Ben var ya ben, aptallığıma doymayayım...

Tam olarak bu. Benim için Türkiye turuna gitmemiş (onun yerine İstanbul'a gitti) ama ben o gün dedim ona git diye... şimdi ben onun üniversite hayatını mahvetmiş oldum. benden önce de bir şey yapmamıştı ki imkanı varken...
ben yokken her gün ayrı bir kafede sürtüyormuş. derdi yokmuş. mutluymuş. (onun tabirleri bu sürtmek falan)

yerinde olsam ben ayrilirim namim yurusun diye ahlaklisini bulsun krndine bulabiliyosa o kafayla

Üzülmeyin her insanın akıl tutulması yaşadığı bir aptallık dönemi olur. Sizinki de bu olsun. Yalnız, adam pohpohlanmak istedikçe dönecektir. Zokayı yutmaz da kapıyı gösterirseniz aptallıktan sıyrılıp üst levela bile geçersiniz.
Sevgiler.

sen neysen o sundur kimse icin degisme degismeye calisma...
sen ve o ayri dunyalarin insaniysaniz aranizdaki aşkin bi onemi yok cunku ilerde o aşk yerini nefrete donusturecek
bak bende dovmeyi tasvip etmiyorum insan vucuduna zarar vermek olarak algiliyorum ama bu benim gorusum sen dovmelerini seviyosun bu senin gorusun
kendinden ve kendi dusuncelerinden ödün vermemelisin
" evet sen olmasaydin da sildirirdim " dememeliydin mesela cunku sildirmeyecektin oyle degil mi ?
ayrica simdiden dovmeyle anneligini sorgulayan bi adamdan cok da şey bekleme ileri goruslu degil sabit fikirli belli ki...
sen atlari seviyosun ona sacma geliyo fikirce uyusmuyosunuz ve bu ilerisi icin c9k onemli ...
sen de kimse icin degisme kimse de senin icin degismesin fikri acidan kendine denk biriyle sevgili ol
yolun acik olsun..

Gerçekten şu cümleleri birkaç kez üst üste okuyunca hala bu adama karşı hisleriniz devam ediyor mu?
Sana çiçek aldım taksidi bitmedi nedir? Almayaymış paşam gören de der ki atla deve almış!
Dövmeyle çocuğun alakası ne? Eşim dövmeli ben de yaķın zamanda yaptıracağım, kızımı da gayet büyütüyoruz.
Yapmayın böyle sizi haksız yere ezmesine izin vermeyin. İçki içtiniz, dövme yaptırdınız bunlar sizi ilgilendirir başka kimseyi değil.

Ben evli olduğum halde hareket ederken ince eleyip sık dokumuyorum, konunuzu okurken yani sadece okurken içim daraldı valla. Siz nasıl dayanabildiniz? Seviyorum falan demeyin yani eşimi o kadar severim, aynısını bana yapsa sevgi mevgi kalmaz.

Yapmadığın bir hatadan dolayı sana bir şans daha verecğini söyleyince sonunu anladım. O kim ki sana ne şansı veriyor. Ben diyecek bişey bulamıyorum.

yaptığın yanlışlar eğrisi ile doğrusu ile sana zarar verir
durumdan onu etkileyecek birşey yoksa ki sen hayatını düzeltmeye de çalışıyormuşşsun.
Erkekler e önce şunu söylemek gerek ben böyleydim benimle başladığında beni değiştirmeye çalışma , ben kötü gördüğüm huylarımı değiştirmek istersem kendim değiştiririm.
kimsenin istediği gibi görünmek zorunda değiliz.
sürekli yaşadıklarını yüzüne vuracak ilerisi olursa buna hazır mısın?

Dövme yaptırmak ve alkol almak, Gençliği deli dolu yaşamak, Hayatınızda erkek arkadaşlarınızın olması ; sizin iyi yada kötü olduğunuzu göstermezki.. Birbirinize uygun tarzlarınızın olmadığı sizin abuk bi yaşamınız olduğu da anlamına gelmez.Kendinizi başkasına göre uyarlamaya da çalışmayın.Herkes kendine benzeyen yapıda birini bulsun mutlu olsun.Bırakın bu adamı yoluna..

aslında yakın şeyler yaşamışız. Bana biraz ümit verdi bu yazdıklarınız...
Var ya gerçekten yaşadiklarimiz birbirine cok benziyor.. o da dışarıda cok mesafeli davranırdı. Hep gizli kapakli... Ayni kisi olabilir mi acaba :))) ben kendime neden bunu yaptim acaba.. kendime hic saygim yokmus demekki.. ben kurtuldum,darisi başınıza.. hic arkana bakma,sana kendini cok daha iyi hissettirecek o kadar fazla karsi cins varki.. yeterki bundan sonra temkinli davranin.. ama bie aan once su psikopati birakin.. ayrilmaya da ayrilmiyor manyaklaf..

Bir süre sonra tamam seni affettim diyecek. Sonra seni kullanacak yine karşına geçip yapamıyorum deyip gidecek. Sen de kullanıldığınla kalacaksın.

O senin bırakmadan sen onu bırak dünyadaki son erkek degil

aynı lafların sadece birini annen yada kardeşin söylese yıkarsın ortalığı. onlar daha mı değersiz?

Her birinizi tek tek alıntılamak isterdim ama ne yazık ki çok zor. Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için. Sayenizde kendimi çok daha güçlü hissediyorum ve evet beni başından beri dibe çekmiş.
Hemen yarın çok güçlü duracağım diyemem ama söylediğiniz her şeyi tekrar tekrar okuyup zayıf hissettiğim an kendime zırh yapacağım. Eksik olmayın...

Hasta herif.
Tabii ki bir at o insandan daha değerli olacak! Biri dünyanın en asil canlısı ve kökümüzden tarihimizden bağlıyız öteki sizin canınızı okuyan dengesizin teki !
Yazık etmeyin gençliğinize.
Baksanıza özgüveninizi ,ruhunuzu parçalamış cani mahluk!

Şu arabesk tipler asla çekilmiyor.
Hat değiştirin ve asla iletişime geçmeyin.
Böyle birine neden ihtiyacınız var?
Seviyorum demeyin ya bunun neresi sevgi?
Aynı şekilde bir arkadaşım vardı erkek arkadaşı ağza alınmayacak şeyler söylerdi yine de devam ederdi.
Adamın saygısı yoktu ona asla da olmazdı.
Bunu kendine yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…