• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bence ben haklıyım... sizce?

Bir 6 kişilik arkadaş grubum var 5senedir beraberiz...malum hastalık yüzünden uzun süredir görüşemiyorduk (görüntülü arama oluyordu)
Cumartesi akşamı buluşup oturalım dedik,bir arkadaşımız evine kabul etti,buluştuk .... ev sahibi arkadaşın 2 oğlu var 4 ve 8 yaşlarında maşallah çok da cana yakın,güzel çocuklar... grubumuzda ki abla dediğimiz,benim de gerçekten çok sevdiğim değer verdiğim arkadaş 4 yaşındaki oğlanı seviyordu... ama bence hoş olmayan tarz da yani çocuğun malum bölgesini sıkarak,vurarak (acıtacak kadar değil) seviyor...oğlan da gülüyor ama ben nedense irite oldum,içim bi garip oldu.... abla öyle sevme çocuğu ya dedim ... baksana gülüyo canını yakmıyorum dedi... olsun yapma normal bişey sanır başkası da yapsa sesi çıkmaz çocuğun dedim .... anam bir celallendi "sen beni ne yerine koyuyorsun farkındamısın? dul kadınım diyemi falan zırvalamaya başladı...abla yapma ne alaka ben senin için söylemedim ki ortalık pislik kaynıyo dedim ama dinleyen kim... 2 saat demogoji yaptı,ortam buz kesik bir biçimde oturduk ama erken kalkıp ayrıldım... sabahtan beri kızlar beyni mi yedi özür dile,büyük o diye .....birisi diyo "haklısın ama yine de özür dile" biri diyo annesi varken sen niye karıştın boşvercektin" ki annesi yanımızda değil mutfakta hazırlık yapıyordu,odaya geldiğinde bizim muhabbetin ortaya düştü ne yapacağını şaşırdı yazık,evsahibi olduğundan da "tamam gerilmeyin kapatalim" demekten ileri gitmedi ...şimdi kızlar da arkadaşliğımız bozulmasın,grup dağılmasın diye benden özür dilememi bekliyorlar abla da özür dilesin beni çok kırdı diyip duruyormuş...ben özür dilemem diyorum çünkü haklıyım kırılacak birşey yok, sert çıkışıp söylemedim düzgün bir dille söyledim... bir tarafımda kızım ne işine giriyo da maydanoz oluyon diye kendime kızıyorum...onca senenin hatrına yaşına da verip özür dilesemmi taviz vermeyip küsen küssün biten bitsin mi desem?
Niyeti çocupu taciz etmek değil belki ama yanlış hareket çok normal bir tepki vermişsiniz.. Annesi görse o da derdi ama sizin demenize bence gayet normal.. Fakat yaşı sizden büyükmüş falan bence özür dileyin nolcak ağızınız kırılmaz.. Sonuç olarak niyetiniz amacına ulaştı.. Asla daha kimsenin çocuğuna o hareketi yapmaz.. Ama yani özür dilerken ben kim olsa söylerdim sen yanlış anladın kusura bakma abla dersin.. Yani söylediğiniz şeyin gayet normal olduğunu vurgulayarak gönlünü alın.. Herkes bilsin yerini haddini.. Elalemin çocuğunun orasına burasına dokunmasın.. Kim olursa olsun dokunmasın yani artık bu devirde bu kadar net.. Aslında o senin dediğine karşılık gerilmedi alınmadı sana bence milletin içinde haklı olduğunu da gördü utandı iyice yaptığından.. Bence bu yüzden gerdi ortalığı.. Ama olsun arkadaşsınız sonuçta Arap öpmekle dudak kararmaz 😝

o sekilde sevmenin hic ama hic bir sekilde kabul edilir yani yok.. cocugun anasinin akli varsa o kadina mesafe koyar, tepki tavir gosterir..

asla özür dilemeyin. dagilirsa da dagilsin grubunuz.. haddini bilsin o kadin bir daha da kimsenin cocugunu edepsizce sevmesin. kiz cocugu olsa gogsune elleyecek vs..

Bence bu zihniyetteki biriyle arkadaşlığınızın size faydası değil zararı olur...özür dileyen o olmalı çocuğun annesinden öncelikle ,sonra sizden...geri adım yok...ay benim kızıma biri böyle yaklaşacak ortalık toz duman olur hiç şaşmam...

o sekilde sevmenin hic ama hic bir sekilde kabul edilir yani yok.. cocugun anasinin akli varsa o kadina mesafe koyar, tepki tavir gosterir..

asla özür dilemeyin. dagilirsa da dagilsin grubunuz.. haddini bilsin o kadin bir daha da kimsenin cocugunu edepsizce sevmesin. kiz cocugu olsa gogsune elleyecek vs..

Çocuğun annesi beni paranoyak yaptı nerdeyse erkek olsa neyse kadınmış sapıklık mı yapacakmış...sanki sadece erkek sapıklar var... valla benim içim rahat ben kıracak şekilde konuşmadım kendisi saçma sapan yere çekip alınganlık yaptı... birisi daha yazmış yarın sizin çocuğunuz olsa ona da yapar diye,çok haklı ben en iyisi şimdiden ilişiğimi keseyim ... bana uygun benim kafada bir arkadaş değilmiş demekki yok yere hayatım da yer işgal etmesin

Çocuğun annesi beni paranoyak yaptı nerdeyse erkek olsa neyse kadınmış sapıklık mı yapacakmış...sanki sadece erkek sapıklar var... valla benim içim rahat ben kıracak şekilde konuşmadım kendisi saçma sapan yere çekip alınganlık yaptı... birisi daha yazmış yarın sizin çocuğunuz olsa ona da yapar diye,çok haklı ben en iyisi şimdiden ilişiğimi keseyim ... bana uygun benim kafada bir arkadaş değilmiş demekki yok yere hayatım da yer işgal etmesin
gercekten cok ilginc.. cok cahilce bir bakis acisi.. bu kadin ve sizin gruptaki digerleri var ya.. kocasinin kizini, oglunu taciz tecavuz ettigini duyup da konuyu ort bas eden anneler var ya.. iste o kafadanlar..

Tabiki haklısınız. Ne münasebet yani ben çocuğu severken hiç aklıma gelmez oranlarını sıkmak sapıkça. Ve şuan ki durumumuzda haklısınız dikkat etmeliyim demek yerine cırlıyor. Kesinlikle haklısınız

Bence bu zihniyetteki biriyle arkadaşlığınızın size faydası değil zararı olur...özür dileyen o olmalı çocuğun annesinden öncelikle ,sonra sizden...geri adım yok...ay benim kızıma biri böyle yaklaşacak ortalık toz duman olur hiç şaşmam...

Yalan yok televizyonlardan,sosyal medyadan gördüklerim den beri bu konuda baya hasaslaştım...dışarda torununu öpen dede görsem acaba mı diyorum yada kucakta bir çocuk gördüğüm de inceliyorum rahatsızmı,sıkıldımı diye... gözümün önünde kadın ohh ohhh diye çocuğu okşadıkca huzursuz oldum daha dogrusu çocuğun kaçmak yerine gülmesi beni rahatsız etti... anne hiç ögretmemiş mahrem yerlere dokunulmazı ... bu çocuğu belki başkasıda elliyor yada elleyecek hemde kötü niyetle ...o cocuk ondan da kaçmayacak

Kadin bariz manyak. Bir de su yasi buyuk diye hurmet bekleme olayindan nefret ediyorum. Yasinin gerektirdigi gibi hareket etsin o zaman. Bizim insanimiz akillanmayacak belli ki.
haklısınız ağır psikolojik rahatsızlığı ya da doğuştan engelliliği yoksa kimsenin saçma sapan hareketlerini görmezden gelmemek lazım.taviz tavizi doğurur çünkü.80 yaşındaki teyze bile benim çocuğuma o hareketi yapamaz yaptırmam ağır sorarım hesabını.hele ayy dul olduğum için mi böyle dedin lafı ne acayip ne kompleksli bir düşünce tarzı pess ki pess.daha da yazarım da banlanırım bugün açıldı banım :halay:

Özür dilemek hatalı olduğunda yapılması gereken birşey bence, siz hatalı değilsiniz doğru olanı yapmışsınız. Ben olsam özür dilemezdim küsen de küssün çok önemli değil belki hatasını anlar.

kesınlıkle haklısınız dogru soyleyenı dokuz koyden kovarlar hesabı olmus
eskıden sızın gıbıydım bulundugum ortamda dayanamaz bana gore dogru olanı soylerdım ıkazsa ıkaz kım ne derse desın yanlıs neyse soylerdım soyledıgım dogru bıle olsa o anda tepkı topladıgımı antıpatık gorundugumu farkettım

artık karısmıyorum

cunku ınsanlarla bas edılmıyor cahıl olana ne anlatırsanız anlatın anlamıyor cunku karsı tarafın kapasıtesı kucuk bakın tutmus ben dulum bla bla demıs bahcelerde maydanoz gel bıze bazı bazı ne alaka dullukla yuh yanı kucuk cocugu tacız edıyorsun dedınız sankı kafası da ne fena pislıge calısıyormus aklına gelen seye bak kadının

tabıkı ozur dılemeyın ne munasebet asıl ortamı gerek lafı carpıtan erken kalkmanıza sebep olan o
bırı ozur dıleyecekse o ozur dılemelı

zaten kadın cazgır oldugundan cocugun annesı bas edemeyecegını bıldıgınden sesını cıkarmamıstır

kadından ödlerı kopuyor guclerı sıze yetıyor ne munasebet

eskıden sızın gıbıydım bulundugum ortamda dayanamaz bana gore dogru olanı soylerdım ıkazsa ıkaz kım ne derse desın yanlıs neyse soylerdım soyledıgım dogru bıle olsa o anda tepkı topladıgımı antıpatık gorundugumu farkettım

artık karısmıyorum

cunku ınsanlarla bas edılmıyor cahıl olana ne anlatırsanız anlatın anlamıyor cunku karsı tarafın kapasıtesı kucuk bakın tutmus ben dulum bla bla demıs bahcelerde maydanoz gel bıze bazı bazı ne alaka dullukla yuh yanı kucuk cocugu tacız edıyorsun dedınız sankı kafası da ne fena pislıge calısıyormus aklına gelen seye bak kadının

tabıkı ozur dılemeyın ne munasebet asıl ortamı gerek lafı carpıtan erken kalkmanıza sebep olan o

zaten kadın cazgır oldugundan cocugun annesı bas edemeyecegını bıldıgınden sesını cıkarmamıstır

dullukla kadının çocuğun özel bölgesine dokunması arasında ki bağlantıyı o kadının beyniyle düşünmeyi içim kaldırmadı.dervişin fikri neyse zikri de odur

dullukla kadının çocuğun özel bölgesine dokunması arasında ki bağlantıyı o kadının beyniyle düşünmeyi içim kaldırmadı.dervişin fikri neyse zikri de odur
kesınlıkle katılıyorum ve konu sahıbının uyarmasında ne kadar haklı oldugunu da goruyorum boyle bır bılgılendırme amaclı uyarıda savunma olarak aklına bunun gelmesı dedıgınız gıbı fıkrı neyse zıkrı odur dedırtıyor ınsana

artık karısmıyorum

Aslında yaptığı şeyin dışardan bakılınca ne olduğunu oda biliyor o yüzden hemen çirkinleşip dul muahbbeti yaptı...biranlık kendini kaptırma olsa benim uyarıma alinmaz "evet zaman kötü çocuğun zihnini kirletmeyim" der.. bu kadın ikinci evliliğini kız annesiyim kimseye güvenemem diye yapmayan kadın ...kendi evladı konusun da bu kadar hasasken ufacık yavrunun ilerde nasıl bir tehlikeyle karşılaşıp travma yaşayabilme ihtimaini düşünmeyip beni suclayip azarliyor

Ozür dilerseniz yaptigini aşırı normal görüp devam edecek.Dilemeyin kendini bi sorgulasın.

Aslında yaptığı şeyin dışardan bakılınca ne olduğunu oda biliyor o yüzden hemen çirkinleşip dul muahbbeti yaptı...biranlık kendini kaptırma olsa benim uyarıma alinmaz "evet zaman kötü çocuğun zihnini kirletmeyim" der.. bu kadın ikinci evliliğini kız annesiyim kimseye güvenemem diye yapmayan kadın ...kendi evladı konusun da bu kadar hasasken ufacık yavrunun ilerde nasıl bir tehlikeyle karşılaşıp travma yaşayabilme ihtimaini düşünmeyip beni suclayip azarliyor
boyle samımıyetsız cahıl ınsandan kurtuldugunuza sevının bence aynen de küssün gıtsın bır zahmet :) ona harcayacagınız zamana yazık cunku

Başka sevcek yerimi kalmadı Allah aşkına? Bu ne ciddiyetsizliktir insanlar bas bas bagiriyor cocuklarınıza sahip cıkın diye. Evet büyük birsey degil tabi ki ama bu cocugun aklında kalır. İyi yapmissiniz özür dileyecek hicbirsey yok. Koparsa kopsun bağlar böyle zihniyetli biri icin cok büyük bi kayıp yaşamazsınız..

Evet bende ilk uyarırken kötü niyetle değil ,çocuğun normallestirmesinden korkup uyardım ama o celallendikce "yahu acaba niyeti oydu da yakalandım duygusuylamı yapiyor bu yaygarayı" dedim

Back
X