- 30 Mart 2023
- 273
- 81
- 18
- Konu Sahibi Filtrekahvem
-
Her şey.örneğin cinsel beklentiler vsHazır hissetmiyorsanız görüşmeyin. Tanımadığınız adamla ne özel konuşmanız olacak ki akrabalara söyleyeceğinden çekiniyorsunuz?
Yeni tanıştığınız hele ki aile vasıtasıyla tanıştığınız insanla cinsel beklentilerinizi mi konuşacaksınız?Her şey.örneğin cinsel beklentiler vs
Iyi de onlar hemen bizi evlendirmeye çalışacaklar ben hızlı karar vermek istemiyorum her şeyi konuşmak istiyorumYeni tanıştığınız hele ki aile vasıtasıyla tanıştığınız insanla cinsel beklentilerinizi mi konuşacaksınız?
Hani marjinal bizdik?
İlk görüşmede cinsellik konuşmazsın herhaldeHer şey.örneğin cinsel beklentiler vs
Ilk tanışmadan bahsetmiyorum tabi ki bunu ilk gorüşmede konuşucak değilim.ama illaki konuşmak isterim ama 4 5 görüsmede evlendirmeye çalişcaklar.doğuluyum bunu yapcaklar biliyorumTanimaya cinsel beklentilerden mi basliyorsunuz? Kesinlikle akrabalarinizin buldugu biriyle gorusmeyin o zaman.
Zorla evlendiremezler ya onlar evlendirmeye calissin siz daha taniyamadim der evlenmezsiniz hemen. Ya da kendiniz bir flort bulun onlarin haberi olmadan taniyin taniyabildiginiz kadar.Ilk tanışmadan bahsetmiyorum tabi ki bunu ilk gorüşmede konuşucak değilim.ama illaki konuşmak isterim ama 4 5 görüsmede evlendirmeye çalişcaklar.doğuluyum bunu yapcaklar biliyorum
Ilk tanışmadan bahsetmiyorum tabi ki bunu ilk gorüşmede konuşucak değilim.ama illaki konuşmak isterim ama 4 5 görüsmede evlendirmeye çalişcaklar.doğuluyum bunu yapcaklar biliyorum
Çocuğa tanışır tanışmaz cinsellikten bahsederseniz kim buldu bu deliyi diye ilk akrabalara koşup söyler tabi ki.Her şey.örneğin cinsel beklentiler vs
Niye siz reşit değil misiniz ya da kendi kararlarınızı verecek yeterlilikte mi değilsiniz? Kim kimi zorla hemen istemeden evlendirebilir bu devirde?Iyi de onlar hemen bizi evlendirmeye çalışacaklar ben hızlı karar vermek istemiyorum her şeyi konuşmak istiyorum
Ne diyeceksin ona cinsel beklentilerin hakkındaIyi de onlar hemen bizi evlendirmeye çalışacaklar ben hızlı karar vermek istemiyorum her şeyi konuşmak istiyorum
:) özelNe diyeceksin ona cinsel beklentilerin hakkında
Haftada minimum üç gün 25 dakikası ön sevişme olmak üzere bir saatlik performans bekliyorum, sevdiğim pozisyonlar şunlar bunlardır falan heraldeNe diyeceksin ona cinsel beklentilerin hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?