- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatırladım sizi..dublex ev,alt katta kv yaşıyordu siz üstte...
doğum yapacağınız gün temizlik mi yaptınız,derdiniz ne acaba? ben mi çocuklara çok öenm veriyorum,siz mi gereken değeri vermiyorsunuz anlamıyorum..
ev temizlik düzen herşeyden önemli sanki..
dünyaya bir can getireceksiniz,siz temizlikikv derdinde falansınız...cidden hayret ediyorum...bir de suyunuz gelmişti sanırım dün değil mi???
eskiden böyle olabilir,ne ultrason var ne doktor kontrolü..sancı gelince gidiyosun işte..ama şimdi öyle değil ki...dün suyu gelmişti,bugün sezeryana alınıyor..demek ki suyu azalıyor bebeğin..hala temzilik yaptım diyor..bir de diğer çocuk da 1 yaşında falandı sanırım...Türk kadınındaki bu durumu ben de anlamıyorum. Annemlerin zamanından dan çok örnek dinledim. Ev temizlenir, banyo yapılır, doğuma öyle gidilir. Ki bu normal doğum. Yani sancım gelse banyo yapabilir miyim bilmiyorum. Ben çok nazlıyım sanırım.
eskiden böyle olabilir,ne ultrason var ne doktor kontrolü..sancı gelince gidiyosun işte..ama şimdi öyle değil ki...dün suyu gelmişti,bugün sezeryana alınıyor..demek ki suyu azalıyor bebeğin..hala temzilik yaptım diyor..bir de diğer çocuk da 1 yaşında falandı sanırım...
bu mantıktaki kadınlar çok çocuk sahibi oluyor genelde, herşey rutin çünkü ..genel hayatlarından pek birşey değişmiyor bebek doğunca..
edit:yok nazlı değilsiniz bence,ben olsam suyum gelince,gider yatardım hastanede..doktorun çağırmasını beklemek nedir..
bilmiyorum ki işte..normalde doktora gitmesi,açılma kontrolü yapılır,bir de nst ya bağlanıp dinlenir bebek.suyu azaldıysa ve bebek tehlikeye giriyorsa,normal doğum açılması yoksa sezeryenea alınır..Ya ben anlamadım da dün doktora hiç gitmemiş mi? Konusundaki son mesajında bu sabah atmış Bugün gidiyorum demiş. Dün gitmemiş mi yaBen gerildim. Çocuk susuz mu kaldı ki. Enfeksiyon falan olabiliyor bazen bu durumlarda.
cute dublex evde oturuyorlar kv ile.tek süpürge ile idare ediyorlardır..zaten yakın zaman öncesinde tek evde beraber yaşıyorlardı.1- neden sabah sabah kaynana ındın daha saat 10
2- sizin süpürgeniz neden yoktu 200 liralık şey
bilmiyorum ki işte..normalde doktora gitmesi,açılma kontrolü yapılır,bir de nst ya bağlanıp dinlenir bebek.suyu azaldıysa ve bebek tehlikeye giriyorsa,normal doğum açılması yoksa sezeryenea alınır..
öğleden sonra doktorum arayacak hastaneye gidicem diyor hala...
hatta bir de kv ve süpürge derdinde..cidden kafam basmıyor bu durumlaraa![]()
Türk kadınındaki bu durumu ben de anlamıyorum. Annemlerin zamanından dan çok örnek dinledim. Ev temizlenir, banyo yapılır, doğuma öyle gidilir. Ki bu normal doğum. Yani sancım gelse banyo yapabilir miyim bilmiyorum. Ben çok nazlıyım sanırım.