Ben temizlik yapmayı bilmiyorum galiba veya çok üşengecim ya da beceremiyorum

oooooohhhhh mis ne güzel olmustur evin simdi, insan oturmayada kiyamaz

aslinda bi topic acmak lazim kim bugün ne yapti nerseini temizledi falan yazmak lazim, yada yarin suayi topluyorum siliyorum gibisinden. böyle böyle hem günlük temizligimizi yapariz hemde bahar temizligimizi. güzel olmazmi????

hepbirlikte baslayalim temizlige

iyi bari zekiymişim ama ben aptal olmak istiyoruuuum

canım kızmaama temizlik zekilik göstergesi bence sana öğreten olmamış çok normal öyle olman bir öğren bakalım durabiliyormusun yerinde tabii yaş önemli kaç yaşındasın ayıp olmamaıştır umarım:18:

kaç gündür nete giremiyorum.hafta sonu annemlerdeydik.gerçi orda da internet var ama temizlik yapmaktan giremedim.annem hastaydı.ben de durmadan temizlik yapıp duruyorum.annem kızım otur yoruldun diyor.ben de artık böyleyim valla.temizlik yapmaya alıştım diyorum.annemle babam da güldüler hep bana.babam da bi yandan seviniyor hadi bakalım inşallah böyle gider diyordu.komikti.babam çok titizdir de benim dağınıklığımdan hep yakınır.böyle görünce sevindi adamcağız.bana bi haller oldu bakalım..

şaka yaptım canım ya, zaten şimdilerde temizlik delisi olmaya başladım.böyle bir topik açmam gerekiyormuş heralde.gerçi artık böyle olmaya karar vererek açmıştım topiği.maşallah yaşım öyle az değil 30 yaşındayım.neredeyse 6 sene olacak evleneli aklım yeni başıma geldi de..

canım bende 28 bitecek 29 ama görsen 35 yaşında gösteriyorum herkes öyle diyor temizlik yüzünden kendimi çok yıpratıyorum ondan çöktüm bence iyisini yapıyosun çok yıpratma olduğu yere kadar zaten pis insan olmaz dağınık insan vardır dağınık olma yeter bence ben beceremiyorum

senin gibi kadınlara özeniyorum işte ben şimdi.hoşuma gidiyor öyle olmak.gerçi o kadar da olamam da.ama gerçekten anlıyorum yıpratıcı birşey .bi avantaj daha buldum şimdi dağınıklar genç gösteriyor sanırım.beni de herkes üniversiteye gidiyorum falan sanır.ben aslında evliyim deyip ardından aslında bi de çocuğum var dediğimde insanların yüzündeki ifadeye bayılıyorum.ardından gelen yorum genelde şu oluyor.sen de erken evlendin heralde yaşın küçük çünkü falan diyorlar yooo 30 yaşındayım ben zaten 8 senelik öğretmenim diye son bombayı patlatıyorum

bence sabah kalkarken yatağımı toplayıp yatak odasınıda şöyle bi toplayıp kıyafetleri yerleştirip camını açıp havalandırın.
siz mutfakta kahvaltı hazırlarken bi yandanda mutfaktaki bulaşık makinası doluysa onu boşaltın.
kahvaltı yaptıktan sonra diğer odaları gözden geçirip bütün evin dağınıklığını toplamış olursunuz.
odalar havalanırken bir süpürge açıp güzelce süpürüp birde viledayla silerseniz ev hem tertemiz hemde hava almış olur.dinlendikten sonrada geriye toz almak kalır onu hallediverin tek işiniz banyo tuvalet ve balkon onlarıda bir çırpıda yıkayıverin ohhh mis gibi ev geriye kahvenizi hazırlamak kalır.
ben birde işe başlamadan önce kafamda plan yapar şöyle bi kendimi hazırlarım.işe koyulup temizlediğim odanın kapısını kapatırım ve bütün evi tamizleyene kadarda girmem.işim öğlene kadar bittiyse öğleden sonra yemeğimi ocağa koyup ben ütüye başlarım.eğer ütüp çok birikmişse yarısını yapar yarısı yarına bırakırım çünkü yorulmuşumdur.ertesi günde ev zaten temiz bir toz alır sonra ütüyü bitirim .ve herşey tamammmm
hadi size kolay gelsin.

ben yapıyorum canım hemde 2 3tane

Evde çok fazla ıvır zıvır eşya olmasıda insanı da bıktırıyo. Çünkü o zaman daha çabuk dağılıyor. Sürekli ilgilenmen gerekiyor. Hele bi de çocuk varsa.. Bizim evinde dolap içleri falan her zaman derli topludur. Çamaşırlar bozulsa hemen düzeltirim dağılmasına izin vermem fakat odalar çok çabuk dağılıyor. Oyuncak ve ıvır zıvır fazla. Ben evliyken hergün süpürge açardım evim hep pırıl pırıldı hep tabi o zaman çocukta yoktu. Şimdi babamın yanında kalıyorum 4 yaşında oğlum var. Hergün ev toplamaktan bıktım. Ve annemle babamda ayrılar. Evin bütün sorumluluğu benim üzerimde. Bazen öyle çok bunalıyorumki. Evdeki bi çok şeyi atasım geliyo sinirlerim bozuluyo. Hergün topla yine aynı. Bi de erkek kardeşim var 13 yaşında oğlumla ikisi yetiyolar zaten. Dağınıkkende ben çok bunalıyorum ama bu seferde yapasım gelmiyo çünkü ıvır zıvır çok ve hemen dağılıyor. Sinirlerim bozuluyo iyce.. Seneye evlenicem nasipse. Evlendiğimde evimi mümkün olduğunca sade yapmayı düşünüyorum mümkün olduğunca az eşya olsun lazımlı şeyler olsun yeterli. o zaman eminim çok daha kolay olur hemde içim ferah olur. Temizlik için ömrümü heba etmek istemiyorum. Daha 21 yaşındayım bazen iyce ruhum daralıyo..

arkadaşım yazdıklarına güle güle bir hal oldum sen benim eski halim gibisin bende bir zamanlar temizlik hastasıydım şükür kurtuldum sende kurtulmaya çalış herşeyin aşırısı zarar hem şu çamaşır suları vazgeçin sizin eviniz kimya labaratuvarımı.doğal dezenfektanlar kullanın sirke olabilir.

birde aşırı temiz olduğu için evim oğlum sürekli hastalanıyordu başkabiyere çıkarsam onu bittik ya herkesin evi benimki gibimi ki sonunda dr dedi aşırı temizlikten hastalanıyo benimde psokoloji çökmüştü valla azalttım artık olması gereken kadar şuan oğlum daha az hastalanıyo şükür

oh ne güzel anlatmışsın içim açıldı valla...

Aklıma bişey geldi,hani bazıları (ben hiç olamadım da onlardan)uyandığı gibi yatağını toplar ya,o doğru değilmiş vücudumuzla ısınan yatağı hemen kapatınca maytların çogalabilmesi için uygun ortamı elcağızlarımızla bir güzel hazırlıyormuşuz haberiniz olsun...

Son düzenleme:
kızlar şimdi benim cumartesi akşamı misafirim gelcek.yarın sabah çarşıda işim var.öğlen de okula gitcem akşam iş yapabilirim.cuma günü de sabah iş yapabilirim.öğlen yine okul.bi de cuma akşamı var.cumartesi öğlen bi yere gitcem oturmaya.yani bi de cumartesi sabah var.karışık oldu yani kısacası yarın akşam cuma sabah ve akşam cumartesi de sabah zamanım var.şimdi temizlik ve pasta yapma var.ne yapacağımı nerden başlayacağımı şaşırdım.bana tavsiye verin neler yapayım.nasıl planlayım.of telaşa kapıldım yine

cuma akşamı pastanı yapar, dolaba koyarsın..diğer zamanlarda da temizliğini yaparsın..
bende akşamdan yaparım kurabiye pasta tarzı şeyleri,bazen poça yı bile... ikram saati fırında ısıtırım,
telaşlı insanım, misafir geleceği güne hazırlığı bırakmam,yalnız salata kısır falan yaparım
ooooo.. işini bitirip, c.tesi gezmeye bilem gidiyosun şekerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…