1 yıllık ilişkimde en son instagramda sevdiigim adamin hala eski sevgilisinin kiz kardeslerini takip ettiğini gördüm.Faceden sildirmiştim oysaki oradan devam ediyormuş takipleşmeye.Açıklaması aynen şu sekildeydi ben ınstagrama bakmıyorum bile farkinda değilim canim hemen çıkarıyorum diyip çıkardı...Sonra farklı hesaplar açılıp beyimize bir takım geyik muhabbeti yapmak isteyen kim olduğu soru işareti olan birileri yazdı bir kaç defa ( eski sevgilisi olduğundan adım gibi eminim)Daha öncede faceeden yazmıstı kendi kimliğiyle... bütün bunların uzerine dedimki ya instagram face yada ben diyecek kadar çocuklastım maalesef çunku ciddi anlamda rahatsızım bu durumlardan ve kıskanç birisiyim.Sonuç ınstagramı kapatmayı kabul etti ki gün içinde beceremedi silmeyi ama faceden vazgeçmedi bende sosyal medya hesaplarıyla mutluluk dileyip bitirdim...Siz olsanız ne yapardıniz bu kadarmı önemli bu hesaplar bir hesaptan vazgeçemeyen benim için hiç bir şey yapamaz çok kırgınım ve üzgün kızlar yaşlar 30 lu yaşlarda bu arada küçükte değiliz...