Ben ücüncüyü dogurdum sen hala evleneceksin

Umutlu1988

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
1.261
1.344
133
36
Kizlar bu lafi bana bir tanidik dedi. Bende cevabini verdim tabi. Ama yinede icim acidi, insanlarin diline düsmekten. Evlenememek ayip bisey mi? Neden kadn olarak birbirimizubu kadar kiriyoruz? Yas 30...

Benim arkadaşım ben evlendimde başım gölgemi erdi boşver gez toz diye akıl veriyor
Sizinki galiba fesatmış

Evlenenler genelde bunu yapıyor bekarlara.
Bence yanlış. Hoş bir teselli değil. Ve ayrıca bekarlari evlilikten soğutuyor.

Hadsiz sey. Ona neymis uzerine vazife sanki. Hic umursamayin. Hayirlisi ne zmansa o zman olur zaten. Herkes ortalama bu yaslarda evleniyor. Uzak durun o insandan zarar da gelir.

Terbiyesiz.
Boşver. Bunlara hazır verilecek cevabın olsun. Ezik durma. "Valla çok mutluyum..20 li yaşlarımi çocuk buyutmekle heba etmek istemedim. Artık düşünebilirim 30 olduğuma göre. Hahayt" de.

Üstüne bir de "sen de bu 3 çocuk yüzünden aldigin kiloları.versen iyi olur. Nenem gibi görünüyorsun. Pisman misin" de.

Seni tanıdığım için hüzün içindeyim şu an.
Çocukların akıllı bir yetişkin olur umarım deseydin.
Arkadaş sadece sevişmiş ve üremiş, bunu da bir tek kendisi yaptı sanıyor galiba.

Ayy ne geri kafalı ya çocuk doğurmak değil bakmak önemli ayrıca ne varmış yaşında sende bigün evlenirsin hemen peşpeşe olur ne biliyomuş

Bu cocuk dogurmayi neden marifet sanan kadinlarimiz var bizim ya, biyolojik bir olay zekani katarak, calisarak elde ettigin bir sey degil ki. Ay cok sinir oluyorum bana da durmadan neden ikinciyi yapmiyorsun diye soruyorlar. Millet cok merakli, sana boyle yapanin sende ozeline gir rahatsiz edecek sekilde bak bakalim sorabiliyor mu bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…