- 21 Şubat 2016
- 2.975
- 7.494
- 158
- Konu Sahibi Umutlu1988
-
Yani bunlar haset insanlar ya kulak asma dogurduysan allah bagislasin bunun senin evlenmenle nasıl bagdastirilabilirki saçmalık. Takma kafana nasibin biryerde seni bekliyordurKizlar bu lafi bana bir tanidik dedi. Bende cevabini verdim tabi. Ama yinede icim acidi, insanlarin diline düsmekten. Evlenememek ayip bisey mi? Neden kadn olarak birbirimizubu kadar kiriyoruz? Yas 30...
Canım bende senin gibi düşünüyordum hatta hiç evlenemeyeceğimi sanıyordum ki karşıma eşim çıktı. 3 ay içinde evlendim 2 yıl sonra çocuk doğurdum herşey kısmet işi hiç ummadığın anda karşına çıkar.Birine asik olcamda, evlencemde cocuk dogurcamda... cok zaman alir
cahil kesim olduğunu düşünüyorum isteyen hiç evlenmez isteyen yirmisinde hemen evlenir bu insanların kendi kararıKizlar bu lafi bana bir tanidik dedi. Bende cevabini verdim tabi. Ama yinede icim acidi, insanlarin diline düsmekten. Evlenememek ayip bisey mi? Neden kadn olarak birbirimizubu kadar kiriyoruz? Yas 30...
Benim canimi yakmak istedi. Ve maalesef basardi. Cünkü hayalim hep anne olmakdi. Bu gidisle zor
Kizlar bu lafi bana bir tanidik dedi. Bende cevabini verdim tabi. Ama yinede icim acidi, insanlarin diline düsmekten. Evlenememek ayip bisey mi? Neden kadn olarak birbirimizubu kadar kiriyoruz? Yas 30...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?