- 25 Aralık 2007
- 2.184
- 8.425
- 683
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Ben iş varken ama icimde istek yokken açıyorum bir video hem izleyip hem işimi yapıyorum.Esiniz bir sey demiyor bari şanslısınız.Halamda böyle dağınıktır ama babaannem cok fazla is yaptırıp titiz olduğu icin kadin simdi yaomio o kadar bıkmış.Sizde böyle bir durum mu var?Hem tembelim hem çok duygusal . Gençken de böyleydim ben . Elim işe güce varmazdı . Koli koli kitap okuyayım ellemesin kimse beni derdim . Evlendim aynı oldu . Eşim yemek temizlik beklemez koy onune makarna her gün yer . Işe gittim işten geldim zorunlu isleri yaptım oturdum okudum . Hep okudum .
Bebeğimizin odası gelecek yakın zamanda o yüzden kocaman bir elbise dolabim vardı ondan vazgeçmek zorunda kaldım çünkü evim küçük . Inanamazsiniz. Eldivenlerin teki var teki yok. Çorapların da keza öyle . Her şey birbirine gitmiş. Ayakkabılar da öyle yaz geldi hala raflarda botlar çizmeler var kaldırmam lazım elim kolum kalkmıyor . Onca iş var ya kitap okuyorum ya kafamda felaket senaryoları yazıp ağlıyorum .
Niyetleniyorum her gün bir dolabı düzelticem diue içimden gelmiyor iş yapmak,yemek yapmak . Bi girissem tek dolapla kalmayacak biliyorum. Bugün dolabı sökmeye babamla annem geldi yardıma babam bu ne kadar dağınıklık falan dedi homurdanarak çok üzüldüm . Onlar gidince ağladım ama hala iş yapasım yok. Bu hal nas geçer
Yalniz dikkatinizi cekti mi kimse yorumlarda eşiniz yapsın dememiş. Kadın çalışıyorum dediği halde. Herkes bebek olunca nasil yetiseveksin demiş sanki eşi kenar süsü.Siz de dahil burda bazıları eşinizin Allah'tan iyi olduğunu söylemiş ama iyilik bu değil çalışan kadınla birlikte işleri yarı yarıya bölüsmektir. Yaptığınız yemeğe laf etmemesi değil. Dikkatimi çekti sadece.
Aynen ya ben de böyle düşünüyorum. Sanki eskiden evler bal dök yalaymis simdi de bu moda. Onu da gectim yabancilar evde ayakkaniyla dolaniyor mültecilerin yasadigi evleri görüyoruz peki bu cocuklar hasta olmadan nasil büyüyor merak konusuAmaaaan yapan da ölüyor yapmayan da. Boşverin. Olur gider hepsi zamanla. Bebeğiniz ve siz iyi olun yeter
Bak o dikkatimi cekmemisti bu daha da fena. Kadınlar bile ev ve çocuk bakımını kadının işi görüyor işte. Teselli verirken bile. Çok yazık.Yalniz dikkatinizi cekti mi kimse yorumlarda eşiniz yapsın dememiş. Kadın çalışıyorum dediği halde. Herkes bebek olunca nasil yetiseveksin demiş sanki eşi kenar süsü.
Aynen ya ben de böyle düşünüyorum. Sanki eskiden evler bal dök yalaymis simdi de bu moda. Onu da gectim yabancilar evde ayakkaniyla dolaniyor mültecilerin yasadigi evleri görüyoruz peki bu cocuklar hasta olmadan nasil büyüyor merak konusu
Bak o dikkatimi cekmemisti bu daha da fena. Kadınlar bile ev ve çocuk bakımını kadının işi görüyor işte. Teselli verirken bile. Çok yazık.Yalniz dikkatinizi cekti mi kimse yorumlarda eşiniz yapsın dememiş. Kadın çalışıyorum dediği halde. Herkes bebek olunca nasil yetiseveksin demiş sanki eşi kenar süsü.
Aynen ya ben de böyle düşünüyorum. Sanki eskiden evler bal dök yalaymis simdi de bu moda. Onu da gectim yabancilar evde ayakkaniyla dolaniyor mültecilerin yasadigi evleri görüyoruz peki bu cocuklar hasta olmadan nasil büyüyor merak konusu
Kompozisyon gibi yazi olmuş :) bugüne kadar buradaki begendigim en güzel yazı. Konusu sizin canınızı sıksa da. Bu arada bende kitap okumak için herşeyi yaparım. Ama ev daginik olunca kesinlikle kitap okuyamam. Bence sabah kalkip ilk işiniz elinizi yüzünüzü yıkadıktan sonra önce dolapları halletmek olsun. Dolaplari hallederken çorap tekleri, eldiven tekleri de ortaya çıkacaktır. Kendinize hedefler koyun eviniz sizin bir parçanız, yasama alanınız. Ben yapmasam valla eşim dayanamaz yapar. Bazen hem okuyup hem calistigim için etraftakiler ev isine nasil yetistigimi soruyorlar. Evinin küçük oldugunu soyluyorsun toparlamasi cok kolaydır. Sende böyle ferah bir yerde yasamak istemez misin? Eger su an cok kötü ise evin ve hamilesin eger temizlik yapabilecek birini tutabilecek gücünde varsa önce onlara yaptır. Halilarini yikamaya ver, tul perdelerini camlarini silerken yıka sonra as. Koltuklar icin kuri temizlemeyle görüş. mis gibi koksun odan. Sonrasinda da o temizligi tutmaya çalış. Ve yemek yapmayi ihmal etme. Eşinde sana yardimci olsun. Hamilelik doneminde alistirman daha kolay. Zatenn2 kişisiniz sabah kalkip bir süpür sil tamamdir.Hem tembelim hem çok duygusal . Gençken de böyleydim ben . Elim işe güce varmazdı . Koli koli kitap okuyayım ellemesin kimse beni derdim . Evlendim aynı oldu . Eşim yemek temizlik beklemez koy onune makarna her gün yer . Işe gittim işten geldim zorunlu isleri yaptım oturdum okudum . Hep okudum .
Bebeğimizin odası gelecek yakın zamanda o yüzden kocaman bir elbise dolabim vardı ondan vazgeçmek zorunda kaldım çünkü evim küçük . Inanamazsiniz. Eldivenlerin teki var teki yok. Çorapların da keza öyle . Her şey birbirine gitmiş. Ayakkabılar da öyle yaz geldi hala raflarda botlar çizmeler var kaldırmam lazım elim kolum kalkmıyor . Onca iş var ya kitap okuyorum ya kafamda felaket senaryoları yazıp ağlıyorum .
Niyetleniyorum her gün bir dolabı düzelticem diue içimden gelmiyor iş yapmak,yemek yapmak . Bi girissem tek dolapla kalmayacak biliyorum. Bugün dolabı sökmeye babamla annem geldi yardıma babam bu ne kadar dağınıklık falan dedi homurdanarak çok üzüldüm . Onlar gidince ağladım ama hala iş yapasım yok. Bu hal nas geçer
Eş kenar süsü galibaBak o dikkatimi cekmemisti bu daha da fena. Kadınlar bile ev ve çocuk bakımını kadının işi görüyor işte. Teselli verirken bile. Çok yazık.
İlk evlendiğimizde bir hafta sonu eşim bu oda çok dağıldı toplasana dedi. Odanın %95i kendi dağınıklığı bu arada. Niye kolun mu koptu,bacağın mı yok dedim benimki şokEş kenar süsü galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?