Ben yada sosyal medya dedim.Sosyal medyayi seçti

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
1 yıllık ilişkimde en son instagramda sevdiigim adamin hala eski sevgilisinin kiz kardeslerini takip ettiğini gördüm.Faceden sildirmiştim oysaki oradan devam ediyormuş takipleşmeye.Açıklaması aynen şu sekildeydi ben ınstagrama bakmıyorum bile farkinda değilim canim hemen çıkarıyorum diyip çıkardı...Sonra farklı hesaplar açılıp beyimize bir takım geyik muhabbeti yapmak isteyen kim olduğu soru işareti olan birileri yazdı bir kaç defa ( eski sevgilisi olduğundan adım gibi eminim)Daha öncede faceeden yazmıstı kendi kimliğiyle... bütün bunların uzerine dedimki ya instagram face yada ben diyecek kadar çocuklastım maalesef çunku ciddi anlamda rahatsızım bu durumlardan ve kıskanç birisiyim.Sonuç ınstagramı kapatmayı kabul etti ki gün içinde beceremedi silmeyi ama faceden vazgeçmedi bende sosyal medya hesaplarıyla mutluluk dileyip bitirdim...Siz olsanız ne yapardıniz bu kadarmı önemli bu hesaplar bir hesaptan vazgeçemeyen benim için hiç bir şey yapamaz çok kırgınım ve üzgün kızlar yaşlar 30 lu yaşlarda bu arada küçükte değiliz...

İyi yapmış. Sosyal medya tirnagimin ucu kadar onemli degil. Facebooku 2 senedir kullanmiyorum. Instagrama da ayda bir resim atıyorum bir de bazen story.... ama yine de sosyal medya mi ben mi, şu mu ben mi diye kendini sacma sapan seylerle bir tutup beni kisitlayan birini hayatımda tutmak istemezdim

Ben olsam ben de sosyal medyamı seçerim. İlişkinizde güven olsa sosyal medyadan kıskanmazsınız zaten kendisini. Böyle zırt ilişki zaten bitmeye mahkumdu. Adam hiç olmazsa kendinden taviz vermemiş. Süs köpeği değil ki bu adamlar, yani sizler ne amaçlıyorsunuz anlamıyorum birlikteliklerinizde. Ayrıca böyle o mu ben mi minvali blöfler çok itici. Blöfünüz elinizde patlamış, olan bu.

Ben de instagramdan "eski sevgilisinin erkek kardeşini" aradığı için kıyametleri koparıp ayrılmıştım (ama bizde zaten güven problemi vardı öncesinde de yaşanmış şeyler vardı) çok fazla tepki gösteriyosun gereksiz kıskançlık yapıyosun falan dedi, ayrıldıktan sonra öğrendim ki aklı hala o eski sevgilisindeymiş sonradan kendi de itiraf etti zaten unutamadığını. Eğer bizim gibi bi güven sıkıntınız yoksa bu kadar kısıtlamaya gerek yok , varsa bi güvensizlik bitmesi en iyisi çünkü bi şekilde devamı geliyor.

Canım hata yaptın diyenlerle aynı fikirde degilim. Bende eşimde ikimizde kapattık sosyal medyaları güvenle alakasıda yok. Sagdan soldan mesaj geliyor hiç hoş birşey degil. Sen iyi yapmışsın iyiki bitmiş bence. Allah gönlüne göre versin

Sağdan soldan nasıl mesaj geliyor? Yabancılar mı size mesaj atıyor exler mi?
Sizin ilişkiniz bir mesajla sarsılacak seviyede miydi bu mesajlardan korundunuz?

Valla kocam bana dese ki ya face ya ben , ben de facebooku secerim
Sebebi sosyal medyayi cok sevmem falan degil , boyle bir kiskancliga tahammul edemeyecek olmam ve kisitlamayi kabul etmemem
Adamla senelerdir evliyim , bir kere girip de instagramda kimi takip ediyor yada onu kim takip ediyor diye bakmadim , gercekten bakmadim , umurumda da degil , o kadar cocukca geliyor ki bana bu davranislar
Ha bir de ben faceden gunde en az 10 tane tanimadigim adamla yazisiyorum , kocam da bir kere bile kimle yazisiyorsun diye sormadi , bazen anlatirim aklima gelirse ama cogunlukla soylemem bile

Sagdan soldan gelen mesajlar kapatilabiliniyor sadece tanidiklarin ile takiplesip disariya da sayfanizi kapatabiliyosun engel butonu ile de sevmedigimiz kisiler engelleniyor falan hatta cift hesabı olusturup iki kisi kullanan var. He deseniz ki ikimizde sosyal medya sevmiyoruz anlayacagim Diyorsunuz ki sagdan soldan mesaj geliyor kapattik guvenle alakasi yok. Bana gore engel beyine konmalı. Ve tamamen temelde guven problemi bu yaa aklı celinirse???? Dusuncesi.

Böyle bir durumnu var acaba bizdede

Ben olsam kendimi asla böyle bir potanın içine koymazdim. Aynı zamanda tanımadığı kızlarla yazisan eski sevgiliyle yazışmaya devam eden hala hayatında biri varken bunları yapan adamlardan uzak durun ayrıca davranış ne olursa olsun karşıdakini şüpheye düşürecek hareketlerden kaçınmayan adamlardan ve kadınlardan da uzak durun.

Güvenmiyorum bizde de aynı sıkıntılar var keşke itiraf etse bende hayatıma baksam
Biz kadınlar 6.hissi kuvvetli varlıklarız, eğer aşırı kıskanç veya paranoyak değilsek maalesef ki şüphelerimizde çoğunlukla haklı çıkıyoruz, ayrıca zaten güvensiz bi ilişki yürütmek iki taraf için de çok yıpratıcı oluyor, size davranışları ilgisi falan nasıl, şüphelendiğiniz oluyor mu acaba beni sevmiyor mu diye falan? Bizde ilgisizlik başlamıştı fırsatı zamanı olsa bile benimle çok vakit geçirmiyodu ya da telefon konuşmalarımızı falan kısa kesmeye başlamıştı aramalar seyrekleşmişti benimle ilgilenmiyosun dediğim zamanlarda da hep bi bahane üretiyodu sana öyle geliyo, halimi biliyosun, fırsat mı oluyo, yoruluyorum vs. Eski sevgili konusunda da kızın adı geçtiği zaman sinirlenirdi modu düşerdi konuyu değiştirirdi beni onun hakkında konuşturmazdı, niye böyle tepki veriyosun geçmiş gitmiş şey dediğimde de kavga çıkartmaya sebep arıyosun falan derdi konuyu zorla kapattırırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…