Ben temizlik yapmayı bilmiyorum galiba veya çok üşengecim ya da beceremiyorum

evet çünkü zevkine güveniyorum

işte bende pembe yumoş dışında bi yumuşatıcı arıyordum. bingoyu yazayım listeye

YUKARIDA RESMİ VAR VİLEDANIN CAM BEZİ...hiçbirşekilde toz,tüy,hav bırakmıyor mobilya,ayna, cam sehpa masalar için ideal

Kendine inanamıyorum ,o cam bezini camlar için alacaktım ,sonra kadın beğenemez,dedim almadım.Aklımın ucundan bile geçmedi,başka yerde kullanabileceğim.Teşekkürler alayım ben ondan. :)

evet çünkü zevkine güveniyorum

işte bende pembe yumoş dışında bi yumuşatıcı arıyordum. bingoyu yazayım listeye

tatlıım..

bingonun konsantresini deniycem şimdi de ama bulamadım markette henüz..

bir de viledanın cam bezini ekle listene..fotosuna iyice bak..viledanın 2 çeşit var cambezi var..
mikrofiber olan değil.. böyle süet,güderi gibi bişey..
madem titizsin, bu cambezinden çok memnun kalacaksın,mutlaka diyorum

zeboş güldürdün beni akşam akşam.yalan dünyada kadın ozon bağımlısıydı ya o aklıma geldi.
bu arada şu bezi ben de alayım valla iyi oldu.tv ünitesi venge rengi tozu hiç gitmiyor

valla su son yazisan hanimlar, size lafim, o kadar istahli istahli yaptiginz temizligi anlatiyosunuzki, oglumu emzirme isini halledip ise koyulasim geldi vallah

en iyisi ben dolap iclerini düzenlemeden baslayayim, atilcaklari atayim, sabah ütümü yaptim, evi toparladim banyo falan hepsini yaptim, ama dip temizligim yok, simdiden itibaren azar azar sizin sayenizde baslamaya karar verdim

bana temizlik zor gelmiyor , cünkü evim kalabalik degil , dolablarda kullanmadigim seyleri saklamam hemen atarim. birde isi ertlemem bence püf nokta iis ertelememekte yatiyor, aksam mutfagi toplarim evide toplar yatarim , ütüleri hafta sonlari yaparim. ama takintili degilim cok sükür ama annem sayesinde pasakli da olamiyorum kendisi cok uzakta ama gözleri burda gibi:18:korkumdan evi derleyip topluyorum.
beni yoran yemek, hergüne bir yemek düsün esim hafta ici yok ama oglum yüzünden bazen iki üc cesit yapmak zorunda kaliyorum , birde cocukla ilgiilen aksama kadar , temizlik ne ki

temizlik ürünlerini almaya bayılırırım bayılırımmmm kullanırkende ayrı kendimden geçerim kullandığım ürünleri yazayım size sürekli
marc yağ çözücü sprey
cif limon kokulu mikropertüküllü sıvı
pril bulaşık deterjanı
cif renkli bulaşık süngeri
rulo şeklinde temizlik bezi
ace çamaşır suyu
domestos okeleptüslü
domestos wc ürünü
cif yüzey temizleyici
tursil beyazlar için deterjan matik
omo renkli deterjanı
bingo sensetive beyaz renk yumuşatıcı

benim eşim titiz ben de düzenli bir insanım ama eşim kadar değilim akşam bi bardak bile görmek istemiyor tezgahın üzerinde hemen yıkayıp makineye diziyor tetikliyor bu da beni aşırı bi titizliği yok çok şükür ama herşeyi yerli yerinde görmek istiyor bana çok yardımcı oluyor ilk zamanlar ne olacak sonra dizerim diyordum ama çalışan bi bayanın düzenli olması çok iyi oluyormuş akşam yemeğe misafir geleceğini duydugum anda sadece yemek hazırlayacağımı biliyorum bir de dağınıklıkla uğraşmıyorum

bana bi haller oldu kızlar düzenlemeye çalışıyorum sürekli heryeri.temizlik yapmaya çalışıyorum.eşim ne oluyo sana diye gülüyo.bi de konu açtığımı biliyor da heralde gaza getiriyorlar seni de yakında bırakırsın merak etme diyor.sinir oluyorum bırakmam inşallah

aslansın yaaa aynen ay lav yuu domestos geçen gene alışverişte domestos bölümünde bir çelişkilendim hangi kokulusunu alsam acaba diye ve yine okaliptuslusunu aldım bayılıyorum o kokuya
benim annemde obsesif değpildir fazla aslında normal ölçüde bir ev kadını ama ben kime çekmişim çok titizlikte anlamadım ailede de hiç yok böyle biri hatta bütün kuzenlerim bayaa bir pasaklılar
ben ise tam tersi birde bende bir huy var yetişemediğim yerde temizlik yapamıyosam hemen ıslak mendile sarıyorum temizlik yapsam bile gün içinde ıslak mendille bazı yerleri silmeye devam ediyorum
birde ellerimi çok yıkadığımdan dolayı ellerim çok kuruyor

tam benim konu :))))
şu anda evin halini görseniz
oyuncaklar yerlerde koltuk üstünde kızımın battaniyesi oyuncakları mutfaktan alıp getirdiği tahta kaşıklar plastik kaplar
mutfak desen toplanıcak ama gel görki hiiiç halim yok
millet bahar temizliğini bitirdi ben daha başlamadım bide yağmur yağıyorya tembelliğimi haklı çıkartıyorum
iyiki camları silmemişim bak diye
aslında düznliyimdir ama canım istemiyorsa kimse bana iş yaptıramaz zoraki yaparım
evimi ne kadar temzilersem temizliyim dağınık gözüküyor
bunun nedeni küçük olduğu için ve ıvır zıvır çok fazla
neyi nereye koyacağımı şaırıyorum
ama yakındır tepemi tası atıcak hepsini fırlatıcam camdan aşşağıya

Siz bu konuyu açınca bir an gelecekteki kendimi gördüm sanki :))
Evlilikle ve bir evi çekip çevirmekle alakalı çok korkularım var.Hem kendime,hem eşime,hem eve,hem işime çocuk ta olursa çocuğuma yetişemeyecekmişmi gibi geliyor.Bir yerden mutlaka fire verip te ilerde bunun kötü sonuçlarını görmek korkutuyor insanı..

yanlış okumadıysam mesajında düzeltmeyi sevmem demişsin.dağınıklık hayat tarzıdır. üstesinden gelemeyeceğin şey değil.fakat bu kadar rahatsız da olmamalısın.5 parmağın 5'inin bir olamayacağı gibi her insanda düzenli olmak zorunda değil.

ev dağınık olduğunda eve bi misafir geldiğinde yerin dibine geçerim ama bazen pat diye biri geliyo
öyle kalakalıyorum çok rahatsız oluyorum aslında rahat biri gelirse bende onu öyle görüyosam
onlardan sıkılmamda hep evlerı düzenli ve başkaları hakkında konuşan insanlar gelirse işte bunalima giriyorum.
şuan eşim evde tadilat yapıyo ve akşama misafirim gelebilir bende sinirimden burda takılıyorum.

3.5 senedir bu evin tadilatıyla uğraşıyoruz bıktım ya bitürlü eşim ustaya yaptırmıyo kendide yarım yamalak yapıyo
offf daral geldi artık..şöyle heryeri yapılı düzgün bir evde oturmayı öyle çok isterdimki hele ev temizlendikten
sonra heryer tertemiz ohhh ne güzel olur..benim evimin yerleri yarım yamalak çatısı akıyo banyoda
kalebodur yok sayılır kapılar kapanmıyo görüntü berbat offfff bıktım...
yardım Allahım şu ev bitsin artık..

Bende hiç sevmiyorum su ev islerini yaa, cok üsengeçimmm çoook fena hemde.... daha evli degilim ama

alissam iyi olur yoksa ilerde evlenince nasil yaparim bilmem ! :26:

hele su banyo wc temizligi bana gicik geliyor.. utu de, yemek yedikten sonra sofra kaldirmayida hiç sevmiyorum !!

aslinda gicik oldugum sey birde biz kadinlar ve kizlar sofrayi kurariz kaldiririz makinaya koyariz yerleri sileriz... ama evdeki baba erkek

kardesler hiç bisey yapmazlar hiç bi zaman ya var yaaa ona cooook coooook gicik kapiyorummmmm.....!!! sonra onlarin önlerine cay gelir,

caylari biter tekrar konulur offfffffffffff cok sinir bozucu !! bende keske erkek olsaydim diyorum !!

evişlerini oldum olası sevmedim bende. ne iş yapabiliyorum ne de kafamı rahat tutabiliyorum. dünden beri bir odamı bile temizleyemedim. hala başlamadım. yatıp pc ile oyalanıyorum. o olmasa başka bişi buluyorum oyalanacak.

temizlik yaptımmm :)
bütün haftasonumu aldı ama bitti.
halılar yıkandı, soba kaldırıldı, odanın camı silindi, bütün ev vileda ile temizlendi, mutfak mis gibi oldu.
tuvalet banyo lavobalar domestos ile yıkandı. yalnız domestos benim boğazımı yakıyor gözlerim yaşarıyor 10 dk dan fazla soluduğumda siz hergün nasıl maruz kalıyorsunuz onun kokusuna.

ütüler hala durmakta.
pantolonlara çizgi yapamıyorumm imdattt! :)

açtığın konuyu düşününce hem komik hem can sıkıcı bende çocuklardan sonra baya bi dagınık oldun bundan nefret ediyorum kendimi eleştirip,kınıyorum bi bakmışım ki ev toplanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…