- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Ben bir keresinde okuldan çıkmış dershaneye gidiyordum.Çantam da çok ağırdı.Otobüse bindim, otobüs bir fren yaptı ben savrulup öne düştüm ve kimse umursamadı.Hamilelere yaşlılara üzülüp yer veren oluyor ama biz gençlere hiç acıyan olmuyor,biz genciz ya düşsek de en fazla bakıyorlar.belki sizin hamile olduğunuzu anlamamışlardır ama ben düştüğüm halde umursamadılar
+1Bagiracakmiş, bagirsan nolur? Kimse sana yer vermek zorunda değil. Hele ki bagirirken...
Herkes ayni ucretini odeyip biniyor. Hamile, engelli ve yaslilar ayrilmis olan koltuklarda oturanlar haric kimsenin kalkma zorunluluğu yok bence. Toplu tasima hosuma gitmiyor, binmiyorum. Sen de binme o zaman.
Mesela şu an işten çıkmak üzereyim ve resmen cılkım çıkmış durumda.. Bir sureligine toplu tasima kullaniyorum bu ara, cok özel durumlar disinda kimseye yer vermeyecegim, saygisiz oldugumu da dusunmuyorum..evet haklısınız ama o gençlerde sabahın köründe sırtında çanta ile yollarda yada işteler insanların güçleri kalmıyor bazen ayakta kalmaya o yüzden saygısızlık olarak görmüyorum ben herkes kendine göre haklıdır
Canım yorumların başında konu sahibi maddi durumlarının olduğunu ama eşinin taksi tutmak istemediğini söyledi ki karnında çocuğu yanında diğer çocuğu olan bunu bile bile taksi tutmayıp eşini otobüse mecbur bırakan bir adamın da bu kadar düşünceli olacağını sanmıyorum.Düşüncesiz insan çok maalesef, o yüzden iş başa düşüyor beklemek yerine. Yorumları okumadım, yazan oldu mu bilmiyorum ama sizin adınıza eşiniz rica etsin “eşim hamile, müsadenizle oturabilir mi, ayakta durması çok sağlıklı değil” gibi
Teşekkür ederim uyarınız içinCanım yorumların başında konu sahibi maddi durumlarının olduğunu ama eşinin taksi tutmak istemediğini söyledi ki karnında çocuğu yanında diğer çocuğu olan bunu bile bile taksi tutmayıp eşini otobüse mecbur bırakan bir adamın da bu kadar düşünceli olacağını sanmıyorum.
Canım yorumların başında konu sahibi maddi durumlarının olduğunu ama eşinin taksi tutmak istemediğini söyledi ki karnında çocuğu yanında diğer çocuğu olan bunu bile bile taksi tutmayıp eşini otobüse mecbur bırakan bir adamın da bu kadar düşünceli olacağını sanmıyorum.
Yok binsin imkanı durumu olmayanı anlarım ki ben de biniyorum şu halimle yer veren de oldu vermeyen de ama kimseye yer vermedi diye kızmadım çok şükürHamileler otobüslere binmesin
Ya 5 dakikalık zevkinizin, aman soyumuz devam etsin yavrulayalim düşüncenizin ceremesini başkaları çekmek zorunda mi yok orda öncelikliyiz -burda oncelikliyiz herkes seferber olsun isterseniz .. bir tanede degilsiniz ki insanlar ne yapsın hamile değiller diye oturmasınlar mi .. Size ayrılan koltukları isteyin hakkınız ama diğerlerine de karışmayın bi zahmet .
Yok binsin imkanı durumu olmayanı anlarım ki ben de biniyorum şu halimle yer veren de oldu vermeyen de ama kimseye yer vermedi diye kızmadım çok şükürkız izci sen le ben otobüse binmek sen kesin bana yer vermezsin gıcık kadın
OhaKucağıma oturursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?