- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Önden eşinizi gönderin yapılacak işe, belki onu yaparken görünce azıcık gaza gelirsiniz. Ha yine olmuyorsa, bırakın eşiniz bitiriversin, hamile olarak bu salmaya gayet de hakkınız var bana göre. =) Lakin bebekli hayata geçince bu tembelliği isteseniz de devam ettiremezsiniz. Emzir, yatır, kaldır, bezle, yıka, uyut, pışpışla, uykusuz kal rutininde bir de ev işleri birbirine girerse ayvayı yediğinizin resmidir. Ya bir yardımcı almanız gerekir ya da eşle güzel bir iş bölümü yapmak zorundasınız.Çalışıyordum özel okulda öğretmenim ama bu pandemi sürecinde hamilelik de eklendi yeni anlaşma yapmadım marttan beri evdeyim . Kalk yapalım desem yapar ama ben nasıl kalkacağım:*
Bende bendeTembel insanlarlara çok zıtım ben ya
Gece kalk mantı yapıp yiyelim diyen biri olsa kalkar yaparım. Hiç affetmem
Amaaaan yapan da ölüyor yapmayan da. Boşverin. Olur gider hepsi zamanla. Bebeğiniz ve siz iyi olun yeterHem tembelim hem çok duygusal . Gençken de böyleydim ben . Elim işe güce varmazdı . Koli koli kitap okuyayım ellemesin kimse beni derdim . Evlendim aynı oldu . Eşim yemek temizlik beklemez koy onune makarna her gün yer . Işe gittim işten geldim zorunlu isleri yaptım oturdum okudum . Hep okudum .
Bebeğimizin odası gelecek yakın zamanda o yüzden kocaman bir elbise dolabim vardı ondan vazgeçmek zorunda kaldım çünkü evim küçük . Inanamazsiniz. Eldivenlerin teki var teki yok. Çorapların da keza öyle . Her şey birbirine gitmiş. Ayakkabılar da öyle yaz geldi hala raflarda botlar çizmeler var kaldırmam lazım elim kolum kalkmıyor . Onca iş var ya kitap okuyorum ya kafamda felaket senaryoları yazıp ağlıyorum .
Niyetleniyorum her gün bir dolabı düzelticem diue içimden gelmiyor iş yapmak,yemek yapmak . Bi girissem tek dolapla kalmayacak biliyorum. Bugün dolabı sökmeye babamla annem geldi yardıma babam bu ne kadar dağınıklık falan dedi homurdanarak çok üzüldüm . Onlar gidince ağladım ama hala iş yapasım yok. Bu hal nas geçer
Ne demek istediniz ?Aman ne kadar iyi eşiniz varmış yemek secmiyormus. İşten gelince yaptığınız yemeği (!) Çok ilginç gerçekten.
Siz de dahil burda bazıları eşinizin Allah'tan iyi olduğunu söylemiş ama iyilik bu değil çalışan kadınla birlikte işleri yarı yarıya bölüsmektir. Yaptığınız yemeğe laf etmemesi değil. Dikkatimi çekti sadece.Ne demek istediniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?