canim kac yillik evlisin? ailenin tek cocugu musun? ailenden uzakta yasadin ki hic evkenmeden once (unv. vs..?)
valla onu yapsam işim baya kolaylaşır ama ben niye dağınık biriyim artık bıktım:))yapman gereken sey aldığın seyi yerine düzgün koymak.. sadece 1 dk ayırıp o anda yapabileceğin bir işi yapmaz da biriktirisen içinden cıkılmayacak hal alır.. yani dağılanı o an düzeltmek gerek,yardımcı da alacagın için kolay olur.. fırınını yemek piştikten hemen sonra silmelisin yoksa kurur ve cıkması zor olur leke kalır.. koly gelsinnn
Kafanın içi çok mu dağınıktır kendini bildin bileli ?
Yani düşünceler birbirini mi kovalar hiç dikkat ettin mi ?
doğru kendi kendime baya bi düşünürüm doludur genelde kafamKafanın içi çok mu dağınıktır kendini bildin bileli ?
Yani düşünceler birbirini mi kovalar hiç dikkat ettin mi ?
bu bağlantıyı nasıl kurdun merak ettim? ben böyleyim de o açıdan ilgimi çekti.
doğru kendi kendime baya bi düşünürüm doludur genelde kafam
su dolap ve kasa duzenini bende sagliyamiyorum 2 yillik evliyim elbise katlamayi hic sevmem
Ben de; evi makineye tutmayı, bulaşık makinesi boşaltmayı,klozeti temizlemeyi,toz almayı,balkon yıkamayı,kapı silmeyi filan hiç sevmiyorum ! Ha bir de ütü yapmayı... Ve asılı çamaşırları alıp katlamayı. Hiç, hiç , hiç sevmiyorum :26:
Galiba geriye bir şey kalmadı !
Annem hep der, sosyete kızıymışım ben. Sevmiyorum ya, sevenleri de, her gün evi dip temizlik şeklinde elden geçirenleri de anlamıyorum.
5 yıllık evliyim daha öğrenemedim.2 kardeşiz de ailemden uzak hiç yaşamadım üniversiteyi ailemin yanında okudum.annem çalışıyordu genelde yardımcı tutardı.tutmasa bile hiç bana yaptırmazdı.of of şimdi çekiyorum.bi de bana kızıyor hiç düzen bilmiyorsun diye
ne kaldiki zaten utuyu bende sevmem
aslinda mantik kolay..temizlige baslamadan önce
heryeri topla(kimi insan hemen makina acar ise baslar)
söyle bir bak makinayla almasan ev temzlenmis gibi olur,sonra ac makinayi al artik haftada bir mi cekersin kanepelerin,koltuklarin arkalarini yani bu dip bucak oluyor:)
artik kendine göre zamani ayarla güzelce al,sonra tozu al sonrada sil:=) ben mesela genelde cok savsaklarim annem var ya ama yaptimida iyi yaparim...
sonra gir banyo-tuvalete güzelce yika( normalde pek ev isi yapmasamda wc yi yikarim,bence evin en önemli yeri bana göre bi kadinin temizligi wc sinden belli olur)
dolap ve cekmeceler konusunda birsey diyemeyecem bende hep düzeltirim ama bir haftaya kalmaya..özellikle elbise dolabim annem nasil yapiyor anlamiyorum
hergüün giyer-cikarir asar ama hic dagilmiyor onun dolabi..söyle yik hepsini önüne yerlestir dikkat et ee bi süre sonra dagilabilir ama dikkat edersin süre uzar..sahsen ben aevi temizlersem
o gün cok özeniyorum...
ama üsengecim diyorsaniz biraz kendinizi motive edin :) calisiyormusunuz bilmiyorummda,eger calismiyorsaniz cat kapi biri gelse filan gibi...
bizde hergün makina acilir,haftada bir gün kapilar dahil dip köse temizlenir ama her zaman önce toplama islemi yaparsan gözünde büyümez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?