- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
eski konularını hatırlıyorum hamileyken düşmüştün de hastaneye gitmek yerine burada konu açmıştın.. gerçi 19 yaşındasın yani ne beklenir ki diyeceğim ama evlenip 2 çocuk yapmayı biliyorsunuz
üzülüyorum böyle hemcinslerimi görünce ah ah hayatlarımızı nasıl da kendi ellerimizle mahvediyoruz
Aynen. Bugün anne oluyorsun ve sen hala süpürge derdindesin. İnsanları anlamak çok zorBugün doğumun var da burada ne işin var?
Normal doğumun kasların açılması için sıcak suyla yıkanirlar öyle giderler:)
Ay ben olduğum yerde kalakalırım gibi geliyor. Hani beni taşırlar hastaneye kadar bi şeycikler yapamam gibi geliyor.
Yok öyle olmuyo.ufak ufak sancilarla kendini belli ediyor sonra siklasiyo.yani kadın anliyo dogumu var evi topluyor duş alıyor vs ani gelişen bir durum değil:)
Gittim canım gittim sen herkezin lafına ne bakıyosun ya şeyinin üstünde fındık kıran ağzını açıp konuşuuor dün suyum falan gelmedi iyiyim hiç bişey yok bebektede bendede öğleden sonra doğuma alıcakmış telefon edicek bende gidicem korkulacak bişi yok. Evet bir yaşında.bir tanede dünya tatlısı oğlum var gene birileri laf sokmaya uğraşmış dublexs ev bla bla.bla.... İnsanlar ne zaman konuya odaklanıcak ben merak ediyorum zatenYa ben anlamadım da dün doktora hiç gitmemiş mi? Konusundaki son mesajında bu sabah atmış Bugün gidiyorum demiş. Dün gitmemiş mi yaBen gerildim. Çocuk susuz mu kaldı ki. Enfeksiyon falan olabiliyor bazen bu durumlarda.
Yormayın kendizi lütfenbilmiyorum ki işte..normalde doktora gitmesi,açılma kontrolü yapılır,bir de nst ya bağlanıp dinlenir bebek.suyu azaldıysa ve bebek tehlikeye giriyorsa,normal doğum açılması yoksa sezeryenea alınır..
öğleden sonra doktorum arayacak hastaneye gidicem diyor hala...
hatta bir de kv ve süpürge derdinde..cidden kafam basmıyor bu durumlaraa
Bu gün doğumun var ve yok süpürge yok bilmem ne. Ay ben kv nin evine bile gitmezdim o gün sanırım. Oturur kuran vb okur dogum sancım gelince kv ye giderdim.Kızlar bugün doğumum var inşaallah sabah gayet güzel enerjik uyandım temizliğimi yaptım evi topladım kv nin yanına indim çocuğu alıp. Kapıdan içeri girince ne moral kaldı ne enerji bir surat var görseniz sanki gece benimle yattı sankineyse günaydın dedim girdim içeri gayet güler yüzlü bi şekilde. Homurdana homurdana ağzının içinden günaydın dedi. Kendi halam bana doğum hediyesi süpürge almıştı. Onların evinde duruyordu dün akşam eniştem getirmiş çok güzel çok beğendim. Kv süpürgesini ortak kullanmaktan artık gına gelmişti. Geçen lafı oldu bana onu bana verirsin benim süpürgemi siz bozdunuz (bozulan bişeyde yok eşim evi süpürmek istemiş işi bitincede içini temizleyim diye hortumu çıkıyor sanıp çıkarmış geri takamamış gidip yenisini aldı hortumun bozulmada bu yani). Bende hayır dedim kusura bakmıycaksın anne o hediye sen benden bende senin süpürgenin lafından kurtuldum dedim. Gerçekten sabahki suratına çok üzüldüm bugün moralimiin yüksek olması motive olmam gerekirken ne moral kaldı ne motive... sabahları insanlık halidir bazen başım ağrır bazen eşimle tartışmış olurum zamanında lafını çok yaptığı için artık suratımı asmıyorum ki tantanası olmasın yine kimsenin. Ben yapınca lafı oluyorda o yapınca niye sıkıntı olmuyor. Diyeceksinizki belki onunda başı ağrıyor eşi yok vefat etmiş başı ağrıyan bana tavırlı konuşmaz kadına süpürgeyi sordum bumuymuş anne diye neredeyse.dövecekti hee o süpürgen kızlar ya benmi fazla yüz veriyorum yoksa rutin kv tribimi
Gittim canım gittim sen herkezin lafına ne bakıyosun ya şeyinin üstünde fındık kıran ağzını açıp konuşuuor dün suyum falan gelmedi iyiyim hiç bişey yok bebektede bendede öğleden sonra doğuma alıcakmış telefon edicek bende gidicem korkulacak bişi yok. Evet bir yaşında.bir tanede dünya tatlısı oğlum var gene birileri laf sokmaya uğraşmış dublexs ev bla bla.bla.... İnsanlar ne zaman konuya odaklanıcak ben merak ediyorum zaten
bu mahalle ağzı da iyiymişYormayın kendizi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?