• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben üzgün, ben yıkık:(

İyi akşamlar arkadaşlar, 1 yaşlarında bir evladım var ve annem bakıor(du) annemle yaşayan bekar benim yaşıma yakın bir kızkardeşim var. Bugün bana yazmış artık çocuğumu orda istemiomuş, rahatsız oluomuş, kendime başka bir kapı bulmalı imişim. Bu olaya benim büyüğüm ablamda dahil oldu ordan burdan bişeyler bişeylerden evladıma ölsün die beddua etti. Hiç bişey buna gerekçe olamaz illa ki ama inanın bu duruma getircek bi laf etmedim. Ben artık kendileri ile görüşmek istemiorum, sildim onları. Kardeş kardeşe bunu yapar mı ya. İçimi dökmek istedim.
Annene k.v. deye güvenip çocuk yapmasın dien arkadaşlar, ben kimseye güvenip çocuk yapmadım, bakmak zorunda da deiller. Ama daha hamile iken ve lohusa dönemimde bakıcı ayarlamaya çalışan bana da engel olan kendileri, ha tamam dersinde bi öyle bi böyle olmazsın. Bana cuma günü pazartesi o çocuk bu eve gelmicek başının çaresine bak diyen de kardeşim.
Evlendim ablamın ağabeyimin gerçek yüzünü gördüm
Keşke görmeseydim Keşke herşey çocukluğumuzdaki gibi kalsaydı
İnsanlar evlenince üstüne birde çoluk çocuğa karışınca çok değişiyorlar
Kendinize bakıcı tutun alakayı kesin ablanız ve kardeşinizle
Ben ailemden gördüğüm zararı kimseden görmedim En iyisi yabancılarla iş yapmak
Yeğenini istemeyen sizi hiç istemez
Benim ablam yegenlerini istemiyor
Artık bende onu ve çocuklarını evime almıyorum
Kim size ne yaparsa aynısını yapın.
Ancak o zaman anlarlar

Bir daha güvenipte o ortama çocuğunu bırakma kim bilir ne yaşıyor çocuk sen yokken. Hiç bir çocuğu bile bile psikolojik şiddet uygulanan yere bırakamazsınız. Başka çareler bulun ve asla bırakmayın bir daha.
Bu kadar bilmiyordum ben kardeşlerimi, annem aramış olur kardeşler arasında dio, kardeş kardeşe bunu yapar mı

Teyze olacak bunlar bir de değil mi,uzak dur hepsinden,benim de kimsem yok yakınimda,üç çocuğum var inan ki hasta olmayayım diye dua ediyorum,ben başta olduğumda çok ama çok perişan kalıyoruz. Şimdi tatildeyim ise döndüğümde ucu de okula başlayacak ,küçükler kreste olacak.kres araştır derim ben hiç trip çekme bu kadar
Annemde aramış benim adım atma mı beklio komedi gibi, olur bunlar kardeşler arasında dio, kardeş kardeşe bunu yapar mı, ben nasıl gğvenirim bu insanlara

Annemde aramış benim adım atma mı beklio komedi gibi, olur bunlar kardeşler arasında dio, kardeş kardeşe bunu yapar mı, ben nasıl gğvenirim bu insanlara
Bazı tipler böyle.hic fedakarlık yapamıyorlar, özgürlükleri kısıtlanmış gibi tepki veriyorlar.benim kardeşim de böyle,geçen sene bizim üst katta kalıyordu ,haftada sadece bir akşam eşimin beni alması gerekiyordu geç çıktığım için.arabayla beni alması eve gelmemiz yarım saat sürüyordu.o sırada çocuklara baktığı için bana öyle trip atıp sürat asardi ki.dedim eşime çocukları da getir

Senin konunu okuyunca eski yasadiklatim geldi aklıma.koye gittik bir bayram.annemlerde kaldık,kardeşim bekardi. Neyse iki çocuğum vardı küçüğü bebekti. Köye çıkmamız gerekiyordu annem bakarım gidin gelin dedi.birkac saatliğine bıraktım çocukları büyüğe de telefonu bıraktım oyun oynasın bunaltmasin diye. Döndük ki kardesimde bir surat bir surat.hem bana trip atıyor hem eşime.

bir yaşında daha ya ne zararı varmış o insan kılığındakilere :kızgın:

tüüüü o kardeşin suratına !!!! aman sakın bırakmayın evladınızı zarar bile verebilir çocugunuza bunları diyen çocuga nasıl davranır allah bilir.

Bizde yok öyle bir iZin hele şimdi asla vermezler sizin gibi şanslı değil herkes
Bende iyi bir şirkette çalışıyorum yıllardır erken çıkmama bile müsade edilmiyor bir sıkıntı anında değilki bebeğime bakıcı bulmam lazım beni idare edin diyeceğim
Aynen öyle
ben de nispeten kurumsal bir yerde çalışıyorum ama izin almak için kırk takla atıyorum resmen
hatta hiç unutmuyorum ya bebeğimi hastaneye kaldırmışlardı serum falan bağlanmıştı da ben mesai bitimine 2 saat kala ancak izin alabilmiştim :(
allahıma binlerce şükür anneannesi ve dedesi yanındaydı :dua::dua:

İyi akşamlar arkadaşlar, 1 yaşlarında bir evladım var ve annem bakıor(du) annemle yaşayan bekar benim yaşıma yakın bir kızkardeşim var. Bugün bana yazmış artık çocuğumu orda istemiomuş, rahatsız oluomuş, kendime başka bir kapı bulmalı imişim. Bu olaya benim büyüğüm ablamda dahil oldu ordan burdan bişeyler bişeylerden evladıma ölsün die beddua etti. Hiç bişey buna gerekçe olamaz illa ki ama inanın bu duruma getircek bi laf etmedim. Ben artık kendileri ile görüşmek istemiorum, sildim onları. Kardeş kardeşe bunu yapar mı ya. İçimi dökmek istedim.
Annene k.v. deye güvenip çocuk yapmasın dien arkadaşlar, ben kimseye güvenip çocuk yapmadım, bakmak zorunda da deiller. Ama daha hamile iken ve lohusa dönemimde bakıcı ayarlamaya çalışan bana da engel olan kendileri, ha tamam dersinde bi öyle bi böyle olmazsın. Bana cuma günü pazartesi o çocuk bu eve gelmicek başının çaresine bak diyen de kardeşim.
Güncel:arkadaşlar çocuğu mu kreşe verdim bakıcı falan bulamadım. İnşallah doğru olani yapmışımdır:KK43:

Arkadaşlar iyi akşamlar, bebeğimi kreşe yazdırdım iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum:( uygun bi bakıcı bulamadım:(

Benim yeğenim olsa çevresinde pervane olurum. Hele de 1 yaşında küçük tatlı minnoş masum bir varlığa...

Back
X