- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi Umutlu1988
-
Ay ne cahil insanlar var şu hayatta. Beyin bedava ne yapçaksın.Kizlar bu lafi bana bir tanidik dedi. Bende cevabini verdim tabi. Ama yinede icim acidi, insanlarin diline düsmekten. Evlenememek ayip bisey mi? Neden kadn olarak birbirimizubu kadar kiriyoruz? Yas 30...
Benimde bir arkadaşım senelerdir evlenmek istiyor senelerdir dediğime bakmayın daha 30 yaşında ama okul veya iş hayatı yok aile biraz evde kalmış muamelesi yapıyor artık evlenmiş ayrılmış çocuklu kişiler istemeye geliyorlar oda haliyle onları istemiyor... ayrıca çok marifetli ve inanılmaz güzel ama kısmet işte bir akrabası evlendirme programına katıl demiş ağlamıştı çok üzldüm o kadar iyi bir kız ki şans diyorum bu duruma... siz ne güzel okumuş meslek sahibi olmuşsunuz verdiğim örneğe göre sosyoekonomik durumunuz oldukça iyi tam hayatını yaşayacak zamanlarınız bunu söyleyip sizi kıran kişinin kıskançlık fesatlık peşinde olduğunu düşünüyorum hiç takılmayın
hic mi yok etrafinizda bir tanidik,esinizin arkadasi akrabasi, kuru kuru üzülmek yetmiyor :) destek olmak lazim bekarlara... kader gayrete asiktir malum..
Yok yurtdisinda yasiyorum burda daha zor Karsima cikanlarlada bi sekilde olmadi
canim ben onu sana demedim :) arkadasina üzülen hanimefendiye demistim, ha yurtdisi daha zor o durumlarda bilirim
Aa bende bana yazdin sandim canim:) ama aynisi banada gecerli tabi artik benden gecti sanirim :S
Malesef yok canım :) zaten farklı şehirlerdeyiz birde hep kötü olmaktan korkuyorum daha önce bir kaç çift tanıştırdım iyiyken Allahtan kötü bişey olunca direk senden biliyorlar :)hic mi yok etrafinizda bir tanidik,esinizin arkadasi akrabasi, kuru kuru üzülmek yetmiyor :) destek olmak lazim bekarlara... kader gayrete asiktir malum..
Malesef yok canım :) zaten farklı şehirlerdeyiz birde hep kötü olmaktan korkuyorum daha önce bir kaç çift tanıştırdım iyiyken Allahtan kötü bişey olunca direk senden biliyorlar :)
ya niye gecsin Allahiniseversen alti üstü 88li dogumlu degil misin sen? daha gecen gün sevgilinden ayrildin hem biraz kafani dinle, gerizekali insanlari kafaya takarsak isimiz zor onlar her yerdeler =)
Aynen canım şu da var mesela senin arkadaşın olarak çok iyi birisi karekter sahibi diyorsun tanıştırıyorsun bir bakıyorsun adam sevgili olunca bambaşka biri olup çıkıyor insan herşeyden korkuyorböyle böyle iste millet biriyle tanistirmaya cekinir oldu :/ akli basinda insan kendisi tanimaya calisir senden bilmez...
Aynen canım şu da var mesela senin arkadaşın olarak çok iyi birisi karekter sahibi diyorsun tanıştırıyorsun bir bakıyorsun adam sevgili olunca bambaşka biri olup çıkıyor insan herşeyden korkuyor
Evet öyle bide bu sefer yine olmadi ya ondan baya üzgünüm
O bayanla karşılaştığında ona şunu söyle "Ben doğurdum " değil "Rabbim emanet etti bu üç evladı bana." O kadın kibre kapılmış belli ki...Ona kulak asma,herkesin nasibi bellidir ve zamanı geldiğinde çıkar inşallah karşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?