Sürekli arayıp aramaması size olan sevgisinin, verdiği kıymetin göstergesi değil.
Bunu bu şekilde kabul ederseniz adamın kabahatli olmadığını anlarsınız.
 
Sizsiz niye oturamasın bu adam? Hava mısınız, oksijen misiniz? Yetişkin insanların ergen gibi takılmasını hiç anlamıyorum. Asıl bir ortamdayken sürekli mesajlaşan, telefonla uğraşan insanlara uyuz oluyorum ben. Bir de öncekiyle kıyaslamışsınız, cidden ben utandım ya. Ona dönün o zaman.
 
Anlattığınızı gözümde canlandırdım, öğlene kadar sevgilimle yazışıyorum öğle arasında arkadaşlarla yemek yiyoruz ama o 1 saat içinde, çalışma arkadaşlarımla yemek yerken sevgilime mesaj yazmadığım için trip atıp önceki sevgilisi ile kıyasa gidecek. Siz ciddi misiniz?

Ailenizin yanına gitmişsiniz insanlarla vakit geçirmek varken elinizde sürekli telefonla mı geziyorsunuz.
 
Ben de ilgi delisiyimdir ama siz azicik abartmissiniz. Sabahtan beri yazişip ogle arasinda ne için aramasini bekliyorsunuz ki?
Sizin için de zor olmuyor mu bu kadar telefona yapışmak? Sevgiliden başka kendi hayatiniz olsun biraz. Bu kadari da artik ilgi sevmek değil hayatinda sevgiliden başka bir şeyi olmamak.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X