- 20 Kasım 2018
- 11.644
- 41.904
- 598
- 35
- Konu Sahibi Filtrekahvem
-
Ben powerpoint sunumuyla gidiyorum, slaytla gösteriyorum. Daha rahat oluyor.Haftada minimum üç gün 25 dakikası ön sevişme olmak üzere bir saatlik performans bekliyorum, sevdiğim pozisyonlar şunlar bunlardır falan heralde
Referanslarını da ekliyor musun?Ben powerpoint sunumuyla gidiyorum, slaytla gösteriyorum. Daha rahat oluyor.
Prensipte anlastiysak talep uzerine referans veririm tabii.Referanslarını da ekliyor musun?
VışşşYeni tanıştığınız hele ki aile vasıtasıyla tanıştığınız insanla cinsel beklentilerinizi mi konuşacaksınız?
Hani marjinal bizdik?
Karşıdaki kişi dünden razı mı zannediyorsunuz. Bir tanışın da görün nasıl egolu olduklarını, çoğu emin olun sizden daha çok çekimser belirsiz davranış takınacak ve bu sizi daha kötü hissettirecek.İlgi görmeyince kendinizde sorun aramaya başlayacaksınız. Bunlar yüksek ihtimalle gerçekleşecek olasılıklar bilin istedim.Iyi de onlar hemen bizi evlendirmeye çalışacaklar ben hızlı karar vermek istemiyorum her şeyi konuşmak istiyorum
Her şey.örneğin cinsel beklentiler vs
Bu işlerden doğru dürüst biri çıkacağını düşünmüyorum.hep abuk sabuk, iletişim kurmayı beceremeyen tipler oluyor.Akrabalarım beni evlilik için birileriyle görüstürmek istiyorlar.Ama ben çekiniyorum.Akrabalarimin düzgün birini getirceğine inanmıyorum konuşursam konuştugum adamin özel konuşmalarimizi akrabalara taşimasindan da korkuyorum.en sonki sevgilim beni aldatti şu an psikolojik destek görüyorum.hiç hazir hissetmiyorum ruhsal olarak
iyiydi ama kabul etÜff ya dalgaya alındım :)
Kabul :) iyiydi.iyiydi ama kabul et
Aynen öyle oluyor.güvenmiyorum hiç.kendim bulayim istiyorumBu işlerden doğru dürüst biri çıkacağını düşünmüyorum.hep abuk sabuk, iletişim kurmayı beceremeyen tipler oluyor.
Her şey.örneğin cinsel beklentiler vs
Aynen öyle oluyor.madem o kadar iyisin hoşsun kendin bulsaydın derler adama.görücü usulüne kalmış bir de ego kasıyor.sen de saf saf sanıyorsun ki beni beğenmiş gelmiş.yalvara yalvara zorla getirtiyorlar adamları.ondan sonra niye hayata karşı umudun yok.Karşıdaki kişi dünden razı mı zannediyorsunuz. Bir tanışın da görün nasıl egolu olduklarını, çoğu emin olun sizden daha çok çekimser belirsiz davranış takınacak ve bu sizi daha kötü hissettirecek.İlgi görmeyince kendinizde sorun aramaya başlayacaksınız. Bunlar yüksek ihtimalle gerçekleşecek olasılıklar bilin istedim.
Kendisinin daha deli çıkacağına eminim.erkek cinsinden bahsediyoruz.ahlaklı imanlı aile çocuğu mu çıkacak sanki.hepsi birbirinden cins.Çocuğa tanışır tanışmaz cinsellikten bahsederseniz kim buldu bu deliyi diye ilk akrabalara koşup söyler tabi ki.
Ay lütfen kendimize değeri biz verelim. Ne demek onlar egolu diye umudum yok demek. salak insanların sevgisine ve değerine mi kaldık. Sağlığımız yerinde kendimüze yetiyoruz ilgi istek görmediniz mi 2 günde basın tekmeyi gitisn ki biraz hadlerini bilsinler boş tenekeler. Tek yaşayalım ama kendimizden duruşumuzdan ödün vermeyelimAynen öyle oluyor.madem o kadar iyisin hoşsun kendin bulsaydın derler adama.görücü usulüne kalmış bir de ego kasıyor.sen de saf saf sanıyorsun ki beni beğenmiş gelmiş.yalvara yalvara zorla getirtiyorlar adamları.ondan sonra niye hayata karşı umudun yok.
Haftada minimum üç gün 25 dakikası ön sevişme olmak üzere bir saatlik performans bekliyorum, sevdiğim pozisyonlar şunlar bunlardır falan heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?