yani alkol almadığım, daha dikkatli yaşamaya çalıştığım bir hayat. Ama bilmiyorum. Ben artık neyin doğru olduüunu düşünmeye korkar oldum. Kendimden inanılmaz şüpheye düşüyorum.başlıkta yazdığına inanacağım neredeyse..
temiz sayfa?
sen kendi yaşadıklarının arkasında duramayıp ezilip büzülürsen adam seni çiğ çiğ yer.
bundan sonraki ilişkinde bu hatayı yapma.
birde sana şans vermiş miş güvenini kazanman için bak sen hadsize..
Bunu artık ona anlatmazsın.te
tertemiz bir sayfa açmıştım hayatımda. Eski yanlışlarımı yapmadığım, yapmayacağım. ama asla bunu anlatamıyorum...
Yapabilirsem ben de kurtulmak istiyorum ama kilitlenmiş gibiyim. Çok yalnız hissediyorum
Saydığınız şeylerin ahlakla ne ilgisi var, bu sebeplerle sizi ahlaksızlıkla suçlayan kişidir asıl ahlaksız, kendisi baya iyi ahlaklıymış küfür hakaret eden ahlak abidesi. Böyle adamlara söylenecek çok şey var da içimde kalsın. Zararın neresinden dönersen kardırdövmem olduğu, alkol aldığım, birileriyle görüştüğüm için çok ahlaksız ve geniş olduğumu söyledi. Bu doğru mu diye düşünür oldum... karanlık bir tünelde gibiyim.
terapi fikri bana da yakın geldi ama sicilime işlenir de meslek hayatımda sorun olur mu diye korkuyorum
iki dövmem vardı, alkolu kesin bir şekilde hayatımdan çıkardım. hayatımda biri varsa, birine bir şey hissediyorsam başkalarıyla asla ilgilenmem ama insanlarla tanışmayı, sohbet etmeyi, flört niyetiyle yaklaşsa bile arkadas olmak isterse diye açık konuşup seçim hakkını ona bırakmayı severim.bütün vücudunuz dövmeyle kaplı değilse (bağımlılıktan söz ediyorum) arada sırada alkol alıyorsanız ( yine bağımlı değilseniz) sosyal bir insansanız (mavi boncuk dağıtan bir tip değilseniz) kendinizi bu kadar sorgulamanıza üzüldüm..
Nasıl bu kadar sindim hiç fikrim yok. sürekli dindar oluşunu ileri sürdü, kendimi inançsız ve yanlış hissettim. kendimi düzeltmeye çalışırken iyice sindim kaldım.
başkalarına gösterdiğim objektif yaklaşım kendime gelince patladı. bu yüzden kendimden de nefret eder oldum...
bundan sonra hayatıma yeni biri girmeyecekmiş, girse de bunları hep önüme sürecekmiş gibi hissediyorum. ama eğer biri girecekse asla böyle bir insan olmasına izin veremem.
ben kurtulamadığım bir hastalık içinde gibiyim...
uzun bir süre yalnızlık ve sakinlik istiyorum.Bunu artık ona anlatmazsın.
Şimdi açacağın bu sayfada geçmişi bu kadar irdelemediğin bir ilişki yaşarsın.
Her erkek bu arkadaşın gibi değil.
Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsundur artık.
Bence bir süre yalnızlık iyidir
Kafanı toplarsın.Kimseyi sokma kendi dünyana..
Sonrasında aşk yine çalar kapıyı, doğru insan olması ümidiyle
Canım ben de dindarım,ya da dinimi yaşamaya çalışıyorum diyeyim.Nasıl bu kadar sindim hiç fikrim yok. sürekli dindar oluşunu ileri sürdü, kendimi inançsız ve yanlış hissettim. kendimi düzeltmeye çalışırken iyice sindim kaldım.
başkalarına gösterdiğim objektif yaklaşım kendime gelince patladı. bu yüzden kendimden de nefret eder oldum...
bundan sonra hayatıma yeni biri girmeyecekmiş, girse de bunları hep önüme sürecekmiş gibi hissediyorum. ama eğer biri girecekse asla böyle bir insan olmasına izin veremem.
ben kurtulamadığım bir hastalık içinde gibiyim...
iyi ki. yazmadan önce olduğu kadar yalnız hissetmiyorum şu an...iyi ki buraya yazdınız.. şimdi net güçlü ve kararlı olma zamanı.
bu tip adamlar lütfen gitsinler kendilerine göre insanlar bulsunlar.
koşarak uzaklaşıyorsun..iki dövmem vardı, alkolu kesin bir şekilde hayatımdan çıkardım. hayatımda biri varsa, birine bir şey hissediyorsam başkalarıyla asla ilgilenmem ama insanlarla tanışmayı, sohbet etmeyi, flört niyetiyle yaklaşsa bile arkadas olmak isterse diye açık konuşup seçim hakkını ona bırakmayı severim.
at biniyorum, iki üniversite okuyorum, iyi seviye yabancı dilim var, 5 ülkede bulundum ve çok farklı arkadaşlaarım var.
Bilemiyorum artık, onun söylediği gibi korkunç biri yapar mı bunlar beni?
İnsanlardan beklediğim tek yaklaşım buydu. Çok teşekkür ederim... Gerçekten. Çok teşekkür ederim...Canım ben de dindarım,ya da dinimi yaşamaya çalışıyorum diyeyim.
Ama erkek arkadaşının yaklaşımı gibi yaklaşmıyorum bak sana.
Ki ben seni hiç tanımıyorum.
Sana güzel yaklaşsaydı,bütün bunlar olmazdı.
Ben de alkole karşıyım,dövmeye karşıyım,evlilik öncesi ilişkilere karşıyım vs vs.
Ama senin pişmanlığını görüyorum,aşağılamanın hakaret etmenin manası yok.
Temiz sayfa aç derken,önce kirli değildin,yanlış anlama.
Yepyeni bir hayat anlamında.
Eskiye dair tanıdıkların,bu şimdiki arkadaşın olmasın.
Yenilen...kafanı topla.
"Geçmiş geçmiş geçmiş" diye sürekli başınıne etini yemeyen birini al ileride hayatına.
Bu kadar burnunu sokmasın kimse, eskiye..
aramasın. Bataklıktan kurtulmaya çalışmanın derdindeyim galiba. Peki kendime olan inancımı nasıl kazanacağım?koşarak uzaklaşıyorsun..
seni arayacağını düşünüyorum.
dönmek isteyecek..
kabul etme!
Bu kadar donanımlı bir genç kız kendini böyle bir erkeğe feda etmemeli.İnsanlardan beklediğim tek yaklaşım buydu. Çok teşekkür ederim... Gerçekten. Çok teşekkür ederim...
sana iyi gelen şeyleri yap. havalar güzel açık havada yürüyüş yap.sosyalleş.aramasın. Bataklıktan kurtulmaya çalışmanın derdindeyim galiba. Peki kendime olan inancımı nasıl kazanacağım?
Mesajı şimdi okudum, cevap verememiştim kusura bakmayın.senin dövmenden ona ne?
senin bedenin onu ne ilgilendiriyor?
bu hakkı ona ne akla hizmet verdin?
telefonunu karıştırmasını söylemiyorum bile..
saygısız.
at binmeye çalışıyorum. o biraz iyi geliyor. Sosyal medyayı kapattım tamamen...sana iyi gelen şeyleri yap. havalar güzel açık havada yürüyüş yap.sosyalleş.
gir mutfağa bir pasta börek bir şeyler yap :)
alışveriş yap. maddi olarak büyük şeyler olması gerekmez. toka aksesuar da olur.
sosyal medya detoksu yap :)
öğrencisin değil mi hala?
sınav dönemi olmalı? derslerine çalış..
Karşımda böyle bir insan olsa yeterdi ama asla inancım kalmadı böyle biriyle tanışacağıma nedense. herkes beni böyle yargılıyor gibi hissediyorum.Canım belliki sen ileri görüşlü medeni sosyal aktif bir kızcağızsın. Karşındaki de tam tersi bariz cahil.
Ne demek dövmeni sildir nasıl bir gerikafalılıktır bu ? O dövmeyi sen istediğin için yaptırdın ve sen bir başkası için değil KENDİN sildirmek istersen sildirirsin . Dövmesi olan çocuk yetiştiremiyor mu ? Ya da onların yetiştirdikleri .. mu oluyor ?
Bir an önce bu parazitten kurtulmalısın , önüne bakmalısın ..
Evliyim , dövmem var , eşimin ailesi dövme olayına sonuna kadar karşı olmalarına rağmen bugüne kadar asla bir olumsuz söylemlerini görmedim . Eşime sildireyim mi diye bir kere sordum , hayır benim için sorun değil sen kendin sildirmek istersen sildir dedi
Dövme konusunda takıldım kaldım ama zaten telefon kurcalama , geçmişle yargılama falan bu adam toptan falso yahu
Nasıl düzeleceğim ablacığım? Nasıl kaçacağım? Nasıl kendime olan güvenimi kazanacağım? Terapi aklıma yattı ama sicile işlenmesinden korkuyorumCanım sana bir abla olarak şunu söyleyeceğim.Bu herifle devam etmek istiyorsan öncelikle kendine sağlam bir psikolog tut.Kişiliğini kaybetmeyi göze al ileride şiddet bile gelebilir.Seni bu manyakla sönük vasat bir hayat beklediğini kabul et öyle yoluna devam et.BU NE YAAAA!! Okurken darlandım yemin ederim.Aşkıde batsın sevgisi de! Bu tipler aşk meşk bilmez! Sadece kendisine oyuncak edecekleri birini bulur ve oynar.Asla memnun edemeyeceğinden emin ol! Sen kara çarşaf giyim 24 saat evden çıkmasan gene o birşey bulacak.Gçemişin tertemiz dahi olsa o bulacak..Çünkü sorun sende değil onun beyninde.Bildiğin hasta.Senide hasta etmesine izin verme ve KAÇ!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?