Ben ücüncüyü dogurdum sen hala evleneceksin

Herkesin kendine ait bir hayatı var. Ve hayatına yön veren kaderi... O evlenmiş çoluğa çocuğa karışmış, kaderi böyleymiş. Siz evlenmemişsiniz, kader ve kararınız bu yöndeymiş. Evlenip çocuk sahibi olamayan insanlar var, ne zorluklar ve üzüntüler çekiyorlar... bunda ayıp, yanlış, acınacak zerre bir şey yok. Belki evli olsaydın, mutsuz olacaktın? Kimseye hayatın hakkında yorum yapma hakkı verme, asla. Ve sakın üzülme, bunda kötü bir şey yok. Olan bir şey varsa çok nettir ki, arkadaşın "patavatsızlığı..."

amaaaann bana neler dediler neler hiçç takmadım
bir akrabam dediki aslında güzelsinde niye gelmiyo görücülerin açıksın ondan mı demişlerdi
dalgamı geçerdim bunlarla
Allah yazdıysa olur boşver kasmaya gerek yok
skor senin işin deseydin üstüme kaçıncıyla evlenecen kimbilir deseydin ya

Böyle konuşan insanların akıl sağlığı ruhu seviyesi zaten belli oluyor boşver doğurmak marifetmi? İyi anne olabilmek önemli hem her kadın çocuk sahibi olmak zorunda mı herkesin kendi hayatı kim neyi doğru buluzorsa bunu yapar

Aman noldu sanki doğurdu da madalya mı taktılar kendisine. O kadın seni kıskandığı için böyle konuşuyor. Bir insan birini kıskanıyorsa o kişide kıskandığı şey üzerinden onu vurmaya çalışır çünkü onun yerinde olmak ister bu kadar basit.

Benim canimi yakmak istedi. Ve maalesef basardi. Cünkü hayalim hep anne olmakdi. Bu gidisle zor

Belli ki başka yapabildiği bir şey yok. Mesleğini kıskanmıştir önceden. Boş anı yakalayınca yapıştırmış. "Ekonomik özgürlüğümun tadını çıkarıyorum" de böylelerine.

"Keşke gençliğini yaşasaydın kusmuk temizleyene kadar. 30da menapoz kesin de ben mi bilmiyorum " deseydin ya

Ben demedim tanidik biri beni kücük düsürmek icin söyledi
Yok, farkettim.
O kişiye hitaben söyledim ama sinirle yanlış anlatmışım sanırım.
Böyle zihniyetleri görünce kan beynime sıçrıyor, kusura bakmayın.
Azarım, o kendini doğurganlıktan öte göremeyen insancığaydı!

İnsanlar maalesef kırmayı kendi durumunu olduğundan daha üstün göstermeyi çok seviyor.

1. herkes evlenecek diye bir kural yok, bu hayat tarzı düşünce.

2. hadi 30 a gelmeden evlenildi diyelim kimse çocuk doğurmak zorunda değil marifet doğurduğun çocuğa en iyi şekilde bakabilmek.

3. evliliği ve çocuklarını kendini üstün göstermede koz olarak kullanan kişinin zihniyetine gülerim siz de gülün gecin.

Ne haddini bilmez insanlar var ya ne desen de anlamamiştır zaten hatta onu kiskandigini biledusunmustur muhatap bile olma bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…