Ben yada sosyal medya dedim.Sosyal medyayi seçti

Ben olsam sadece eski sevgilisi ve gözümün tutmadığı kızları silmesinini isterdim. Zaten silmeyip onlarla ona göre (arkadaşça) konuşmaya devam ediyorsa sevgilimi silerdim

Instagrami kapatmis silmis bugun baktim

Çkk teşekkür ederim beni anladığıniz icin

Eski sevgilisiyle konuşuyor diyorsun hala yok sosyal medyasına ne karışıyorsun yok onu kısıtlıyorsun diyorlar. Valla bazı insanları anlamak zor.

30 lu yaşlarda nasıl ya sosyal medya ya ben diyebilecek kadar çocuklaştınız? Sosyal medyada aktif değilim ama karşımdaki kişi ya sosyal medya ya ben diye beni bir zorla dayatılan seçimin içine sokarsa, beni kıskançlık için kısıtlamaya kalkarsa ve bana güvenmiyorsa ben direk o kişiyi silerim. Yani seçimim sevgilinizle aynı olur. Eğer eski sevgilisiyle konuşuyor ve bundan rahatsızsanız sosyal medyada suç yok hala böyle bir durumun içinde kalan sizde suç var. Sosyal medya kapanınca çözüm mü bu, konuşmak isteyen bir yolunu bulur yine konuşur

Sevgilizin eski sevgilisinin kızkardeşlerini takip etmesi hiç hoş değil.Kesinlikle farkında yalan söylediğini düşünüyorum.Merak edip kızkardeşlerinden bakıyor olabilir.Onun dışında şu devir sosyal medya devri kaldı ki haberleri bile artık ordan takip ediyoruz bu bağımlılık değil artık normal bir süreç benim için o yüzden nişanlım bana instagramını kapat dese kusura bakmasın kapatamam.

Aklı halen eski sevgilisinde anlaşılan. Adam zaten gerekli seçimi yapmış sizin daha diyecek birşeyiniz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…