- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi siradanuye
-
Yaşları 35 yaş üstündelerKaç yaşında bu insanlar bu ne ya çocuk gibi ben konuşmuyorum sende konuşma demeler..asıl bu kişiyle hiç diyalog kurma tehlikeli biri belli ki
Evet doğru diyorsunda yeni başlayan biriydim önderlik yapacağına daha farklı şeyde kullanmak istedi kendimi cekincede sonuç böyle olduHer duyduğuna inanmamayı kötü bi tecrübe ile öğrenmişsin
Geç te olsa anlamışsın, zaten laf taşıyan birinden fersah fersah kaç
Pat yeni gelen personele gel cicim buraya sen bizim gruptansın diyen tip bas bas bağırıyor ne olduğunu da sen anlamamışsın
Tanımama fırsat vermedi maalesef ilk haftadan safına çekmeye çalıştıaklında bulunsun.
yeni girdiğin ortamda önce herkese karşı mesafeli ol.
birilerinin lafıyla değil kendin tanıyarak öğren kimin ne olduğunu
Ben hata mi kabul ediyorum zaten. Ama tanımadığım insanları neden bana karşı dolduruşa geçti ben tanımaya başlayınca zaten iş işten geçmiştiHata sizdeki baştan onun lafına bakarak diğer tarafa mesafe koymanızdı. Haliyle mesafe koydum demişsiniz. Hata sizde. Size düşen ya hiç o dedikoduları dinlemeyecektiniz en başta yada size ne söylenirse söylensin,kendinizce bir yol çizecektiniz. Şuan onların arasındaki mevzu her neyse siz size ne taraf mantıklı geliyorsa oraya yöneliyorsunuz. Siz size yapılan muameleye bakın o mevzulara göre neden yol çiziyorsunuz?
İki taraf birbiriyle sorunluysa karakteri bozuk olan dolduruşa geçer.bu bilindik bir şey. Burada meseleyi yönlendiren sizin tavrınız olacaktı ben tanımadığım insanlar için bir şey diyemem deyip kapatacaktınız. Şu saatten sonra herkese mesafeli davranmalı gerekirse de karşınıza alıp konuşmalısınız. Benim sorunum yok samimi de değilim,oladabilirim bu sana saygı duymadığım anlamına gelmez ama ben hoşlanmam böyle yönlendirmelerden deyip kapatacaksınız mevzuyu.Ben hata mi kabul ediyorum zaten. Ama tanımadığım insanları neden bana karşı dolduruşa geçti ben tanımaya başlayınca zaten iş işten geçmişti
Karakteri bozuk olan benmiyim burda ben iki tarafın ne etlisine ne sutlusune karıştımİki taraf birbiriyle sorunluysa karakteri bozuk olan dolduruşa geçer.bu bilindik bir şey. Burada meseleyi yönlendiren sizin tavrınız olacaktı ben tanımadığım insanlar için bir şey diyemem deyip kapatacaktınız. Şu saatten sonra herkese mesafeli davranmalı gerekirse de karşınıza alıp konuşmalısınız. Benim sorunum yok samimi de değilim,oladabilirim bu sana saygı duymadığım anlamına gelmez ama ben hoşlanmam böyle yönlendirmelerden deyip kapatacaksınız mevzuyu.
Zaten öyle kimsenin lafiyla hareket eden biri değildim boş bulundum heralde Çok iyi bir ders olduArtık ders olsun sana işte, sen de bundan sonra kimsenin lafıyla hareket etmezsin. İlk başta bir taraf seçtiğin için şimdi sana zorluk çıkartıyor.
Hayır sizi dolduruşa getiren taraf için dedim onu en baştan dolduran bayan için yanlış anlamayın :)Karakteri bozuk olan benmiyim burda ben iki tarafın ne etlisine ne sutlusune karıştım
Bu cümleyi bana yazdiysaniz eğer sessiz kaldım yaptığım yanlış oydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?