Birinini ahını falan mı aldın canm ya
benden sana tavsiye, kalbini ferah tut, ve şık sık şükret, arada ihtiyacı olanlar aelindne geldiğinc, küçük de olsa yardım et, bunlar gelirin bereketidir..
ve en önelisi de, sabah erken kalkmaya çalıi, ve uyanır uyanmaz ayağın yere basmadan önce besmel çek, yani günü ilk adımını atarken dua ile ve besmele ile başla, ve aklına geldiğkçe her işine beslemle işle başla da bak gör ozaman bütün işlerin ne güzle tıkırında gidiyo..
bir müddet dene bakalım, eminim ki bana teşekkür edeceksin..
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, ama emin ol insan hayatı böyle bazı dönemlerde çok şanilı bazı dönemlerde şanssız. sirde sen galiba çok takıyorsun, sakınan göze çöp batar:) akışına bırak herşeyi. bende senin gibiyim kafama çok takar geceleri uyuyamam ama ne zaman kendime dert etmesem o iş çözülür gider. her zaman "herşeyin hayırlısı olsun" diye dua et. para biriktirme mevzusuna gelince ben her ay 1 altın alırımçocuk olunca kolaylık olsun diye ama illaki bişey çıkar toplu halde bozdururuz, hpayat böyle ne yapalım
ayyyy canım yaaa okuyunca aklıma eşimle ben geldim............zemuszemusçıkmaya başladığımız günden beri bizimde hep terslik terslik üstüne geldi senin dediğin gibi otobüs olayından tut önemli bir çok şeyde de dedik bizde bişey var :)bukadarda şansız olunmazki ikimizde birbirimizden beteriz derdik bir süre sonra bu olayı kabullendik...eşimin tayini çıktı sonra çıkmadan dedikki çıka çıka olmadık yer burası çıkar bize bak gör dedik gerçektende bu lanet yer çıktı.........sempatiksalakcinni..şok olduk neyse tam 5 yıl sonra şükürler olsun şansımız geri döndü her işimiz rast gitmeye başladı şimdi düzgün olmasına şaşırır olduk ...........sabret Allah sevdiği kulunu sınarmış derler ...hiç isyan etmedik şimdi mükafatını aldık eşimle ...........sabredin emin ol böyle gitmicek .....sana anlatsam tek tek yaşadıklarımızı daha neler varmış dersin emin ol ..........sıkma canını düzelecek herşey ....a.s.
Ben de bakış açısına göre olayların değiştiğine inanırım.
İnatla mutsuzum dediğinizde mutsuz olursunuz, inatla mutluyum dediğinizde mutlu olursunuz.
Nasıl seslenirseniz onu duyuyorsunuz.
Bu bahsettiğiniz şeyler bir çoğumuzun başına geliyor, herşey malum güllük gülistanlık gitmiyor.
Herşeyin iyi olacağına inanırsan ve onları çağırırsan, tabi aynı zamanda onlar için emek verirsen, mutlaka gerçekleşeceğine inanıyorum. Gerçekleşmiyorsa da gerçekleşmemesi hayırlıdır.
Hiç bir emeğin boşa gittiğin düşünmem ben.
Dove...!
Elinde seni seven bir adam ve Allah'a şükür sağlığın var.
E, azmin de var!
Bence şu an yapmanız gereken iyi düşünmek ve pozitif olmak.
Kendini negatif yükledikçe üstünde kötü enerjiyle donatıyorsun.
Bunun hayatına yansıması çok doğal.
Her şey iyi ve daha da iyi olacağını biliyorum de kendine sürekli.
Göreceksin olacak.
Hayatta başarılar tatlım a.s.
Teşekkür ederim HayyaL.
Elimde beni seven bi adam var ama benim dışımdaki herkes ona karşı.
sanırım benim bu umutsuzluğumun asıl kaynağı bu. Çünkü ne yaparsam yapayım ya ailem ve çevrem üzülecek ya da O. ve iki durumda da ben...
yine de iyi düşünücem belki ben sağlam durursam her şey daha kolay olur :))))
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?