Bahce katindasiniz,ins demir parmaklik flaan vardir Rezillikten daha onemli konular var burda,guvenliginiz..Tabiki sikayetci olun.Lütfen yardım edin. Esim yok küçük bi kızım var yaşadığımız yer bina ama biz bahce katında kizimla yaşıyoruz kimseyi tanımam mesafeli bi insanmdir yarım saat önce yani saat sabah 4bucuk civarında birden uyandım uyandığım gibi bi ses duydum pencereye geçtim 1 dk kadar baktım bisey göremedim bana öyle gelmiştir diye dusundum pencereden çekildikten 1 dk sonra yine aynı sesi duydum ve pencereye geçtim sitenin çıkışı olmayan taraftan pencereme yakın taraftan bi adamın yürüdüğünü gördüm meğersem o ses adamın yurudugu zaman ki terliginin sesiymis galiba gece izleniliyormusuz hiç kimsenin yaşamadığı tarafta penceremizin önünden çıktı tam dönüş yapmayıp demirlerin üstünden ayağını atıp diğer tarafa geçip gitti.. şimdi ne yapmam lazım gece sıcak diye kalın perdeyi pencerenin üstüne atmıyordum sitede bi kamera var ama söylersem adım çıkar rezil olurum konu polise taşınırsa serbest bırakılıp bi cezası yoksa kendimi rezil ettiğimle kalırım herkes duyar lütfen biri yardım etsin
Evet demirli sağlamBahce katindasiniz,ins demir parmaklik flaan vardir Rezillikten daha onemli konular var burda,guvenliginiz..Tabiki sikayetci olun.
Gece biri küçük bir kız çocuğunu ve bir kadını penceresinden dikizliyor belki videolarını çekiyor, bunu şikayet edince sizin adınız çıkıyor öyle mi? Hanımefendi aklınız başınızda mı sizin? Asıl adınız bunu farkedip göz yumarsanız çıkar. Röntgenci sapık değil de siz niye rezil oluyorsunuz? Ağır sçmalıyorsunuz valla.Lütfen yardım edin. Esim yok küçük bi kızım var yaşadığımız yer bina ama biz bahce katında kizimla yaşıyoruz kimseyi tanımam mesafeli bi insanmdir yarım saat önce yani saat sabah 4bucuk civarında birden uyandım uyandığım gibi bi ses duydum pencereye geçtim 1 dk kadar baktım bisey göremedim bana öyle gelmiştir diye dusundum pencereden çekildikten 1 dk sonra yine aynı sesi duydum ve pencereye geçtim sitenin çıkışı olmayan taraftan pencereme yakın taraftan bi adamın yürüdüğünü gördüm meğersem o ses adamın yurudugu zaman ki terliginin sesiymis galiba gece izleniliyormusuz hiç kimsenin yaşamadığı tarafta penceremizin önünden çıktı tam dönüş yapmayıp demirlerin üstünden ayağını atıp diğer tarafa geçip gitti.. şimdi ne yapmam lazım gece sıcak diye kalın perdeyi pencerenin üstüne atmıyordum sitede bi kamera var ama söylersem adım çıkar rezil olurum konu polise taşınırsa serbest bırakılıp bi cezası yoksa kendimi rezil ettiğimle kalırım herkes duyar lütfen biri yardım etsin
Biri evimi mahremimi gözetliyor diye şikayet edince ben niye rezil oluyorum adım çıkıyor yaHangi aşamaya kadar rezil olurum adım çıkar diye düşüneceksiniz? Yani sınırınız nedir? Korumanız gereken küçük çocuğunuz var. Ondan daha mı önemli adınızın çıkması?
Yarın gelir yine bakar, ertesi gün gelir camı tıklatır, haftaya pencereden girebilmenin yollarını arar...Niye korkuyorsunuz? Gidin site güvenliğine kameralara bizzat kendiniz bakın. Adam tahmin ettiğiniz şeyi yapıyorsa da polise şikayet edin. Ya da etmeyin, canımızın önemi yok yeter ki rezil olmayalım deyip susun oturun.
KesinlikleHangi aşamaya kadar rezil olurum adım çıkar diye düşüneceksiniz? Yani sınırınız nedir? Korumanız gereken küçük çocuğunuz var. Ondan daha mı önemli adınızın çıkması?
Yarın gelir yine bakar, ertesi gün gelir camı tıklatır, haftaya pencereden girebilmenin yollarını arar...Niye korkuyorsunuz? Gidin site güvenliğine kameralara bizzat kendiniz bakın. Adam tahmin ettiğiniz şeyi yapıyorsa da polise şikayet edin. Ya da etmeyin, canımızın önemi yok yeter ki rezil olmayalım deyip susun oturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?