kıyamam size
söz konusu erkekler olunca ben nedense "eski aşkından zarar görmüş, korkuyor" yaklaşımına inandıramıyorum kendimi. erkekler yaralarını saramıyorsa da üstünü örtebiliyor çoğu zaman, hem de bizden daha hızlı, böyle sanıyorum.
ben aşk söz konusu olduğunda ve de denenmemiş bir şey varsa, mantığı biraz durdurmak gerektiğini düşünüyorum. sonra pişman olabiliyor insan yaşayamadıklarına. o yüzden eğer duygularınız size bunu yaşamanız gerektiğini söylüyorsa, aşırıya kaçmadan deneyebileceğinizi düşünüyorum.
kafasının karışık olmasının nedenini de anlayamadım. erkekler arkadaşlıktan sevgiliye çok hızlı geçebiliyorlar çünkü. bence biraz konuşturmayı deneyin. sizi yanıltmak ya da kırmak istemiyorum ama eğer kafam karışık diyorsa, sanki buduygularından emin olamadığı için... tabii tanımadığım için bir şey söyleyemem ama sizin iyi biri, güzel biri ve ona çok uygun olduğunuzu düşündüğü konusunda hemfikirim ama bu yeter mi diye düşünüyor olabilir.sizi kırmak istemediğinden de başlamakta tereddüt ediyor olabilir. bunlar benim tahminlerim tabii, en iyiisini siz bilirsiniz. umarım mutlu olursunuz :)