Ben yada sosyal medya dedim.Sosyal medyayi seçti

Son düzenleme:
Yani açıkcası ben kendimi sosyal medya ile kıyaslamam.. kendimi tercih sunmam yani.. cocukca olmuş..

Adam bu ambargonuza ses çıkarmayıp kabul etseydi sizde ya o ya ben gibi daha bir sürü saçma dayatmayla gelecektiniz önüne. Çocukların ağlamayı silah olarak kullanması gibi bir şey bu bence.

Sağdan soldan nasıl mesaj geliyor? Yabancılar mı size mesaj atıyor exler mi?
Sizin ilişkiniz bir mesajla sarsılacak seviyede miydi bu mesajlardan korundunuz?
Ya bu sağdan soldan bi bana mı mesaj gelmiyor ya bu nasıl iş beni kimse beğenmiyor demek ki

Valla bende sosyal medya derdim ama deme sebebim sosyal medyayi sevdigim icin degil ayda bir kere ya resim atarim ya atmam benim kizdigim konu ya ben ya sosyal medya ya ben ya tuttugun takim ya ben ya ailen bu laflara kiziyorum bugun sosyal medyaya diyen yarin herseye der bunu sevdiginiz insanlari sevdiginiz sekilde sevmeye devam edin degistirmeye calismayin bir gun iki gun degisir sonra mutsuz

ilgisi zaten bana hiç bir zaman yeterli gelmediki.Eskisinin konusu açılınca o kişiye hakaret ediyordu.Senin tırnağın olamaz kimseye değişmem saçinin telini gibi cümleler kullanıyordu.Ama hep içime sinmeyen bir seyler var beninde sizinkiyle benzer şeyler yaşamışımız galiba

Ne yalan söyliyim ben de sosyal medyayı seçerdim alışmışız artık güvenmiyorsa bırakır gider diye düşünüyorum sosyal medyada gezmeyi seven biriyim çok fanatiği olmasam da gün içinde bi girer dolaşırım eşim kapat dese de kapatmazdım sanırım

Bence sorun hesaplarda degil
Sosyal medya önemli bisey degil ama beni kısıtlayan hicbirseyi istemezdim
30 li yaşlar diyorsun bu sebeplerden tartışılacak yaşlar da degil
Kimse istemediği sürece sosyal medya üzerinden kimseyle konuşmaz
erkek arkadaşınız tanimadiklariyla neden konuşuyor
eski sevgilisi istedigi kadar yazsin napabilir ki cevap verilmedikten sonra
Kapanınca hesaplar ulasilamicakmi erkek arkadaşınıza ortada güven problemi var sosyal medya degil

Sizin yerinizde olsam güvenmediğim adamla devam etmezdim.
Sevgilinizin yerinde olsam ben de sosyal medya hesaplarımı seçerdim.
İlişkinizin bitmesi isabet olmuş yani.

Güvenmiyorum bizde de aynı sıkıntılar var keşke itiraf etse bende hayatıma baksam

Hayatınıza bakmanız için güvenmediğiniz adamın bir lafına ihtiyacınız yok. Güvenmemeniz yeterli zaten.
Sizi seçseydi sonsuz güven mi duyacaktınız? Başka isimle başka hesap açmadığını nereden bileceksiniz? Böyle şüphelerle yaşanmaz.

Eski sevgilinin kız kardeşlerini takip etmek işi olmamış.
Ben de olsam “hayırdır?” derdim.

Ama adam instagramı çok aktif kullanmadığını ve farkında bile olmadığını söylemiş, arkasından takipten çıkmış. “Amaaann sen abartıyorsun” deyip üste çıkmaya çalışıp takipte ısrar edebilirdi.

İlk aşamada siz haklısınız. Ama ikinci aşamada değilsiniz. Hepimizin sosyal medya hesapları var. Ama hepimiz sevgililerimizi aldatmıyoruz.

Kendi değerinizi ölçmek istemişsiniz. Kıskanç olduğunuz için. Yarın dönse, beni seviyor beni seçti diyeceksiniz. Sonra yeni bir kriz çıkaracaksınız. Eski sevgilisini silsin tabi. Onun dışında güvenmeyi öğrenin. Güvenmediğiniz adamla sevgili olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…