Bir 6 kişilik arkadaş grubum var 5senedir beraberiz...malum hastalık yüzünden uzun süredir görüşemiyorduk (görüntülü arama oluyordu)
Cumartesi akşamı buluşup oturalım dedik,bir arkadaşımız evine kabul etti,buluştuk .... ev sahibi arkadaşın 2 oğlu var 4 ve 8 yaşlarında maşallah çok da cana yakın,güzel çocuklar... grubumuzda ki abla dediğimiz,benim de gerçekten çok sevdiğim değer verdiğim arkadaş 4 yaşındaki oğlanı seviyordu... ama bence hoş olmayan tarz da yani çocuğun malum bölgesini sıkarak,vurarak (acıtacak kadar değil) seviyor...oğlan da gülüyor ama ben nedense irite oldum,içim bi garip oldu.... abla öyle sevme çocuğu ya dedim ... baksana gülüyo canını yakmıyorum dedi... olsun yapma normal bişey sanır başkası da yapsa sesi çıkmaz çocuğun dedim .... anam bir celallendi "sen beni ne yerine koyuyorsun farkındamısın? dul kadınım diyemi falan zırvalamaya başladı...abla yapma ne alaka ben senin için söylemedim ki ortalık pislik kaynıyo dedim ama dinleyen kim... 2 saat demogoji yaptı,ortam buz kesik bir biçimde oturduk ama erken kalkıp ayrıldım... sabahtan beri kızlar beyni mi yedi özür dile,büyük o diye .....birisi diyo "haklısın ama yine de özür dile" biri diyo annesi varken sen niye karıştın boşvercektin" ki annesi yanımızda değil mutfakta hazırlık yapıyordu,odaya geldiğinde bizim muhabbetin ortaya düştü ne yapacağını şaşırdı yazık,evsahibi olduğundan da "tamam gerilmeyin kapatalim" demekten ileri gitmedi ...şimdi kızlar da arkadaşliğımız bozulmasın,grup dağılmasın diye benden özür dilememi bekliyorlar abla da özür dilesin beni çok kırdı diyip duruyormuş...ben özür dilemem diyorum çünkü haklıyım kırılacak birşey yok, sert çıkışıp söylemedim düzgün bir dille söyledim... bir tarafımda kızım ne işine giriyo da maydanoz oluyon diye kendime kızıyorum...onca senenin hatrına yaşına da verip özür dilesemmi taviz vermeyip küsen küssün biten bitsin mi desem?