- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
Çok yeni tanıştık aslında,onunla ilgili hiç bişey bilmiyorum ... Sabahları işe geç kalacaksın diye arayıp beni uyandıran, gün içinde arayıp sesimi duymanın terapi gibi geldiğini söyleyen , en ufak bi sevincini bile ilk olarak benimle paylaşan, sıkıntılarını bana anlatıp ne yapayım şimdi ben sence diyen, sözümü kesip senden çok iyi anne olur, ailem seni çok sevecek vs diyen her gece uyumadan önce muhakkak sesimi duyup öyle uyuyakalan ve tanışmamızın kesinlikle bi nedeni olduğuna inanan , namaza başlayıp her vakitte bzim için de dua eden bi adam...
Arkadaştık aslında... Öyleyiz demiştik...
Ben nasıl olduğunu anlayamadan karmaşıklaştım... Ve farkettim ki o da karmakarışık...
Üstüne gittim biraz neyin var diye...
Kafam karmakarışık dedi... Zamanla çözülebilir birşey ,hemen bi ilişkiye başlayamaması normal ben de öyleyim...
Ama duygularımız da aksini söylüyor ne duruyorsunuz diye,mantığımız bizi durduruyor...
Benim duygularım mantığımın önüne geçti onun mantığı duygularının önüne...
Ne yapacağımı bilemedim... En son yazdığı beni biraz rahat bırak ben çok karışık bi hale geldim oldu...
Bi yandan haklı da... Belli bi yaşa ulaşmış fakat belli birşeyleri hayatında yerli yerine oturtamamış bi adam... Belli ki aşktan da büyük hasarlı... Korkuyor benden...Kaçması bu yüzden.. Üstelik kovalamıyorum da...
Yanında olmam mı gerekir, yüzüstü bırakmam mı bilmiyorum...
Şimdi diyeceksiniz ki daha çok yeni birşeyse uğraşmana değmez...
Ama en kıymetli hazineler en harabe yerlerden çıkar...
Bana bi akıl verin lütfen ...
Eleştiriye de açığım... Fikirlerinize de...
Şimdiden teşekkür ederim ..
Arkadaştık aslında... Öyleyiz demiştik...
Ben nasıl olduğunu anlayamadan karmaşıklaştım... Ve farkettim ki o da karmakarışık...
Üstüne gittim biraz neyin var diye...
Kafam karmakarışık dedi... Zamanla çözülebilir birşey ,hemen bi ilişkiye başlayamaması normal ben de öyleyim...
Ama duygularımız da aksini söylüyor ne duruyorsunuz diye,mantığımız bizi durduruyor...
Benim duygularım mantığımın önüne geçti onun mantığı duygularının önüne...
Ne yapacağımı bilemedim... En son yazdığı beni biraz rahat bırak ben çok karışık bi hale geldim oldu...
Bi yandan haklı da... Belli bi yaşa ulaşmış fakat belli birşeyleri hayatında yerli yerine oturtamamış bi adam... Belli ki aşktan da büyük hasarlı... Korkuyor benden...Kaçması bu yüzden.. Üstelik kovalamıyorum da...
Yanında olmam mı gerekir, yüzüstü bırakmam mı bilmiyorum...
Şimdi diyeceksiniz ki daha çok yeni birşeyse uğraşmana değmez...
Ama en kıymetli hazineler en harabe yerlerden çıkar...
Bana bi akıl verin lütfen ...
Eleştiriye de açığım... Fikirlerinize de...
Şimdiden teşekkür ederim ..