- 11 Mayıs 2019
- 91
- 44
- 3
- 30
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Evet canımm. Sen kafana göre takıl bana takılmaSağdan soldan nasıl mesaj geliyor? Yabancılar mı size mesaj atıyor exler mi?
Sizin ilişkiniz bir mesajla sarsılacak seviyede miydi bu mesajlardan korundunuz?
Sagdan soldan gelen mesajlar kapatilabiliniyor sadece tanidiklarin ile takiplesip disariya da sayfanizi kapatabiliyosun engel butonu ile de sevmedigimiz kisiler engelleniyor falan hatta cift hesabı olusturup iki kisi kullanan var. He deseniz ki ikimizde sosyal medya sevmiyoruz anlayacagim Diyorsunuz ki sagdan soldan mesaj geliyor kapattik guvenle alakasi yok. Bana gore engel beyine konmalı. Ve tamamen temelde guven problemi bu yaa aklı celinirse???? Dusuncesi.
BelliEvet canımm. Sen kafana göre takıl bana takılma
Herkese saygım var öpüyorumCanım bilmiyorum yeni evliyiz bende biraz kıskancım kapatmak eşimin fikriydi bende kabul ettim ama böylesi daha iyi gibi geldi onun öncesinde kullanıyorduk bizde. Sonra nolur bilmiyorum
Adam bu ambargonuza ses çıkarmayıp kabul etseydi sizde ya o ya ben gibi daha bir sürü saçma dayatmayla gelecektiniz önüne. Çocukların ağlamayı silah olarak kullanması gibi bir şey bu bence..Siz olsanız ne yapardıniz bu kadarmı önemli bu hesaplar bir hesaptan vazgeçemeyen benim için hiç bir şey yapamaz çok kırgınım ve üzgün kızlar yaşlar 30 lu yaşlarda bu arada küçükte değiliz...
Ya bu sağdan soldan bi bana mı mesaj gelmiyor ya bu nasıl iş beni kimse beğenmiyor demek kiSağdan soldan nasıl mesaj geliyor? Yabancılar mı size mesaj atıyor exler mi?
Sizin ilişkiniz bir mesajla sarsılacak seviyede miydi bu mesajlardan korundunuz?
Beğenilme seviyesi olarak yabancılardan gelen mesaj sayısı heheYa bu sağdan soldan bi bana mı mesaj gelmiyor ya bu nasıl iş beni kimse beğenmiyor demek ki
Çok sexisin de banaBeğenilme seviyesi olarak yabancılardan gelen mesaj sayısı hehe
Sosyal medya ver biz atarız sen üzülme
ilgisi zaten bana hiç bir zaman yeterli gelmediki.Eskisinin konusu açılınca o kişiye hakaret ediyordu.Senin tırnağın olamaz kimseye değişmem saçinin telini gibi cümleler kullanıyordu.Ama hep içime sinmeyen bir seyler var beninde sizinkiyle benzer şeyler yaşamışımız galiba
Biz kadınlar 6.hissi kuvvetli varlıklarız, eğer aşırı kıskanç veya paranoyak değilsek maalesef ki şüphelerimizde çoğunlukla haklı çıkıyoruz, ayrıca zaten güvensiz bi ilişki yürütmek iki taraf için de çok yıpratıcı oluyor, size davranışları ilgisi falan nasıl, şüphelendiğiniz oluyor mu acaba beni sevmiyor mu diye falan? Bizde ilgisizlik başlamıştı fırsatı zamanı olsa bile benimle çok vakit geçirmiyodu ya da telefon konuşmalarımızı falan kısa kesmeye başlamıştı aramalar seyrekleşmişti benimle ilgilenmiyosun dediğim zamanlarda da hep bi bahane üretiyodu sana öyle geliyo, halimi biliyosun, fırsat mı oluyo, yoruluyorum vs. Eski sevgili konusunda da kızın adı geçtiği zaman sinirlenirdi modu düşerdi konuyu değiştirirdi beni onun hakkında konuşturmazdı, niye böyle tepki veriyosun geçmiş gitmiş şey dediğimde de kavga çıkartmaya sebep arıyosun falan derdi konuyu zorla kapattırırdı.
Bence sorun hesaplarda degil1 yıllık ilişkimde en son instagramda sevdiigim adamin hala eski sevgilisinin kiz kardeslerini takip ettiğini gördüm.Faceden sildirmiştim oysaki oradan devam ediyormuş takipleşmeye.Açıklaması aynen şu sekildeydi ben ınstagrama bakmıyorum bile farkinda değilim canim hemen çıkarıyorum diyip çıkardı...Sonra farklı hesaplar açılıp beyimize bir takım geyik muhabbeti yapmak isteyen kim olduğu soru işareti olan birileri yazdı bir kaç defa ( eski sevgilisi olduğundan adım gibi eminim)Daha öncede faceeden yazmıstı kendi kimliğiyle... bütün bunların uzerine dedimki ya instagram face yada ben diyecek kadar çocuklastım maalesef çunku ciddi anlamda rahatsızım bu durumlardan ve kıskanç birisiyim.Sonuç ınstagramı kapatmayı kabul etti ki gün içinde beceremedi silmeyi ama faceden vazgeçmedi bende sosyal medya hesaplarıyla mutluluk dileyip bitirdim...Siz olsanız ne yapardıniz bu kadarmı önemli bu hesaplar bir hesaptan vazgeçemeyen benim için hiç bir şey yapamaz çok kırgınım ve üzgün kızlar yaşlar 30 lu yaşlarda bu arada küçükte değiliz...
Güvenmiyorum bizde de aynı sıkıntılar var keşke itiraf etse bende hayatıma baksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?