yok anacım bunlarda utanma falan yok dedigim gibi ben utandım o utanmadı gerçektenTek tavsiyem,UTANDIR.Baktın kapı sesini duydun geliyor çık adamın üstüne hemen.Girsin bi öyle görsün bakıyım bidaha giriyomu.Kocan sonuçta bu durumda senin utanıcak bişeyin olmaz,O utansın.Bu ne lan.Millet şaşırmış haa.
Ay pes dedim okuyunca kadin genis oglu da ondan genis oturmus odaya izinsiz dalan anasiyla sohbet mi ediyor yuh yaaaayok anacım bunlarda utanma falan yok dedigim gibi ben utandım o utanmadı gerçekten
ben eşimin ailesiyle aynı binada yaşıyorum
dün oruçluyuz diye geç saate kadar yattık. eşim'in ailesinde evimin yedek anahtarı var .
kayınvalide pat diye girdi içeri malum gecelikle duruyorum evin içinde yatak odamıza kadar geldi dengesiz uyuma numarası yapıyorum. üstümü örtmeye çalışıyo üşüycen diyo eşim o arada uyandı yatağın kenarına oturdu muhabbet ediyolar okadar sinirlendimki anlamadı ama üstümü örttüm döndüm arkamı yattım sinirden birşeyde diyemedim. ve daha bunun gibi birsürü şey okadar sıkıldım bunaldımki anlatamam
insanın evi mahremidir..sen anahtarı elinle verirsen o da girer tabi neden atar yapıyorsun..ben eşimin ailesiyle aynı binada yaşıyorum
dün oruçluyuz diye geç saate kadar yattık. eşim'in ailesinde evimin yedek anahtarı var .
kayınvalide pat diye girdi içeri malum gecelikle duruyorum evin içinde yatak odamıza kadar geldi dengesiz uyuma numarası yapıyorum. üstümü örtmeye çalışıyo üşüycen diyo eşim o arada uyandı yatağın kenarına oturdu muhabbet ediyolar okadar sinirlendimki anlamadı ama üstümü örttüm döndüm arkamı yattım sinirden birşeyde diyemedim. ve daha bunun gibi birsürü şey okadar sıkıldım bunaldımki anlatamam
Bence eşine devamlı rahatsız olduğun durumlardan şikayetçi olmalısın.ben eşimin ailesiyle aynı binada yaşıyorum
tamam ögretmenim bidaha sizden izin almadan konu açmamsalata konusu çözüldü mü de şimdi yatak odası sırada??
birini çözmeden diğerine geçersen hiç biri çözülmeyecek. Bu aynen sınavda soruların tümünü okuyup da çözmeyen çocuk gibi.. Sonuçta işaretleme yapmazsa sınavda kalır.
öğretmenmişsin ama kendini ifade edemiyorsun hiç bir konuda? Ağlamayan çocuğa meme vermezler.tamam ögretmenim bidaha sizden izin almadan konu açmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?