- Konu Sahibi hersey_mumkun
-
bu sabah 1 kruvasan , 2 dilim ekmek, 1 domates 10 gram kadar labne peyniri yedim birde çay...
baktimki kruvasan çok olmus hemen aldim stepperimi 15 dakika hizli ayarda step yaptim stepperimle 15 dakikada 700 adim attim 101 kalori yaktim...
iste bana kalan kalori: 1] Step (40 adım/dak) 11.5 dak 106.07
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39
[3] Çay 2 ADET 10
[4] Labne Peyniri 10 GRAM 20
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Ekmek 2 DİLİM 130
[7] kruvasan UNO 1.5 adet 132.66
Toplam : 239.59 kal.
bundan sonra haftanin 4 gunu oglum okuldayken en az 20 dakika sterpper ve ardindan 10 dakika egzersiz yapicam... bugun yaptim ve kendimi çok iyi hissediyorum ben
Maşallah canım her telden çalmışsın hehe
günaydın h.mümkün cnm gecmiş olsun
bugün sabah 7:30 e.sirkeli ılık su ,30 dk. eliptik
kahvaltı:2 dlm kız. kepek ek., az peynir,2 zeytin,1ttlı kaş.yağ ile menemen,sekersiz cay
şimdi yeşilçay içicem.biraz evişi yapıcam.
öğlen: yarım armut 3 minik grissini yemeyi düşünüyorum .
öğleden snra yokum ,ark. gitcem bakalım inş. fazla kaçırmam.
kahvaltı:2 dlm kız. kepek ek., az peynir,2 zeytin,1ttlı kaş.yağ ile menemen,sekersiz cay
20gun boyunca sut ve urunlerı dıyetıne gırıyorum kızlar.bebeğide süt alerjisi şüphesi var.benım yedıgımden ona gecıyormus doktor kalsıyum ıcın tablet verdı.((
canim kizina çok uzuldum geçmis,olsun , benim oglumda hasta 1 haftadir oksuruk, grip , kusma ne ararsan var ...doktorun verdigi ilaclar iyi gelmedi hatta daha beter oldu cocuk bugun yine goturdum sabah çok kustu nefesi hiriltiliydi bronsit olmus, cigerlerinde enfeksiyon var dedi doktor...bir suru ilaç verdi yine :2::2: onlarin yerine biz hasta olsak keske....Selam kizlar ben fazla giremedim kizim fena hasta bugun aksama kadar hic durmadi, daha yeni uyududa nefes aldim, benim
Diyet guzel gidiyor bende kalori hesapliyorum ama Telefonun programda hersey dogrumu bilmiyorum , badi eksik seyler oldugundan tam hesaplama yapamiyorum ama yinede boyle devam ederim , ozellikle paketli yiyecek'lerin uzerine bakıyorum ne kadar kac kalori olduguna bu sekilde idare ediyorum, dunku kalorim biraz yüksekti 1500 lerdeydi , suan te tek yazmaya zamanmi yok gun içinde vaktim olursayazarim insallah
Günaydın kızlar ben gece çok kötü rahatsızlandım( üşüttüm heralde midem berbat oldu
sympathiqe çim kızın için çok geçmiş olsun
bu arada menülerini takip ediyorım gayet istikrarlı gidiyosun
bety cim hangi şehirdeydin sen?? bi de evlimiydin, söylemişsindir belki hatırlayamadım canım kusura bakma?
mehay menüne bayıldım valla ya, sporu da devreye sokmuşsun süpersin aynen devambay bay kaloriler
arzyal sen sporu salonda yapıyorsun sanırım 1,5 saat süper valla
ayçacım senin menünüde çok begendim ayça kaya diyetini bozmamışsın süper
kızlar bol su ve yeşilçay içelimmmm, ben midem kötü oldugu için ıhlamur içiyom gerçi
genel olarak baktıgımda hepimiz gayet iyi gidiyoruz bravo bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?