Ben ücüncüyü dogurdum sen hala evleneceksin

"Ve lâ tu’cibke emvâluhum ve evlâduhum, innemâ yurîdullâhu en yuazzibehum bihâ fîd dunyâ ve tezheka enfusuhum ve hum kâfirûn(kâfirûne)."

"Onların malları ve çocukları seni imrendirmesin. Çünkü Allah, bunlarla ancak dünyada onların azaplarını çoğaltmayı ve onların kâfir olarak canlarının güçlükle çıkmasını istiyor."

Bazı insanlar varlıkla bazıları yoklukla imtihan edilir,Rabbim bu dünyada her şeyi imtihan sebebi kılmış,siz umudunuzu hiç yitirmeyin,Rabbim en hayırlısını versin sizin ve sizin gibi insanlar hakkında...Siz hep kalbinizi temiz tutun varsın,başkaları kir dolsun...

Canim seni cok iyi anliyorum benimde cocugum olmuyor ama belki en hayirlisi bu bizim icin ,belkide olucak ama zamanini bekliyor.O terbiyesizlerden cok malesef.Benim gozum deger diye hamileligini saklayanlar bile oldu.Hem de en yakinim kuzenim.Gittigimiz misafirlikte benden bebegini saklayan da oldu.Ama ben Allah'a havale ettim ve Ona sigindim.Allah herkesin kalbine gore versin...

Kizlar bu lafi bana bir tanidik dedi. Bende cevabini verdim tabi. Ama yinede icim acidi, insanlarin diline düsmekten. Evlenememek ayip bisey mi? Neden kadn olarak birbirimizubu kadar kiriyoruz? Yas 30...
İyi mübarek olsun diyeceksin tek kıstasın o muymuş senin derdin onu mu germiş

Konuyla alakalı ayete bak çay demle. Çocukların çokluğu cahiliyede bir övünç kaynağıydı. Peygamberimizin erkek çocukları bir bir ölünce gayrimüslimler senin soyun kesik bir oğlun bile yok dediler ve ayetler iniverdi. Ayetler kafirlere yani 'Ben ümmetimin çokluğuyla övüneceğim.' Diye de bir hadis var Demem o ki, teselli edeceğim derken kafire inen ayeti sırt okşar gibi üzülen birine söyleyince komik oluyor

Ah be,şu kadınlar ne zaman evliliğin ve çocuk doğurmanın,bir ayrıcalık,bir meziyet yada olağanüstü bir yetenek olduğunu düşünmekten vazgeçecek..
Bunlar güzel şeyler evet de,sıradan şeyler..
Gerçekleştiğinde,superwoman falan olmuyorsun yani Olsa benim annem olurdu,zira bir sürü çocuğu var.

Sevgili konu sahibi,yerinde olsaydım,sözkonusu arkadaşla muhatap olmazdım...

Insallah allahim sana hayirli saglikli bir cocuk nasip eder...

Olmuyorum zaten canim. Ama dert oldu bana, kendimi kötü his ettim, sonucta evlenemedim

Buna çok üzüldüm konu sahibininkinden de acı.. Rabbim hayırlısıyla versin inşallah.. onlarda layiklarini versin

Olmuyorum zaten canim. Ama dert oldu bana, kendimi kötü his ettim, sonucta evlenemedim
Lütfen hissetme,inan bana kötü bir evlilik, bekarlıktan bin beter birşey Allah korusun.Ben de geç evlendim kendi isteğimle,insanların ağzı hiç durmadı tabiki..Zaman zaman problemler olsa da,sevdiğim sevildiğim bir evliliğim var,ona rağmen bekarlığımı özlediğim çok oluyor. Hep hayırlısını iste,etrafındakilere kulak asma,evlendiğinde onlar gelip kurtarmayacak seni sorunlardan.
Ayrıca insanların ağzı hiç bir zman durmaz ki,evlenince de çocuk çocuk diye başlayacaklar.
Bi arkadaşım vardı O da böyle marifet sayardı evliliği,benden önce evlendi erken yaşta,gel gör ki evlilik öyle zannettiği gibi tozpembe çıkmadı,şimdi pişman olduğu oluyor arada.

Allah en yakın zamanda size de nasip eder inşaallahhh..Şu güzel gecede çok içten diliyorum bunu inşaallah kabul olur.
Onlar da kendi kötülüklerinde kaybolsunlar.Nasıl insanlar ya töbe töbe..

Öyle tabide bende artik hayal kiriklarindan, biriyle tanisip sonra ayrilmaktan okadar biktim ki. Kendi yuvam olsun, cocuklarim olsun istiyorum. Benden yasca kücük olan akrabalar bile ya evleniyor yada nisanli yada sevgilileri var. Dügünlere bile gidesim gelmiyor artik

İnşaallah kısa zmanda siz de mutlu bir evlilik yaparsınız ama dediğim gibi dert etmeyin bunu,geç olsun güzel olsun...

Agzi olan kpnusuyor.herkesin her spyledogini kafaya takmayin..tez zamanda mutluluklar dilerim.ben de kaldim bu arada..

Ay ne büyük marifet.. hayatta yapabildiği tek şey doğurmak olan ezik model.. yaşın gayet normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…