Ben temizlik yapmayı bilmiyorum galiba veya çok üşengecim ya da beceremiyorum

Güzel fikir.Sizden öğreneceğim şeyler var,takip edeyim burayı.:)Buzdolabının içini de sirkeli suyla mı temizliyorsun?
Ben de sadece düzen var,her şey tertiplidir,bir de temiz kıyafetler.Onun dışında yardım alıyorum.

evet bozdolabını silerken sirkeli su yapıp siliyorum.daha temiz oluyor sanki.bende ayda bir temizlik için kadın alıyorum mecburen,iki çocukla ne kadar düzenli olursan ol ev talan oluyor.ayrıca çalışan biriyim ve cam silmek vb..gibi büyük işleri yapmaya vaktim olmuyor zaten.

ohh ya tek değilmişim :13:

bir de cif banyomavi.işte bu iki büyülü kokuyu banyo ve mutfakta almak bana heyecan veriyor. hatta yazın balkonu mavi cifle yıkayıp durulayınca..ohh mis.....

havlular,çekmeceler her yer düzenli olmalı. bazen çok yoruluyorum.
yoo tam aksine ben klozeti bazen her kullanımdan sonra domestos dökerim. bilmiyorum o koku bana mutluluk veriyor

ben bi tek pembe yumoşu sevmiyorum

kızlar var mı bildiğiniz kalıcı bi yumuşatıcı..çiçek kokulu olanlarından

sirkeyi bende kullanıyorum. banyoda saçlarıma dökerken azcıkta yerlere serpiyorum. mikrop öldürüyor çünkü

kadesa... aynıyız aynı

Zeboşşş cifin banyosunu yeni keşfettim ama o mavi kutudaki gerçekten harika bi ürün yaaa.ben birde amway in ürünlerinide kullanıyorum.onlarda çok güzel.

Ben de alerji var ,dr yasakladı.Ben de mavi Yumoş'tan kullanıyorum çamaşırlara.Dalin'in yanlış hatırlamıyorsam yumşatıcılları var ,koklamıştım bir -iki tanesini,fena sayılmazdı.Dalin miydi o ,kafam karıştı şimdi. :)

Bu topik güzel olmuş ya kızlar geriye dönük çok okuyamadım varmı bilmiyorum.Koltukları neyle siliyorsunuz açık renkli olunca benim hep su izi kalıyor bu silme işini hiç sevmiyorum

bi de kızlar sakın nanomatik almayın. hiç temizlemiyor

perdeleri grileştiriyor. köpürmeden temizlik mi olurmuş

her defasında klozete domestos dökmeye ne gerek var...

yumoş un konsantre olan pembesini ve bingonun sensitive olan beyazını kullanıyorum..

cif ve domestosu severim..
mutfak için mr.muscle(limonlu) spreyi,toz almak için viledanın camsilme bezini

derz araları ve pas lekeleri için..cillit bang turuncu kapaklıyı şiddetle tavsiye ederim..

kullanın memnun kalcaksınız..

benim top 10 umda bunlar var..olmazsa olmazlarım..

Bu topik güzel olmuş ya kızlar geriye dönük çok okuyamadım varmı bilmiyorum.Koltukları neyle siliyorsunuz açık renkli olunca benim hep su izi kalıyor bu silme işini hiç sevmiyorum

amway in LOC isimli bir ürünü var,ben koltuklarımı falan onunla temizletiyorum.memnunum,tavsiye ederim.

Geçen gün satıcı bi kız geldi.Elinde eldiven şeklinde mikrofiber bez.Koltukları karaladı karaladı,sonra o eldiveni azcık ıslatıp karaladığı yerleri sildi.Tükenmez kalemden eser kalmamıştı.Çocuğu olanlar için ideal.Onunla koltukları siliyormuş,sabun vs kullanmadan. :/
Toz bezi mikrofiber olsa da tüy bırakıyor,anlamadım gitti. :/ Gıcık bi durum.

amway in LOC isimli bir ürünü var,ben koltuklarımı falan onunla temizletiyorum.memnunum,tavsiye ederim.

Duymuştum onu hatta bütün temizlikte kullanılıyormuş.Ama ben burda bulamam marketlerde falan satılmıyor sanırım onlar.Başka önerebileceğiniz birşey varmı.

bilmiyorum ne gerek var:44: bu da benim takıntım napim

bu bingo sensitive dediğin sıvı deterjan de mi? kokusu kalıcıysa denemek isterim. sen memnunsan bende beğenirm gerçi

yok arkadaş benn domestosmdan ayrılmam5 kglik pompalı şişe alcam kutu paklamıyo

cillit bang gerçekten çok güzel

Son düzenleme:
Temizlik yapmayı bilmeyen ve yapmayı da sevmeyen hanımların tam tersi olarak temizlik delisiyimÖgrencıyım,o yüzden sadece haftasonum var..Her cumartesi benım temizlik günümdür..Evi bastan asagı mis gibi yaparım..

YUKARIDA RESMİ VAR VİLEDANIN CAM BEZİ...hiçbirşekilde toz,tüy,hav bırakmıyor mobilya,ayna, cam sehpa masalar için ideal

aynen ben de böyleyimm

yirim seni... sen beğendiysen bende beğenirim demez miiii

bingo sensitive yumuşatıcı canım ,sıvı deterjan değil..bebek kokusu şeysi gibi,üzerinde resmi bebek var

oğluşun çamaşırlarında çok güzel kokuyor..kazaklar trikolarda daha kalıcı sanki koku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…