Bence ben haklıyım... sizce?

Eskiden oğlan çocuklarına çıkar oğlum pipini denirmiş yeni eren kizların memişleri sıkılırmış e tamam eski de kalmış hoş birşey değil zaten biz de eski nesil değiliz bari biz dikkat edelim diyorum ama kime diyorum ki kadın laf ebeliği yaparak beni sindirmeye çalışıyor... yok ya sanırım özür dilemicem valla ben haklıyım yani
Aynen bende yaşadım özellikle köy ortamlarında çok oluyor banada küçükken yapmıştı bir kadın en kötüsüde susmaları normal zannetmeleri yanlıştır bu kadın olunca taciz tecavüz olmuyor mu oluyor erkek çocuklarla ilişkiye giren kadınlarda var taciz eden kadınlarda var ama çok geri planda tutuluyor kadın diye ama yanlış bu etik değil bu iğrenç sana yapılmak istemeyeni sen neden yapıyorsun hele bir çocuğa ?

Diğer kızlara da kızgınım onlar grup bozulmasın diye susmak yerine orda gerçek fikirlerini söyleselerdi o kadar yüz bulup yükselemezdi... ben eminim ki hepsi benim le aynı fikir de ... hele bir diğer arkadaş o da anne ...kendi kızını babası haricinde kimsenin kucağına gitmeme konusunda eğitmiş,asla kendisini öptürmemesini öğretmiş ama ne hikmetse akşam tamam kapatalım gerilmeyelim diyip durdu
En nefret ettiğim insan müsveddeleri.Aman Ali Rıza Bey ağzımızin tadı kaçmasın modundalar.tabi ki orda zathara yanlış bisey demedi etraf sapık kayniyo.dikkat etmek lazım deseler sesi çıkmazdı.bence özür dileme gerekirse hicbirisiyle de görüşme.

Bir 6 kişilik arkadaş grubum var 5senedir beraberiz...malum hastalık yüzünden uzun süredir görüşemiyorduk (görüntülü arama oluyordu)
Cumartesi akşamı buluşup oturalım dedik,bir arkadaşımız evine kabul etti,buluştuk .... ev sahibi arkadaşın 2 oğlu var 4 ve 8 yaşlarında maşallah çok da cana yakın,güzel çocuklar... grubumuzda ki abla dediğimiz,benim de gerçekten çok sevdiğim değer verdiğim arkadaş 4 yaşındaki oğlanı seviyordu... ama bence hoş olmayan tarz da yani çocuğun malum bölgesini sıkarak,vurarak (acıtacak kadar değil) seviyor...oğlan da gülüyor ama ben nedense irite oldum,içim bi garip oldu.... abla öyle sevme çocuğu ya dedim ... baksana gülüyo canını yakmıyorum dedi... olsun yapma normal bişey sanır başkası da yapsa sesi çıkmaz çocuğun dedim .... anam bir celallendi "sen beni ne yerine koyuyorsun farkındamısın? dul kadınım diyemi falan zırvalamaya başladı...abla yapma ne alaka ben senin için söylemedim ki ortalık pislik kaynıyo dedim ama dinleyen kim... 2 saat demogoji yaptı,ortam buz kesik bir biçimde oturduk ama erken kalkıp ayrıldım... sabahtan beri kızlar beyni mi yedi özür dile,büyük o diye .....birisi diyo "haklısın ama yine de özür dile" biri diyo annesi varken sen niye karıştın boşvercektin" ki annesi yanımızda değil mutfakta hazırlık yapıyordu,odaya geldiğinde bizim muhabbetin ortaya düştü ne yapacağını şaşırdı yazık,evsahibi olduğundan da "tamam gerilmeyin kapatalim" demekten ileri gitmedi ...şimdi kızlar da arkadaşliğımız bozulmasın,grup dağılmasın diye benden özür dilememi bekliyorlar abla da özür dilesin beni çok kırdı diyip duruyormuş...ben özür dilemem diyorum çünkü haklıyım kırılacak birşey yok, sert çıkışıp söylemedim düzgün bir dille söyledim... bir tarafımda kızım ne işine giriyo da maydanoz oluyon diye kendime kızıyorum...onca senenin hatrına yaşına da verip özür dilesemmi taviz vermeyip küsen küssün biten bitsin mi desem?

Özür dileyecek biri varsa o "abla".

Yalnız o grupta hiç mi aklı basında insanlar yok ya ?
Biri de çıkıp demiyor mu ki evet yaptığın yanlıştı o da seni uyardı diye.

Belli ki grupta lafı geçen biri hiç de sallamayın yine görüşün edin herkesle.
Eğer laf dönerse hala gruba yazın mesajlar atin işte küçük yaşlarda çocuklara dokununca ilerde neler olur vs.tarzinda bilimsel yazılar bulup atin.

Bence de gruptan cikin artik hic biriyle icinizden gelmez zaten goeusmek, ama cikmadan once de bilimsel makale vs paylasin ki kadini da arkadaslarinizi da utandirin. Gerci utansalar utanirlardi da. Ne demek ordan sevmek ya, bir yasima daha girdim, ben de poposu sandim ilk olarak.

Tövbe esta... ne özür dilemesi?o grubunuzdakilere kafayı mı yediniz uzayda mı yaşıyorsunuz diye çıkışırdım ben olsam..
Pedofililer, çocuk istismarcıları sadece erkeklerden oluşmuyor.Yeryüzünde bunu yapan kadınlar da var.
Ufacık çocuğu pipisinden sevmek nedir Allah aşkına.Kadın sapık kere sapık,grup dağılmasın diye özür diletecekler bir de..hadi oradan!oradaki çocuk sizin evladınız da olabilirdi..Ay çok sinirlendim ben kadına kibar falan olmazdım.Ağzımızın tadı kaçmasın diye sapıklığı ört bas eden ötekilere de yazıklar olsun

Bir 6 kişilik arkadaş grubum var 5senedir beraberiz...malum hastalık yüzünden uzun süredir görüşemiyorduk (görüntülü arama oluyordu)
Cumartesi akşamı buluşup oturalım dedik,bir arkadaşımız evine kabul etti,buluştuk .... ev sahibi arkadaşın 2 oğlu var 4 ve 8 yaşlarında maşallah çok da cana yakın,güzel çocuklar... grubumuzda ki abla dediğimiz,benim de gerçekten çok sevdiğim değer verdiğim arkadaş 4 yaşındaki oğlanı seviyordu... ama bence hoş olmayan tarz da yani çocuğun malum bölgesini sıkarak,vurarak (acıtacak kadar değil) seviyor...oğlan da gülüyor ama ben nedense irite oldum,içim bi garip oldu.... abla öyle sevme çocuğu ya dedim ... baksana gülüyo canını yakmıyorum dedi... olsun yapma normal bişey sanır başkası da yapsa sesi çıkmaz çocuğun dedim .... anam bir celallendi "sen beni ne yerine koyuyorsun farkındamısın? dul kadınım diyemi falan zırvalamaya başladı...abla yapma ne alaka ben senin için söylemedim ki ortalık pislik kaynıyo dedim ama dinleyen kim... 2 saat demogoji yaptı,ortam buz kesik bir biçimde oturduk ama erken kalkıp ayrıldım... sabahtan beri kızlar beyni mi yedi özür dile,büyük o diye .....birisi diyo "haklısın ama yine de özür dile" biri diyo annesi varken sen niye karıştın boşvercektin" ki annesi yanımızda değil mutfakta hazırlık yapıyordu,odaya geldiğinde bizim muhabbetin ortaya düştü ne yapacağını şaşırdı yazık,evsahibi olduğundan da "tamam gerilmeyin kapatalim" demekten ileri gitmedi ...şimdi kızlar da arkadaşliğımız bozulmasın,grup dağılmasın diye benden özür dilememi bekliyorlar abla da özür dilesin beni çok kırdı diyip duruyormuş...ben özür dilemem diyorum çünkü haklıyım kırılacak birşey yok, sert çıkışıp söylemedim düzgün bir dille söyledim... bir tarafımda kızım ne işine giriyo da maydanoz oluyon diye kendime kızıyorum...onca senenin hatrına yaşına da verip özür dilesemmi taviz vermeyip küsen küssün biten bitsin mi desem?
Bırak dagılaın grup.Ne guzel demişsin.Agzına saglık.Ay bunun dullukla ne ılgısı var.Dul da neyse dinir oluorum dul kelımesıne.

Malum bölge toto ise özür dileyin. Diğeri ise dilemeyin. Toto olunca yapan çok maalesef henüz yanlış olduğu izah edilemiyor. Yoksa özür dilememeniz en doğrusu.

Özür dilemeyin siz kendinizde yanlis olduğunu dusundugunuz seyi söylemişsiniz ve uyarinizi yapmissiniz. Arkadaslar boyle bir konuda birbirinin niyetini bilir, siz ona tacizcisin dememissiniz bu sekilde yapmasinin yanlis olduğunu olasi tacize karsi cocugun bunu normal karşılayacağını belirtmissiniz
Ego savaşına girmeye gerek yok zaten insan arkadasina rahatca soyleyemecekse kime diyecek?
Boyle sig insanlara laf da anlatilmaz
Kimse de sirf yasindan dolayi alttan alinmamali ne bu saygi saygi modu! Haklısınız

Ay terbiyesiz pislik. Ben birsuru insan tanıdım birsürü. Yaşlı genç boşanmış evli yalniz vs. boyle birşey görmedim. Cocugun sevecek başka tarafını mi bulamamış yazıklar olsun . Bir de utanmadan özür mu bekliyor. Ev sahibi de ayrı bir cahil ne alaka erkek olsa neyse de.. ne yani sadece erkekler mi sapık istismarci oluyor . Allah'ım çocuklarımızı koru. Simdiki cocuklar boyle izole büyüyor ya cokta iyi oluyor. Otursunlar tablet basina daha iyi. Zira evimize insan da sokamayacağız artık. Arkadaslik etmeyin boyle insanla ozur mozur de dilemeyin.

Tövbe esta... ne özür dilemesi?o grubunuzdakilere kafayı mı yediniz uzayda mı yaşıyorsunuz diye çıkışırdım ben olsam..
Pedofililer, çocuk istismarcıları sadece erkeklerden oluşmuyor.Yeryüzünde bunu yapan kadınlar da var.
Ufacık çocuğu pipisinden sevmek nedir Allah aşkına.Kadın sapık kere sapık,grup dağılmasın diye özür diletecekler bir de..hadi oradan!oradaki çocuk sizin evladınız da olabilirdi..Ay çok sinirlendim ben kadına kibar falan olmazdım.Ağzımızın tadı kaçmasın diye sapıklığı ört bas eden ötekilere de yazıklar olsun

Onlar hala sapıklık olarak görmüyor...eskiden çocuklar böyle sevilirmiş bazı yöreler de hala böyle sevilirmiş ... haaa ama ben haklıymışım ... sevilmez yahu çocuk öyle sevilmez ne niyetle olursa olsun...eskiden öyle seven insanları da sapık gözüyle görselerdi keşke kim bilir kactane çocuğun dünyasını kararttılar öyle masum ayaklarına yatıp .. yada şimdiki zamanda ki tecavüzcü sapiklar o zamanın ellenen çocuklarıydı

Özür dilemeyin siz kendinizde yanlis olduğunu dusundugunuz seyi söylemişsiniz ve uyarinizi yapmissiniz. Arkadaslar boyle bir konuda birbirinin niyetini bilir, siz ona tacizcisin dememissiniz bu sekilde yapmasinin yanlis olduğunu olasi tacize karsi cocugun bunu normal karşılayacağını belirtmissiniz
Ego savaşına girmeye gerek yok zaten insan arkadasina rahatca soyleyemecekse kime diyecek?
Boyle sig insanlara laf da anlatilmaz
Kimse de sirf yasindan dolayi alttan alinmamali ne bu saygi saygi modu! Haklısınız

Zaten bıraktım artık laf anlatmiyorum kendileri ne düşünmek istiyorsa düşünsün

Ben çocuğumun bile özel bölgesine kendi dokunduğu zaman dikkatini dağıtıp engellemeye çalışıyorum. Bunlar daha küçücük çocuklar çok özür dilerim essek kadar insanlar neyin çocuğu nasıl etkileyeceğini bilmez mi ya. Siz doğru olanı yapmışsınız. İlerde zathara ile aramız bu yüzden bozulmuştu diye anlatirken de acaba vicdani rahat olacak mı?

Bence arkadaslıgınızın hatrına ve cahıllıgı ıcın otur konus acıkla ona tacızcı demedıgını senın kotu nıyetın yok ama cocuk alısır baskasına engel olmaz demek ıstedıgını anlat ama özür dıleme yınede anlamazsa bırak gıden gıtsın dogru soyleyenı 9 koyden kovarlar arkadas olmak bı degıl sen bı dogruyu soyluuorsan onlar senı haklı bulmasa bıle saygı duyacak dusuncene bınun ıcın kusende kussun bı zahmet

bir çok arkadaş gibi ben de özür dileme diyeceğim.
çünkü sen haklısın...
ayrıca çocuğun annesiyle konuşmalısın.
zaman çok kötü ben yanlış anlaşıldım ama sen beni anlamışsındır filan diye
hatta çocuğunu uyarsın mahremiyet eğitimini tekrarlasın
o yaştaki çocuklara sürekli anlatmak lazım
ayrıca sen yine iyi sakin ve kibar kalmışsın. ben olsam dul kadın lafından sonra çıkmıştım zıvanadan zaten, o ne iğrenç bi laf ayrıca ya, DUL NE... nefret ediyorum şu kelimeden....
"sen DUL kaldın diye küçücük çocuğun pipisine mi dikicen gözünü? kimse sana bunu dememişken bunu söylemen öyle olduğunu gösterir, tedavi ol tacizcisin"deyip ben koparırdım bağlarımı

Ne özrü yahu? Kafaları iyi herhalde. Çocuk taciz edilmiş ama dertleri grubumuz dağılmasın. Annesi varken sana ne demeleri de ayrı rezillik. Demek ki başka çocuğa yapıldığını görseler, arkalarını dönüp gidecekler. Kadın hem tacizci, hem de kendini "dul" diye ezikleyip, üste çıkmaya çalışıyor. İğrenç... Bence grubunuzu, bu olaya yaklaşım şekillerini göz önüne alarak yeniden değerlendirin. 4 yaşında her şeyin farkında olan bir çocuğu geçtim, yeni doğan bebeyi bile özel bölgelerine dokunarak sevemezsiniz. İstismardır bu.

Asla özür dileme. Özür dileyecek biri varsa tacizi yapan kadin özür dilesin hem cocugun annesinden hemde sizden

Diğer kızlara da kızgınım onlar grup bozulmasın diye susmak yerine orda gerçek fikirlerini söyleselerdi o kadar yüz bulup yükselemezdi... ben eminim ki hepsi benim le aynı fikir de ... hele bir diğer arkadaş o da anne ...kendi kızını babası haricinde kimsenin kucağına gitmeme konusunda eğitmiş,asla kendisini öptürmemesini öğretmiş ama ne hikmetse akşam tamam kapatalın gerilmeyelim diyip durdu

Hepsi nabza göre şerbet veriyor demek ki. En çok bağıranı haklı çıkarıyorlar böylelikle. Çünkü ona güçleri yetmiyor.
Yaptığınızın doğru olduğunu düşünüyorsanız (bence doğru) tükürdüğünüzü yalamayın. Güzel ve kırıcı olamayan bir üslûpla uyardığınıza eminseniz tabi.
Ben olsam beni grupta dışlarlar mı diye düşünmem, böyle bir durumda samimi olmayan insanlardan ben uzaklaşmaya çalışırdım.
Hepsinin olduğu watsapp gurubunda yanlış anlaşıldığımı, gayet iyiniyetli güzel bir üslupla söylememe rağmen manipüle edildiğimi, asıl kırılanın ben olduğumu anlatan bir yazı yazar sonra da beklerdim. İyi niyetli bir dönüş alırsam görüşmeye devam eder, yoksa bende çekerdim elimi eteğimi.

Hepsi nabza göre şerbet veriyor demek ki. En çok bağıranı haklı çıkarıyorlar böylelikle. Çünkü ona güçleri yetmiyor.
Yaptığınızın doğru olduğunu düşünüyorsanız (bence doğru) tükürdüğünüzü yalamayın. Güzel ve kırıcı olamayan bir üslûpla uyardığınıza eminseniz tabi.
Ben olsam beni grupta dışlarlar mı diye düşünmem, böyle bir durumda samimi olmayan insanlardan ben uzaklaşmaya çalışırdım.
Hepsinin olduğu watsapp gurubunda yanlış anlaşıldığımı, gayet iyiniyetli güzel bir üslupla söylememe rağmen manipüle edildiğimi, asıl kırılanın ben olduğumu anlatan bir yazı yazar sonra da beklerdim. İyi niyetli bir dönüş alırsam görüşmeye devam eder, yoksa bende çekerdim elimi eteğimi.

Açıkçası bu saatten sonra abla bile gelip " evet sen hakliydın dese görüşmek istemiyorum hiçbirisiyle nabza göre şerbet vermenin benim icin anlamı riyakarlık ... varsın olmasın 5 tane riyakar arkadaşım eminim birsey kaybetmis olmam

Back
X