Ben yada sosyal medya dedim.Sosyal medyayi seçti

Eşimle evlenirken onun Facebook'u benim instagramim vardı evlendikten sonra ikimzde hersaplarimizi sildk nedeni ise çok fazla vakit alıyordu bide içinde olunca girdabina giriyosn mutlaka, ya benim ya onun eski sevgilileri ulaşıp oo evlenmissn muhabbeti yapacaktı ne gerek vardı?
Şimdi hiç eksikliğini cekmiyoruz açıkçası ne eşim ne ben sosyal medya yüzünden bı kere tartismamz olmadı şükür . İyi etmişsin bu bilincte bı adam olmaz zaten.

Sosyal medyayı bile kıskanan biri için ben de tercihimi sosyal medyadan yana yapardım.
Hayırlısı olsun, sizde bu kıskançlık adamda bu sosyal medya tutkusu varken zaten ilişki yürümezdi.

Bence sosyal medyaya o değil, sen değer veriyorsun. Yoksa kendinle kıyaslamazdın.

Erkeklerin sizin için köle olup hayatını istediğiniz şekilde biçimlendirmesini istiyorsunuz, ama onlar sizin çocuklarınız değil, kendi hayatları var ve eğer sadakatsizlik yapacaklarsa buna engel olamazsınız. Güvenmiyorsan ayırsaydın yolunu, adamın sosyal medya kullanmasına engel olamazsın, öyle bir hakkın yok.

Sosyal medyayı bile kıskanan biri için ben de tercihimi sosyal medyadan yana yapardım.
Hayırlısı olsun, sizde bu kıskançlık adamda bu sosyal medya tutkusu varken zaten ilişki yürümezdi.

Yanlış anlamayın ama konu sahibi sosyal medyayı kıskanmıyor, sevgilisinin eski kız arkadaşının kardeşlerini takip etmesini kıskanıyor, başka kızların - ki eski sevgilisi olduğunu düşünüyor- yazmasını kıskanıyor. bence arada dağlaar kadar fark var

konu sahibi ben seni haklı buldum. asla tahammül edemezdim sevgilimin eski sevgilisinin kız kardeşlerini takip etmesine, hele ki kızlar yazacak... ama keşke ya ben ya sosyal medya demeseydin de kusura bakma ben bu kadar geniş değilim kendine iyi bak deyip bitirseydin..

Kesin 18 20 li yaşlar diyecektim 30 u görünve şaşırıdm

Sosyal medya kullanmak gibi basit bir sebepten ötürü, iliskimizi hice sayanı bende silerdim. 30'lu yaslarda oldugunuzdan emin misiniz?

Gerçekten 30 yaşında mısınız?
Ben facebook a yıllardır girmiyorum. Hesabımı kapatmadım ama bildirimleri falan komple kapattım. Öyle atıl duruyor.
Instagrama girerim çok paylaşım yapmam.
Eşim facebook u takip eder, instagrama pek bakmaz. Hiç kontrol etmem bile.

Yani bu tür seçenekler sunarken karşıdaki hakkımda ne düşünür diye düşünemiyor musunuz?

Eski sevgili mesaj atınca ne oluyor? Neden hemen bu derece celalleniyor bizim kızlarımız?
Sevgiliniz hemen meylediyorsa zaten adam değildir yol verirsiniz gider.

Uh
Eski sevgili mesaj atınca ne oluyor? Neden hemen bu derece celalleniyor bizim kızlarımız?
Adi ustunde eski sevgili. Eskiden sevilmis asik olunmus kisi. Bitmis gitmis bir sey. Bunu kolay kolay kabul etmez kimse.. siz edermissiniz görüyoruz. Eski sevgilinize mesaj atmayin ama olur mu :))

Adamın derdi onlarla görüşmek olsa zaten iletişime geçer. Kendi demiş bin senede bir giriyorum diye. İstediklerinizi yapmış, Facebook’tan siz sildirmişsiniz, üzerine instagramın farkında bile değilmiş ki cidden çok umursadığını sanmıyorum oradan siz söyleyince hemen silmiş, yetmemiş instagramı kapattırmışsınız, üstüne Facebook’u silmedi diye o mu önemli ben mi diyorsunuz hala. Bence adamın Facebook falan umrunda değil, ama hiç kimse kişisel hayatına bu kadar karışılsın, müdehale edilsin istemez. Bu kadar güvensizlik istemez. Bence çok haklı verdiği kararda. Ve siz hiç sosyal medya kullanmıyor musunuz cidden?

Soayal medya meselesi değil ki olay bu adam o eski sevgiliye döner,siz arada geçiş dönemi oldunuz sadece erkekler malesef bunu yapıyor aklı a da iken çat diye b yi bulup çıkıyor ,geçmiş olsun

Soayal medya meselesi değil ki olay bu adam o eski sevgiliye döner,siz arada geçiş dönemi oldunuz sadece erkekler malesef bunu yapıyor aklı a da iken çat diye b yi bulup çıkıyor ,geçmiş olsun

Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna söylememiş atalar.. Neden sil diyorsunuz veya böyle bir seçime itiyorsunuz. Sadece rahatsız olduğunu söyleyip beklemede kalmalıydın, zaten sonuç yine ayrılırdın ama en azından sosyal medya mı ben mi dememiş olurdun.

Sosyal medyayi kullanmayi bilmiyor demekki devamli ucuncu sahislarla ugrasilirmi en iyisini yapmissiniz ama secim sunmayacaktiniz direkt ben boyle biriyle olamam deyip bitirecektiniz

Eşiminle flört döneminde sahte bi hesabını yakaladım bi daha internete el sürersen güle gğle dedim o gün bu gündür kullanmıyor..
Kullansaydı güle güle derdim çünkü açtığı hesaptan yaptığı işleri gördüm bu daha ilk zamanlarımızdaydı.
Senden önce vs dedi tamam dedik ondan sonra evlendik 3 yılı aşkındır tek sosyal mecramız wp ve bi de benim kadınlar kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…