- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
Yalnız değilim yaşasınnnnnbende tam anlamıyla domestos ve türevleri aşığıyım.sadece hamileliğimde kullanmadım ama şimdi sahalara geri döndüm tabii ..aynen obsesif bir yapım var,düzen hastalığı bende de mevcut ve bu durumdan hiç memnun değilim.azıcık biyer dağılsın çıldırasım geliyor vallahi.üstelik 2 yaşına girmek üzere olan ikiz oğluşlarım var ve tabii dağıtma,atma,kırma dönemindeler.onların sayesinde titizlik sorunumu biraz yenmiş bulunmaktayım.aslında biraz dağınık olmak iyi bence.
yoo tam aksine ben klozeti bazen her kullanımdan sonra domestos dökerim. bilmiyorum o koku bana mutluluk veriyorDomestos vs beni mahvediyor,onlarsız da temizlik olmuyor.Ben kadına banyo dışında çok kullandırtmıyorum.Ben edveyken alıyorum onu çünkü.Başım dönüyor kokudan,size bir şey olmuyor mu ?
Bi yerde okumuştum evi sirleki su ile sildirtiyorum mesela.Temizleniyordur umarım.
ben hergün domestos kullandığım için rahatsız olmuyorum artık ama diğer çamaşırsularını asla kullanamıyorum.evet sirkeli su temizlik için on numara.ben halılardan buzdolabına kadar sirkeli suyu kullanıyorum.bulaşık makinesinide çalıştırmadan önce şöyle bir serpiştiriyorum sirkeyi,bardaklar falan pırıl pırıl oluyor.
ohh ya tek değilmişim :13:
bir de cif banyomavi.işte bu iki büyülü kokuyu banyo ve mutfakta almak bana heyecan veriyor. hatta yazın balkonu mavi cifle yıkayıp durulayınca..ohh mis.....
havlular,çekmeceler her yer düzenli olmalı. bazen çok yoruluyorum.
yoo tam aksine ben klozeti bazen her kullanımdan sonra domestos dökerim. bilmiyorum o koku bana mutluluk veriyor
ben bi tek pembe yumoşu sevmiyorum
kızlar var mı bildiğiniz kalıcı bi yumuşatıcı..çiçek kokulu olanlarından
sirkeyi bende kullanıyorum. banyoda saçlarıma dökerken azcıkta yerlere serpiyorum. mikrop öldürüyor çünkü
kadesa... aynıyız aynı
Bu topik güzel olmuş ya kızlar geriye dönük çok okuyamadım varmı bilmiyorum.Koltukları neyle siliyorsunuz açık renkli olunca benim hep su izi kalıyor bu silme işini hiç sevmiyorum
Bu topik güzel olmuş ya kızlar geriye dönük çok okuyamadım varmı bilmiyorum.Koltukları neyle siliyorsunuz açık renkli olunca benim hep su izi kalıyor bu silme işini hiç sevmiyorum
anwayin loc adlı ürünü var.onu deneyebilirsin
amway in LOC isimli bir ürünü var,ben koltuklarımı falan onunla temizletiyorum.memnunum,tavsiye ederim.
her defasında klozete domestos dökmeye ne gerek var...
yumoş un konsantre olan pembesini ve bingonun sensitive olan beyazını kullanıyorum..
cif ve domestosu severim..
mutfak için mr.muscle(limonlu) spreyi,toz almak için viledanın camsilme bezini
derz araları ve pas lekeleri için..cillit bang turuncu kapaklıyı şiddetle tavsiye ederim..
kullanın memnun kalcaksınız..
benim top 10 umda bunlar var..olmazsa olmazlarım..
YUKARIDA RESMİ VAR VİLEDANIN CAM BEZİ...hiçbirşekilde toz,tüy,hav bırakmıyor mobilya,ayna, cam sehpa masalar için idealGeçen gün satıcı bi kız geldi.Elinde eldiven şeklinde mikrofiber bez.Koltukları karaladı karaladı,sonra o eldiveni azcık ıslatıp karaladığı yerleri sildi.Tükenmez kalemden eser kalmamıştı.Çocuğu olanlar için ideal.Onunla koltukları siliyormuş,sabun vs kullanmadan. :/
Toz bezi mikrofiber olsa da tüy bırakıyor,anlamadım gitti. :/ Gıcık bi durum.
ay artık sen mi yazıyorsun ben mi karıştırır oldum.senin msjını okumadan aynısını yazmışım yukarıya:))
ben sürekli wcyi domestosla yıkarım. her duştan sonra da banyoyu...çok seviyorum domestosu
ay lav yu domestos hattakeşke ıslak mendilide çıksa
annem çalıştığı için bizi babaannem büyüttü. obsesif bi kadındı bizde öyle olduk
dolabım renklerine, mevsimine göre askıdadır. çekmecelerde yüz-vücut maskesi, peelingler ayrı kutuladadır. çekmecelere bile kutu
hiç özenmeyin titizliğe,ömrünüz çürür
annemde hiçbir şeyi atmaz. yoğurt kapları, bitmiş şampuan kutuları,aşırı dağınıktır
en büyüük zevkimse annem evden gidince koca çöp poşetini ellime alıp evi çöp ev modundan kurtarmak ve çöplere el sallamak
bilmiyorum ne gerek var:44: bu da benim takıntım napim
bu bingo sensitive dediğin sıvı deterjan de mi? kokusu kalıcıysa denemek isterim. sen memnunsan bende beğenirm gerçi
yok arkadaş benn domestosmdan ayrılmam. 5 kglik pompalı şişe alcam kutu paklamıyo
cillit bang gerçekten çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?