- 15 Temmuz 2008
- 611
- 590
- 103
- 42
- Konu Sahibi Umutlu1988
-
Beline kuvvet, enişteden ve senden nice performanslar bekleriz deseydin.
Kendini bilmez çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookKizlar bu lafi bana bir tanidik dedi. Bende cevabini verdim tabi. Ama yinede icim acidi, insanlarin diline düsmekten. Evlenememek ayip bisey mi? Neden kadn olarak birbirimizubu kadar kiriyoruz? Yas 30...
3 tane doğurmanın maharet olmadığı gibi evlenememek de ayıp bir şey değil.Kizlar bu lafi bana bir tanidik dedi. Bende cevabini verdim tabi. Ama yinede icim acidi, insanlarin diline düsmekten. Evlenememek ayip bisey mi? Neden kadn olarak birbirimizubu kadar kiriyoruz? Yas 30...
Kizlar bu lafi bana bir tanidik dedi. Bende cevabini verdim tabi. Ama yinede icim acidi, insanlarin diline düsmekten. Evlenememek ayip bisey mi? Neden kadn olarak birbirimizubu kadar kiriyoruz? Yas 30...
Hzirliksiz yakalandim diyelim ama yinede benim lafa krsilik bozuldu.Tatlım madem o seni bozmus sende onu bozsaydın bizim bir arkadasada öle demiş akrabası arkadasta bende önüme gelen ilk insanla evlenseydim benimde o kadar cocugum olurdu demiş yerin dibine girmiş koy lafını madem karsındaki densiz...
amin...Hepinize tsk ediyorum kizlar suan okudum mesajimi. Evet 30 yasindayim, belki yine bi iliskimde hayal kirikligina ugradim ama biliyorim ki bununda allah tarafindan bi nedeni var. Insallah bekar olan herkese ALLAHim hayirli bir evlilik ve saglikli cocuklar nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?