temizlik yaptımmm :)
bütün haftasonumu aldı ama bitti.
halılar yıkandı, soba kaldırıldı, odanın camı silindi, bütün ev vileda ile temizlendi, mutfak mis gibi oldu.
tuvalet banyo lavobalar domestos ile yıkandı. yalnız domestos benim boğazımı yakıyor gözlerim yaşarıyor 10 dk dan fazla soluduğumda siz hergün nasıl maruz kalıyorsunuz onun kokusuna.
ütüler hala durmakta.
pantolonlara çizgi yapamıyorumm imdattt! :)
iyi bari zekiymişim ama ben aptal olmak istiyoruuuum
canım kızmaama temizlik zekilik göstergesi bence sana öğreten olmamış çok normal öyle olman bir öğren bakalım durabiliyormusun yerinde tabii yaş önemli kaç yaşındasın ayıp olmamaıştır umarım:18:
şaka yaptım canım ya, zaten şimdilerde temizlik delisi olmaya başladım.böyle bir topik açmam gerekiyormuş heralde.gerçi artık böyle olmaya karar vererek açmıştım topiği.maşallah yaşım öyle az değil 30 yaşındayım.neredeyse 6 sene olacak evleneli aklım yeni başıma geldi de..
canım bende 28 bitecek 29 ama görsen 35 yaşında gösteriyorum herkes öyle diyor temizlik yüzünden kendimi çok yıpratıyorum ondan çöktüm bence iyisini yapıyosun çok yıpratma olduğu yere kadar zaten pis insan olmaz dağınık insan vardır dağınık olma yeter bence ben beceremiyorum
temizlik yaptımmm :)
bütün haftasonumu aldı ama bitti.
halılar yıkandı, soba kaldırıldı, odanın camı silindi, bütün ev vileda ile temizlendi, mutfak mis gibi oldu.
tuvalet banyo lavobalar domestos ile yıkandı. yalnız domestos benim boğazımı yakıyor gözlerim yaşarıyor 10 dk dan fazla soluduğumda siz hergün nasıl maruz kalıyorsunuz onun kokusuna.
ütüler hala durmakta.
pantolonlara çizgi yapamıyorumm imdattt! :)
aslansın yaaa aynen ay lav yuu domestos geçen gene alışverişte domestos bölümünde bir çelişkilendim hangi kokulusunu alsam acaba diye ve yine okaliptuslusunu aldım bayılıyorum o kokuya
benim annemde obsesif değpildir fazla aslında normal ölçüde bir ev kadını ama ben kime çekmişim çok titizlikte anlamadım ailede de hiç yok böyle biri hatta bütün kuzenlerim bayaa bir pasaklılar
ben ise tam tersi birde bende bir huy var yetişemediğim yerde temizlik yapamıyosam hemen ıslak mendile sarıyorum temizlik yapsam bile gün içinde ıslak mendille bazı yerleri silmeye devam ediyorum
birde ellerimi çok yıkadığımdan dolayı ellerim çok kuruyor
oh ne güzel anlatmışsın içim açıldı valla...bence sabah kalkarken yatağımı toplayıp yatak odasınıda şöyle bi toplayıp kıyafetleri yerleştirip camını açıp havalandırın.
siz mutfakta kahvaltı hazırlarken bi yandanda mutfaktaki bulaşık makinası doluysa onu boşaltın.
kahvaltı yaptıktan sonra diğer odaları gözden geçirip bütün evin dağınıklığını toplamış olursunuz.
odalar havalanırken bir süpürge açıp güzelce süpürüp birde viledayla silerseniz ev hem tertemiz hemde hava almış olur.dinlendikten sonrada geriye toz almak kalır onu hallediverin tek işiniz banyo tuvalet ve balkon onlarıda bir çırpıda yıkayıverin ohhh mis gibi ev geriye kahvenizi hazırlamak kalır.
ben birde işe başlamadan önce kafamda plan yapar şöyle bi kendimi hazırlarım.işe koyulup temizlediğim odanın kapısını kapatırım ve bütün evi tamizleyene kadarda girmem.işim öğlene kadar bittiyse öğleden sonra yemeğimi ocağa koyup ben ütüye başlarım.eğer ütüp çok birikmişse yarısını yapar yarısı yarına bırakırım çünkü yorulmuşumdur.ertesi günde ev zaten temiz bir toz alır sonra ütüyü bitirim .ve herşey tamammmm
hadi size kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?