yirim seni...sen beğendiysen bende beğenirim demez miiii
bingo sensitive yumuşatıcı canım ,sıvı deterjan değil..bebek kokusu şeysi gibi,üzerinde resmi bebek var
oğluşun çamaşırlarında çok güzel kokuyor..kazaklar trikolarda daha kalıcı sanki koku..
YUKARIDA RESMİ VAR VİLEDANIN CAM BEZİ...hiçbirşekilde toz,tüy,hav bırakmıyor mobilya,ayna, cam sehpa masalar için ideal
evet çünkü zevkine güveniyorum
işte bende pembe yumoş dışında bi yumuşatıcı arıyordum. bingoyu yazayım listeye
evindeki kalablıklıktan kurtulmayı dene..ne kadar çok dolap ne kadar çok eşya o kadar karmaşa..birde daha önce ev işine alışmayan biri hakikaten zorlanıyor..bende çok zorlanıyorum,hiç yapmamıştım hep bir kurulu düzenim vardı,bilmezdim ama mecbur yapıyorum..sağolsun bizim evdede hepimiz dağıtan modundayız..evdeki kullanmadığım eşyaların çoğunu evden çıkardım,kalabalık gitti biraz rahatladım.. eşimde rahat olunca bende işin ucunu çoğu zaman salıyorum,tetikleyici birisi olsaydı o zaman böyle olmazdı diye düşünüyorum..dua edelim eşlerimizde bizim kafadan ya titiz olsalardı
ben sürekli wcyi domestosla yıkarım. her duştan sonra da banyoyu...çok seviyorum domestosu
ay lav yu domestos hattakeşke ıslak mendilide çıksa
annem çalıştığı için bizi babaannem büyüttü. obsesif bi kadındı bizde öyle olduk
dolabım renklerine, mevsimine göre askıdadır. çekmecelerde yüz-vücut maskesi, peelingler ayrı kutuladadır. çekmecelere bile kutu
hiç özenmeyin titizliğe,ömrünüz çürür
annemde hiçbir şeyi atmaz. yoğurt kapları, bitmiş şampuan kutuları,aşırı dağınıktır
en büyüük zevkimse annem evden gidince koca çöp poşetini ellime alıp evi çöp ev modundan kurtarmak ve çöplere el sallamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?