Ben yanlış mı düşünüyorum

Filtrekahvem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
273
81
18
Akrabalarım beni evlilik için birileriyle görüstürmek istiyorlar.Ama ben çekiniyorum.Akrabalarimin düzgün birini getirceğine inanmıyorum konuşursam konuştugum adamin özel konuşmalarimizi akrabalara taşimasindan da korkuyorum.en sonki sevgilim beni aldatti şu an psikolojik destek görüyorum.hiç hazir hissetmiyorum ruhsal olarak

Sizin rızanız olmadan biriyle görüştüremez sizi hiçkimse.
Kaldı ki akrabaların dahil olacağı şey akşam yemeği bile olsa insan iki kez düşünür.
Güvenmiyorsanız kabul etmeyin. Net.

Eğer daha hazır hissetmiyorsan denememeni tavsiye ederim. Birde eski sevgilin tarafından aldatılmıssın bunun acısını bilirim bende yaşadım bence 6 ay felan kafanı dinle tek başına kal iyi gelmez yeni bir ilişki sana dahada kötü etkiler.

Korkuca bir şey yok. Biraz kendinize güveniniz olsun.
Görüşeceğiniz kişiyle özel bir şeyinizi paylaşmasanız hiç bir sıkıntı olmaz. Baktınız size uygun biri değil görüşmeyi kesersiniz.

Yeni tanıştığınız hele ki aile vasıtasıyla tanıştığınız insanla cinsel beklentilerinizi mi konuşacaksınız?

Hani marjinal bizdik?
Iyi de onlar hemen bizi evlendirmeye çalışacaklar ben hızlı karar vermek istemiyorum her şeyi konuşmak istiyorum

Tanimaya cinsel beklentilerden mi basliyorsunuz? Kesinlikle akrabalarinizin buldugu biriyle gorusmeyin o zaman.
Ilk tanışmadan bahsetmiyorum tabi ki bunu ilk gorüşmede konuşucak değilim.ama illaki konuşmak isterim ama 4 5 görüsmede evlendirmeye çalişcaklar.doğuluyum bunu yapcaklar biliyorum

Ilk tanışmadan bahsetmiyorum tabi ki bunu ilk gorüşmede konuşucak değilim.ama illaki konuşmak isterim ama 4 5 görüsmede evlendirmeye çalişcaklar.doğuluyum bunu yapcaklar biliyorum
Zorla evlendiremezler ya onlar evlendirmeye calissin siz daha taniyamadim der evlenmezsiniz hemen. Ya da kendiniz bir flort bulun onlarin haberi olmadan taniyin taniyabildiginiz kadar.

Ee tamam işte baktınız size uygun biri devam edersiniz değilse yol verin gitsin.

Iyi de onlar hemen bizi evlendirmeye çalışacaklar ben hızlı karar vermek istemiyorum her şeyi konuşmak istiyorum
Niye siz reşit değil misiniz ya da kendi kararlarınızı verecek yeterlilikte mi değilsiniz? Kim kimi zorla hemen istemeden evlendirebilir bu devirde?

Cinsellik de konuşularak anlaşılan bişey değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…