Ben var ya ben, aptallığıma doymayayım...

aşık oldukça ipleri eline vermişsin.
geri al ve def et hayatından.
sana saygı duymayan insanla bir adım yol gitme bundan sonra.
Yaptığım şey tam olarak bu gerçekten... çok yorgun ve yalnız hissediyorum ama elimden geleni yapmak zorundayım...

alkol almak istemişsin içmişsin.
şimdi istemiyorsun içmiyorsun.
bu tamamen senin tercihin.
alkol almak kimseyi pis yapmaz.
mesela bende çok anlamsız buluyorum acı şeyleri içip keyiflenmeyi:)
ama bundan zevk alan insanlara pis, tukaka, çirkin bir hayat yaşıyorlar diye bakmıyorum.
bakış açını değiştir. pişman olucak bir durum yok ki. olayı bu kadar dramatize etme.

Bunu yapmak için elimden geleni yapacağım...

Simdi size Herşeyin eksik yarim diyen biri ileride hayatı zindan eder uzak durun sadece ona alistiginiz için bir süre zorluk cekersiniz ama her zaman onunla beraber olup tehlikeye atmaktansa bir süre zorluk olması daha iyidir,biz çabuk bağlanıp değer veriyoruz ama erkekler böyle olmuyo
Umarım doğruyu yaparsiniz...

Erkek arkadaşının 10 kat beteri ancak cok kültürlü, Turkiye'nin en iyi universitesinin elektronik muh. Olan bir psikopatla 5,5 yıl geçirdim. Teyzeoglumdan, 1 yasindaki yegenimden bile kiskanan,onlarla cirkin yakistirmalar yapan ama surekli beni eski sevgililerinle aldatan ruhhastasının teki idi.. ayni senin gibiydim,kopamiyordum.. sanki o olmazsa dunya duracakti,ölürum diyordum ayrilirsak.. dua ediyordum Allah'im ondan baskasini bana yar etme diye.. ne aptalmisim.. guzel Allah'im" sen manyak misin asla bu duayi kabul etmem "dedi sanirim ki çok şükür kabul olmamış duam.. onun yuzunden ben de psikopat olmuştum sanki, mazoşiste baglamistm. Neyse bir sekilde ayrildik.. ve ben kendimi eve kapatmadim asla,surekli bir yerlerdeydim. Bunu yapmayacagim,uzulmeyecegim "YETER" dedim...Kizlarla tatile Bodrum'a gittik. 5,5 yilin acisini 6 ayda cikarttim desem yeridir.. eve sadece yatmaya gidiyordum. :) cunku o olmadan o kdr yil evden dışarı annemle bile cikmamistim.. kisa flortlerim bile oldu hemen ertesinde.. kendimi buldum,kendime geldim.. hayatimin en guzel gunlerini ondan ayrildiktan sonra yaşadım. Ayrildiktan 10 ay sonra esimle tanistik ve 1 sene dolmadan evlendik.. su an hamileyim :) denem o ki kendine,zamana yazık etme.. disarida onsuz yasanacak o kadar guzel bir hayat varki bunu kacirma... Ben o yillarim icin o kdr pismanimki kendine bunu yapma..

Açıkçası ben de kendi geçmişimi çok hatırlamam, benim de saçma sapan flörtlerim olmuştu ciddi olmadığından belki de. Bunu kimseye açıklamak zorunda da değilim, siz de öyle. Kendinizin arkasında durun, ben olsam dövmeyi kendi isteğim için sildiriyorum derdim. Nasıl da şımartmışsınız böyle..

Silkelenin ve kendinizi benliğinizi tekrar kazanın derim.
Uzaklaşın sizi bu denli etkileyenlerden.
Hayatınıza olumsuzluk getirenleri değil, tercihleriniz sizi ileri götürüp, değer verip, ufkunuzu geliştiren insanlarla birliktelik kurun, hem arkadaş çevreniz böyle olsun hem de sevgili edinecekseniz, size katkısı olan birisi olsun.
Sizi dibe çeken insanları uzak tutun hayatınızdan.

Çünkü hayat zaten zor ve mücadelelerle dolu.
Bir de sizi ilişkinizde mücadele ve kendini ispatlama adına bir sürü sorun yaşatacaklara ihtiyacınız yok.
Hayatınızı kolaylaştırmak ve bu anlamda adım atmak sizin elinizde.
Bunu asla unutmayın.

Ben de yaşar mıyım bu dirilişi sizce?

ben de bu sebeple hatırlamadığımı söyledim ama bu sefer de "çok genişsin, midesizsin o yüzden hatırlamıyorsun, ahlaksızsın çünkü" dedi

Tucecim noldu sen evli değil miydin kuzum?
Evliyim canım ya kv ile yaptığımız bir telefon konuşmasını eşime anlattım ki hiç anlatmamam gerekirdi . Eşimde sinirlendi küstü bana

ben de bu sebeple hatırlamadığımı söyledim ama bu sefer de "çok genişsin, midesizsin o yüzden hatırlamıyorsun, ahlaksızsın çünkü" dedi
Çünkü ''hatırlamıyorum'' demeyecektiniz. Önem vermiyorum çocukluk işte. Bilince ne yapacaksın deseydiniz keşke. Ben hiç birini, ötekine anlatmadım. Anlatmam da, zaten kendim de unuttum. Ahlaksız diyen insana da neden yol vermiyorsunuz?

Evliyim canım ya kv ile yaptığımız bir telefon konuşmasını eşime anlattım ki hiç anlatmamam gerekirdi . Eşimde sinirlendi küstü bana
Uzaktasınız ya bide ondan gerilmişsinizdir düzelirsiniz üzülme canım

Neden veremediğimi ben de bilmiyorum... ama yapacağım bunu

Uzaktasınız ya bide ondan gerilmişsinizdir düzelirsiniz üzülme canım
Çok zor zamanlar geçiriyoruz ilişki açısından değil o kısımda herşey çok iyi aslında . 3 aydır evimizden uzaktayız ben annemdeyim . Çok yoruldum artık bunu hissediyorum ama bunu maşallah benden başka kimse hissetmiyor herkesi hayatına devam ediyor olan hep bize çok üzgünüm

Ben de yaşar mıyım bu dirilişi sizce?
Bu sadece senin elinde.. yeterki hayatı doyasiya yaşamayi sec.. herkes bana sasirmisti biliyor musun.. annemler, kardesim ayrildigimizi duyunca eyvah psikologlardan çikamayacagiz demisler kendi aralarında.. ben bildiginiz ölü gibiydim haminne gibi giydiriyordu beni,makyaj yasakti.. birazcik suslensem o....luk senin icinde var diyordu.. ayni fabrikadaydik.. oglen yemeklerinde yemekhanede ofis arkadaslarimla guldugumu gormesin.. hemen erkeklere gulucukler dagitan pisligin tekisin diyordu.. ben başardiysam herkes basarir.. her konuda destege hazirim inan...

seven insan birlikte olma ihtimaline "Allah yazdıysa bozsun" der mi? Boğuluyor gibi hissediyorum. Ben kendime gelmek istiyorum...
Bunları deyip, hala sizden ayrılmayıp, görüşmeyi kesmiyorsa, mesaj atıp arıyorsa, kıskandığı için söylüyor onları. Ama tabi siz bitirin bence, bu ömür boyu böyle olur çünkü, en ufak kavgada bile,yıllar sonra karşına çıkarır.

Allah başka büyük dertler vermesin canım sabret sonunda evine de döneceksin eşinle de kavuşcaksın bunları hep imtihan olarak düşün karamsar olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…