Ya tatlım Allah aşkına et duanı git doğumuna.Bebeğinin sağlıklı ve rahat doğmasından başka da birşey düşünme.Kızlar bugün doğumum var inşaallah sabah gayet güzel enerjik uyandım temizliğimi yaptım evi topladım kv nin yanına indim çocuğu alıp. Kapıdan içeri girince ne moral kaldı ne enerji bir surat var görseniz sanki gece benimle yattı sankineyse günaydın dedim girdim içeri gayet güler yüzlü bi şekilde. Homurdana homurdana ağzının içinden günaydın dedi. Kendi halam bana doğum hediyesi süpürge almıştı. Onların evinde duruyordu dün akşam eniştem getirmiş çok güzel çok beğendim. Kv süpürgesini ortak kullanmaktan artık gına gelmişti. Geçen lafı oldu bana onu bana verirsin benim süpürgemi siz bozdunuz (bozulan bişeyde yok eşim evi süpürmek istemiş işi bitincede içini temizleyim diye hortumu çıkıyor sanıp çıkarmış geri takamamış gidip yenisini aldı hortumun bozulmada bu yani). Bende hayır dedim kusura bakmıycaksın anne o hediye sen benden bende senin süpürgenin lafından kurtuldum dedim. Gerçekten sabahki suratına çok üzüldüm bugün moralimiin yüksek olması motive olmam gerekirken ne moral kaldı ne motive... sabahları insanlık halidir bazen başım ağrır bazen eşimle tartışmış olurum zamanında lafını çok yaptığı için artık suratımı asmıyorum ki tantanası olmasın yine kimsenin. Ben yapınca lafı oluyorda o yapınca niye sıkıntı olmuyor. Diyeceksinizki belki onunda başı ağrıyor eşi yok vefat etmiş başı ağrıyan bana tavırlı konuşmaz kadına süpürgeyi sordum bumuymuş anne diye neredeyse.dövecekti hee o süpürgen kızlar ya benmi fazla yüz veriyorum yoksa rutin kv tribimi
Doktorum çağıracak hanımefendi öğleden sonra gidicem sezeryan olduğu için..Bugün doğumun var da burada ne işin var?
aaa yüzsüze bak sen sana hediye gelen süpürgeye şimdiden göz koymuşKızlar bugün doğumum var inşaallah sabah gayet güzel enerjik uyandım temizliğimi yaptım evi topladım kv nin yanına indim çocuğu alıp. Kapıdan içeri girince ne moral kaldı ne enerji bir surat var görseniz sanki gece benimle yattı sankineyse günaydın dedim girdim içeri gayet güler yüzlü bi şekilde. Homurdana homurdana ağzının içinden günaydın dedi. Kendi halam bana doğum hediyesi süpürge almıştı. Onların evinde duruyordu dün akşam eniştem getirmiş çok güzel çok beğendim. Kv süpürgesini ortak kullanmaktan artık gına gelmişti. Geçen lafı oldu bana onu bana verirsin benim süpürgemi siz bozdunuz (bozulan bişeyde yok eşim evi süpürmek istemiş işi bitincede içini temizleyim diye hortumu çıkıyor sanıp çıkarmış geri takamamış gidip yenisini aldı hortumun bozulmada bu yani). Bende hayır dedim kusura bakmıycaksın anne o hediye sen benden bende senin süpürgenin lafından kurtuldum dedim. Gerçekten sabahki suratına çok üzüldüm bugün moralimiin yüksek olması motive olmam gerekirken ne moral kaldı ne motive... sabahları insanlık halidir bazen başım ağrır bazen eşimle tartışmış olurum zamanında lafını çok yaptığı için artık suratımı asmıyorum ki tantanası olmasın yine kimsenin. Ben yapınca lafı oluyorda o yapınca niye sıkıntı olmuyor. Diyeceksinizki belki onunda başı ağrıyor eşi yok vefat etmiş başı ağrıyan bana tavırlı konuşmaz kadına süpürgeyi sordum bumuymuş anne diye neredeyse.dövecekti hee o süpürgen kızlar ya benmi fazla yüz veriyorum yoksa rutin kv tribimi
Teşekkür ederim çok sağolun yumuşak yüzlülüğümden kaynaklanıyor olsa gerekRutin kv tribi .. He he de geç .. Sen yine bildiğini oku ..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini ..
Ben kimseyi kırmayı sevmem kötü davranmam ben anne sevgisi görmediğim için anne anne diye arkasını dolanırım ama bazen demekki fazla geliyorki burnunu havaya kaldırıyoraaa yüzsüze bak sen sana hediye gelen süpürgeye şimdiden göz koymuş
kıskanç bencil düşüncesizin tekiymiş ,kendinden daha fazla ödün verip ezdirme
Tabii öyledir de...Doktorum çağıracak hanımefendi öğleden sonra gidicem sezeryan olduğu için..
Sabah o suratı görsen sendede bişi kalmazdı canım :)Allah aşkına bugün doğumum var mı dedin, ben mi yanlış anladım
doğuma gireceksin içinde hiç korku, telaş, sevinç vb. duygular yok, bunu mu taktın kafana?
hayret bir şey, cevabını da vermişin. ammaannn de geçç
Aminn teşekkür ederim :) sarmak değil abla sadece insanın canı sıkılıyor işte dün bütün gece temizlikle boğuştum kendi evini temizledi demediki bişiye yardıma ihtiyacın varmı sabahta bu suratı görünce insan cin çarpmışa.dönüyorTabii öyledir de...
Ota b.ka sarmak yerine kendini hazırlasan,dinlendirsen,zihnini boşaltsan,bol bol dua etsen daha iyi olmaz mı?
Allahım kolaylıkla kurtarsın inşallah...
sen yine saygını koru ama hak etmeyene de o kadar yüz vermeBen kimseyi kırmayı sevmem kötü davranmam ben anne sevgisi görmediğim için anne anne diye arkasını dolanırım ama bazen demekki fazla geliyorki burnunu havaya kaldırıyor
Dün gece de yapmasaydın.Aminn teşekkür ederim :) sarmak değil abla sadece insanın canı sıkılıyor işte dün bütün gece temizlikle boğuştum kendi evini temizledi demediki bişiye yardıma ihtiyacın varmı sabahta bu suratı görünce insan cin çarpmışa.dönüyor
hayırlı doğumlar dilerim.Doktorum çağıracak hanımefendi öğleden sonra gidicem sezeryan olduğu için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?