• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben üzgün, ben yıkık:(

Her sey güllük gülistanlıkken bir anda cocugunuzdan nefret edecek hale gelmediler herhalde? Oncesinde baska seyler olmus belli ki. Tek dertleri gurultuyse annenizin gelmesine bir sey demezlerdi. Kiz kardesler nasil bu hale gelebilirler hayret valla. Umarim iyi bir bakici bulabilirisiniz.

Her sey güllük gülistanlıkken bir anda cocugunuzdan nefret edecek hale gelmediler herhalde? Oncesinde baska seyler olmus belli ki. Tek dertleri gurultuyse annenizin gelmesine bir sey demezlerdi. Kiz kardesler nasil bu hale gelebilirler hayret valla. Umarim iyi bir bakici bulabilirisiniz.
İnanın benden yana bi mesele yok, yani tavuğuna kış demiş deilim. Beni yük olarak görüyorlarmış. Annemi yoruyormuşum, yani evladım yoruyormuş, halbuki yavrum usluda bi bebek, annem bana yoruyor die bişey demedi. Güllük gülistanlık deildik eşimden hoşlaşmazlar asıl mesele bu, neden evliyim neden boşanmıyorum. Ha boşanacak büyük bi olayımızda yok.

İnanın benden yana bi mesele yok, yani tavuğuna kış demiş deilim. Beni yük olarak görüyorlarmış. Annemi yoruyormuşum, yani evladım yoruyormuş, halbuki yavrum usluda bi bebek, annem bana yoruyor die bişey demedi. Güllük gülistanlık deildik eşimden hoşlaşmazlar asıl mesele bu, neden evliyim neden boşanmıyorum. Ha boşanacak büyük bi olayımızda yok.

Degisikmis. Esinizle sorunlu olunca gitsin kayınvalidesine baktirsin diye düşündüler herhalde. Yerinizde olsam annem de dahil olmak üzere hicbiriyle gorusmem.

Başıma gelen olaylar da ve böyle şeyleri okudukça yine diyorum ki ALLAHTAN başka dost veli kimse yok
Gerçekten yok,şiddetle katılıyorum size.
Ne annem,babam zaten yoktu,icabında ablam ve ailesi,evlendim eşim,yok ya işte güvenirim buna sonsuz diyeceğimiz kimsemiz yok gerçekten.
Çok şükür ki O var .

Allahım var evet. İnsan yabancının evladına bu lafları edemez, bunlar ise öz ve bir tek yiğenlerine böyleler.

der bacim der. oz evladina bile neler diyenler gordum bir kardesmi demeyecek ? gorusme bence bir daha onlarla ve hemen ilk isin bir kres arastirmak olsun..

Benim kardesim yavruma oyle diycek o evden surukleyerek nasil atiom gorurdu
-Git sokakta yat rahatsiz oluoyorsan :KK67:
Orasi kardesimin degil benimde bir zaman yaşamış olduğum ailemin evi.. Cok sinir oldum kardesinize..:sinirli:

Benim kardesim yavruma oyle diycek o evden surukleyerek nasil atiom gorurdu
-Git sokakta yat rahatsiz oluoyorsan :KK67:
Orasi kardesimin degil benimde bir zaman yaşamış olduğum ailemin evi.. Cok sinir oldum kardesinize..:sinirli:
Lohusayken yapmışlığı var, evlendik gittik ya artık kendi evi

Bir kac soru sorup bir seyler hakkinda bilgi edinip oyle yorum yapmak istedim.
Eşinizle birlikte misiniz ?
Çalışıyor musunuz ?
•••
Birlikte değilseniz ayaklarınızın üzerinde durup ayrı eve çıkabilirsiniz istanbul'da iseniz Beylikdüzü taraflarında ev kiraları 400 tl den başlıyor site içi , güvenlikli vs ..
Çocuğunuzu kreşe yazdirabilirsiniz bu dönem içinde .
Ya da evinize is saatleriniz içinde bakıcı abla tutabilirsiniz.
Ya da çalıştığınız yerde çocuklar için anaokulu varsa yazdirabilirsiniz.

Esinizle birlikteyseniz calismiyorsaniz oturun evde kendiniz bakın bebeğinize.

Sonuçta kimse kimseye güvenerek bebek yapmıyor. Anne de olsa ters düşeceğime ağız çekeceğime Paşalar gibi ya veririm parasını emin ellerde bedduasiz hemde eğitimli bir başlangıcı olur hayata . Ya da oturur kendim bakarım evladıma.

Ne gerek var ters düşmeye. Onları kesinlikle haklı bulmuyorum tabii ki o başlı başına apayrı bir durum ve cok yanlış yaptıkları. Velhasıl bir sürü fikir verdim sizin bileceginiz bir şey .
Bir sürü altarnetif çözümler var sonuçta ..

Insan dusmanina soyleyemez o lafi. Nasil insan bunlar. Vardir her seyde bi hayir. 1yasindaki sabiye o lafi agzina yakistirip soyleyen kisi zarar da verir. Sakin sakin bi daha yuzlerine bile bakmayin her seyin affi olur ama bunun olmaz.

Bakıcı parası hala aktifse başvurun iyi bir bakıcı seçin. O zaman anneniz icin torunu kıymete biner. Büyük ihtimal anneniz soyleniyordur o diyemediği için kardeşleriniz onun yerine diyordur.

Soyleme tarzi kotu ,
Evde olmayan ablaniz hic karismayacakti ,evdekinin durumu belkide anbenizden sikintida ,anneniz sorumluluguvona yikiyor olabikir ,en iyisi kres bakici vs den xok daha iyi ,kuzenim 6 aylik verdi kresesu an 3 yasinda ,
Zor surec gecmis olsun

Back
X