- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
Merhabalar eşimin annesini kızkardeşini pek sevmiyorum bi durum olduğunda kendilerine hak verirler karşı taraf kusurludur hep eşimin ailesi yazın köyde kışında İstanbul’da kalırlar evlerimiz ayrı farklı ilçelerde oturuyoruz kızları da İstanbul’da ama biz Anadolu yakasında o Avrupa yakasında anca haftasonları o da her haftasonu değil arada gelip giderler eşimin ailesi bizi düşünür köyde ekip biçer bize getirir ama annesi saçma sapan konuşur arada bi de kendi kızını çok düşünür ama beni kızı gibi düşünmez ben gelinim el kızıyım bunu çok iyi hissettirir köyden dönüş yapacakları zaman gelince ben evlerini temizlerim yemeklerini yaparım hatta bi senesinde boya badana bile yapmıştım bu yıl yine köyden gelme zamanları geldi ama ben hamileyim öyle bi temizlik falan yapmayı düşünmüyordum bu yıl geçtiğimiz yıllarda görümce bana hep derdi beraber yapalım diye ama hiç beraber yapmamıştık geçen yıl mesela ben yine temizlik yapacaktım o da ordaydı kaynanamın evinde yani ama çocukları alıp çıktı gezmeye benim temizlik yapacağımı bile bile gitti bu yıl da yine kaynanamın evinde bir araya geldik benim durumum belli zaten ama bu sefer o kalkıştı temizliğe ama ben onu bırakıp gitmedim yardımcı oldum haftasonları arada kaynanamın evinde bi araya geliriz ben hep kalkar dolanırım o kaytarır ben iyi mi yapıyorum vicdansız olamıyorum