Ben uyurken galiba biri gozetliyormus

Siz niye rezil olasinız o rezil olur. Doyin yoneticiye kameraya baksın. Cozmezlerse de taşının üst katlara. Giris kat bana da tekinsiz geliyor. Allah yardım etsin yaşayanlara

İyi misin kardeş şikayet ettin diye adın niye çıksın? Ya şikayet etmezsen bu adam alışkanlık haline getirdiyse ve sizin oralara geçerken birleri görürse adın çıkar. Yani böyle bisey demem normalde ama yani dusuncen tuhaf geldi. Adam ya sapiksa? Ya takintiliysa? Kendiniz hamle yapacağınıza adamdan bişey gelmesini mi bekleyeceksin?

Son düzenleme:
Çok kişi ‘rezil olmak’ cümlesini eleştirmiş fakat malesef ülkemizde tek başına yaşayan, eşinden ayrı kadınların üzerindeki yük dar görüşlü insanlar nedeniyle kat kat fazla.. kocasından kıskananlardan tutun, kötü niyetli erkeklere türlü insan profilleri.. Sanırım yazar göze batmaktan, yanlış anlaşılmaktan endişe ediyor. Yöneticiyle görüşüp kamera kayıtlarını izlemelisin. Senin hiçbir kusurun yok, huzursuzluk içinde yaşamaktansa çözüme git. Tüm hayatın için dualarım senin ve küçük kızınla

Damlacık da buhar oldu gitti.
Biz yine kakalak gibi kaldık.
Çözüm bulcaz diye göbeegimiz yırtıldı.
Böcekmiş, sapıkmış.
Kardeş boşanan kadınlar artık böyle şeylerden korkmuyor kadınların dünyasını zaaflarını ya da güçlü yanlarını silahlarını bu şekilde çözemezsin.
Ne bu sosyal deney mi.
Yemezler.

Rezil olmanız Allah korusun tecavüze uğrayıp çocuğunuzun zarar görmesinden iyidir. Adam keşif yapıyor belki. Camdan girmez gelip kapınızı çalar içeri girer. Yapmayın Allh aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…