- Konu Sahibi hersey_mumkun
-
geçmiş olsun neyi var oğlunun
olsun verecez bu geri gelenleri de fazlasıyla inşallah
hully 54.5 kılo
neslih 95
herşey mümkün 66.6
arzyal 72
ayça81 72.1
bety21 73.7
kuzumelifim38 64.5
sympathique 68
hmyrali 58.8
mehay 64.5
bugün başlangıç kilo bildirimi yapanlar
oğlun için tkrar geçmiş olsun canım
ya sen fırsat bulursan leslie sensone yapsana 20 dk bile yapsan faydası olcak bak
firsat bulursam onuda yaparim da ben oglumun okula gittigi gunlerde (eger hasta olmazda giderse hep) 30 dakika stepper ile çalismayi dusunuyorum acayip terletiyor yag yaktiriyor...leslinin linkini tekrar yazarmisin canim???
3 kilo verme sende canım 13 günde 1.5 kilo versen yeter
bu arada spor falan yapıyormsun
ben biara leslie sensone yapıyordum,şimdilik ara verdim, boya badana temizlk girdi araya
c.tesi kpss ye girecem
şu sınavı atlatayımda gene evde leslie sensonela yürümeyi düşünüyorum,tavsiye ederim vücut hemen şekle giriyor
kimse yok ama yazayım yinede ara 16:00,da yogurt salatalık yiyecektim komşuya gittik veee hamurişleri,tatlılar havada uçuştu.ama ben naptımmm sadece 3,4 kasık azyaglı kısır yedimaferin bana....
akşam 1 tabak çorba,1dlm.kız.cavdar,1tbk bezelye ,salata,2,3 kasık yoğurt..2 saat sonra meyve yerim
yatmadan 30-40 dk arası eliptik yapcam
sımdıden basarılarr... ben yeterki vereyim 3-5 farketmez :) spora pek vaktım olmuyor haftada en az 3 defa mari wisorun basen hareketlerini yapmaya calısıyorum. bıde erken kalkabılsem sabahtan yapardım yuruyusu platesı bı gun olacak ıns
günaydınn akşam spor yapamadım ama sabah 7:30 da yaptım30 dk eliptik.
sabah ılık sirkeli su ,spor,
kahvaltı:1er tutam mayd. d.otu,tere,yarım domat.badem ,1haslama yum.beyazı(sarısı kızıma:)3zeytin 2 d.kızrmış cavdar,accık peynir
şimdi temizlik yapıcam 1 saat .
ara 11:00,1 yeşilçay 2-3 diyet bisküvi.
6:30 da kalktıgımdanmı spordanmı nedir çok enerjik hissediyorum.
selam kizlar nasilsiniz ?? her gun bir onceki gunku menumu paylasacagim sizlerle yine kalori sayimina devam ve aksam 18.00 dan sonra su dan baska bisey yok bana en fazla cay kahve, elma...bunlar dunku yediklerim:
1] Çay 1 ADET 5
[2] Kellogs Special Tam Tahıllı 1 PORSİYON 153
[3] Sebze Çorbası 0.5 PORSİYON 87.5
[4] Dankek Muffin 0.7 ADET 112
[5] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Çay 1 ADET 5
[8] Şeker (küp) 2 ADET 39
[9] Ekmek 2 DİLİM 130
[10] Omlet 100 GRAM 191
[11] Uno Çikolatalı Kruvasan 1 50 GRAM 211
[12] Sıcak Çikolata 1 ADET 184
biraz abuk subuk oldu dun fdarkindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?