Bende bekarken hiç temizlik yapmazdım.Hatta şimdide annemin evine gititğimde annem iş yapıyorsa pek yardım edemiyorumBilmiyorum her evin düzeni farklı olduğundandır belkide.İleride kendi evin kendi düzenin olduğunda içinden gelecektir.Şimdiden yapıp bıktırma kendini zaten
Yok canım, aslında hiçbir zaman beklemedim kimseden.
Ve arkamı toplayan da olmadı aslında hiç.
Babamın eski eşi, sağolsun bana külkedisi rolünü verdi.
11 Yaşımda halı sildiğimi biliyorum. Hatta 15 yaşında filanken de, camları silerdim baya böyle dışarı çıkıp çıkıp...
O yüzden bıktım zaten. Çok küçüklükten beri temizlik yaptığım için
Yok canım, aslında hiçbir zaman beklemedim kimseden.
Ve arkamı toplayan da olmadı aslında hiç.
Babamın eski eşi, sağolsun bana külkedisi rolünü verdi.
11 Yaşımda halı sildiğimi biliyorum. Hatta 15 yaşında filanken de, camları silerdim baya böyle dışarı çıkıp çıkıp...
O yüzden bıktım zaten. Çok küçüklükten beri temizlik yaptığım için
bosver canim ya gecti gitti gencliginin tadini cikar evlendiginde rahata erersin INSALLAH dogru insanla karsilasirsin tum kalbimle diliyorum bunu
Bende kendi odamı ve dolabımı vs. toplardım ama öyle evin tmizliğine girişmezdim.
Anladım canım Allah sorar o kadından küçücük çocuğun sırtına evin tüm temizliğimi yüklenir.Hemde öğrenci olduğun dönem
Evde fazla kullanılmayan eşyalar, çekmece içlerinde ıvır zıvırlar olunca toparlaması zor oluyor yada birşey aradığında bulmak çok zor oluyor.
Evdeki her eşyanın sabit bir yeri olursa ve işi bittiğinde yerine konursa ev dağılmıyor.
Ben düzenli olarak çekmece çekyat altı dolap içi döker kullanılmayanları seçerim.
Evde çok eşya yok mutfak dolaplarımda dahil olmak üzere kullanmadığım hiçbirşeyi belki lazım olur diye saklamam.Bu bana büyük kolaylık sağlıyor.Kullanılmayan eşyan olmayınca kullanılanlarında yeri belli olunca ev dağılmıyor.
Mutfak halısı her evde sık kirlenir ama bir haftada kirlenmesi normal değil.Bir haftada kirlenmesi için yemek yaparken sebze ayıklarken yere birşeyler dökülüyor olması lazım.:44:Biraz dikkatle bu sorunuda çözebilirsiniz.
Halıların silince temiz olmaması da ya kullandığınız halı şampuanından yada halının naylon karışımı olmasından kaynaklanabilir.
yok canım ya ne deterjanlar kullanıyorum.ama temiz olmuyor.bu da silmeyi bilmemekten ya da gücümün yetmemesinden.ona sinir oluyorum ya
canım evın de cok esya varsa ee bır de cocuk oldun mu gercekten hıc toplu gorunmez o ev .
benım yengemın de evınde cok esya var .bıblolar sus esyaları tablolar vs.... kadın cok temız ama
hep dagınıktır evı .
yok canım ya ne deterjanlar kullanıyorum.ama temiz olmuyor.bu da silmeyi bilmemekten ya da gücümün yetmemesinden.ona sinir oluyorum ya
5 yıllık evliyim daha öğrenemedim.2 kardeşiz de ailemden uzak hiç yaşamadım üniversiteyi ailemin yanında okudum.annem çalışıyordu genelde yardımcı tutardı.tutmasa bile hiç bana yaptırmazdı.of of şimdi çekiyorum.bi de bana kızıyor hiç düzen bilmiyorsun diye
bu anneler zaten çocuklarına hiç sorumluluk vermesin yataklarını pijamalarını bile onlar toplasın yemeklerını ağızlarına versinler...sonra sen hiç düzen bilmiyorsun..
ya bir kadının çocuğuna öğretmesi gereken 1.şey hayatta kalmayı, tek başına başının çaresine bakmayı öğretmesidir yoksa çocuğunun hizmetçiliğini yapmak iyi birşey değildir ama bu türk kadınları hizmetçi ruhlu olduğundan kocasının çocuğunun hizmetçisi olur çocuklarına bir yemek yapmayı öğretmez .... ve bundan da takdir edilmeyi bekler...
üniversiteye giden oğlunun kızının hiç birşey bilmemesi nedir yaaa? çok kötü...
birde oğullarının donuna kadar toplayan kızlarına da köle muamelesi yapan enteresan zekalı anneler var ki onlara hiç birşey demiyorum...
konu sahibi senin anneni kastederek konuşmuyorum genelleme yaptım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?