- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
- Konu Sahibi kokohantes
-
aebruli; çok yazı okudum bu konuda ona da okutmaya çalıştım ama dedim ya o bu sorunu yok sayıyor. Doktor araştırdım dün. 2 yerle görüştüm ama çok yüksek fiyatlar söylüyorlar ve şu an maddi açıdan pek de mümkün gözükmüyor. Ama önerini deneyeceğim. Belki bu sefer okur ve beni anlamaya çalışır.
Bak işte, yine kadınlar iş başında.
Adam yaptığının farkında belkide bir hastalık diyor ama çaresine bakmıyor, tedavisini olmuyor. Yine bunun çaresine bakan, araştıran soruşturan, bu dertten kurtulmak isteyen bir kadın. Nedir bu çile yarebbim.benneyaptımki
erkekler cocuk gıbıdır ve hıc buyumezler sen onla orutup ızleyene ve bunu normal bısı kgıbı karsılayana dek bunu surdurecek. sonrasında sen alısıp sen cıkarmayıp hatta hoslanmaya baslayınca mınımıze eecek ama tamen bıtmeyecek kendımızı kandırmanın anlamı yok .
cokta takılma bu konuya. eger cınsel hayatınızda sorun yoksa dert etme
Sırf o hoşlanıyor diye hoşlanmadığım bir şeyi yapmak istemiyorum. Ama şu da var bunu da teklif ettim zamanında. Kabul etmedi. Normal bir şey gibi karşılayamıyorum artık bunu. Çünkü biz bir hayata başladıysak, birbirimizi seviyorsak birbirimizi üzmemek için de elimizden gelen çabayı göstermeliyiz öyle değil mi? Ama o sanki sadece beni üzmek için çaba harcıyor. Beni asıl üzen de bu aslında. İnsan sevdiğini göz göre göre üzmemeli.
Takma demişsin canım ama başta da dediğim gibi cinsel hayatımızda sorunlar başladı zaten.
yanlıs anlama otur onla zevk ala ala ızle demıyorum zatı. kısıtlanınca dah acok ılgısını cekıyo bence. bende esım sıgarayı bıraksın dıye ugrasıyorum ama ne dese begenırsın. bole sen yasaklıyosunya eskıden genclıgımde babamdan gızlı ıcerdım cok zevlı gelırdı o sıgaralkar aynen sımdıde ole oluyo dıyo. işte ne dersın sen sımdı buna . yasak deyınce munzurlukları tutuyuo bunların
anladığım kadarıyla çok ciddi tepkiler göstermemişsin bu duruma.
Sadece birkaç kez küsmüş ama sonrasında tekrar barışmışsınız. Eşin de her seferinde affedileceğini bildiği için oldukça rahat davranıyor.
Senin yerinde olsam son kez konuşurum bir daha izlerse olacakları anlatırım. Sonra sessizce köşeme çekilirim. Eğer bütün bunlara rağmen yapıyorsa da o evi onun başına yıkarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?