- 5 Ekim 2020
- 14.488
- 39.455
- 548
- 36
Bu yorumdan sonra ben konudan koptum...Külliyen hatalı bombeli
külliyen yalan bombeli
Konya'daki evi de yeni görüştüğün kişiyle rahat görüşmek için, aileni bencilce kullandığın külliyen doğru bombeli...
NilMeSekercim nisanlim askerde gelmesiyle düğün arasında 15 gün var, olamaz yani.
Yarım okumuşsunuz hepsini. Nisan attım şu an başka birisiyle birlikteyim. Ikisi başka insanlar yani. Isteme oldu küçük çaplı yaza da düğün inşallah. Nişanlım orda diye orda yaşamıyorum ki ben çevrem orda, orda doğdun büyüdüm birden hadi taşınıyoruz insan için zor oluyor yaniBaşka bir konuya Nişan atalı çok oldu başkasıyla görüşüyorum yazmışsınız.
Nişanlım diye yazmamissiniz. Sadece görüşüyorum demissiniz. E o zaman Şimdi orda evlilik ve nişanlı yoksa, durmanın da bir anlamı yok ki.
Yarım okumadım. Nisan atalı çok oldu başkasıyla görüşüyorum yazmışsınız. Yeni biriyle nisanlandim yazmamissiniz. Yani bu sizin eksik yazışiniz o zaman.Yarım okumuşsunuz hepsini. Nisan attım şu an başka birisiyle birlikteyim. Ikisi başka insanlar yani. Isteme oldu küçük çaplı yaza da düğün inşallah. Nişanlım orda diye orda yaşamıyorum ki ben çevrem orda, orda doğdun büyüdüm birden hadi taşınıyoruz insan için zor oluyor yani
Ay bir türediniz ki her konunun altında dalga geçmek için üç beş kişi görür oldum. Eğlenmek istiyorsanız başka yere gidin ben aklı başında insanlardan fikir almak için yazdım buraya. Doğduğum büyüdüğüm şehirden ayrılmak istemiyorum nişanlın nişanlın. Niye bir erkek olmadan isteğim olamaz mı? Ya doğru düzgün yorum yapın ya da yapmayın insanların derdi kendilerine yetiyor zaten.Külliyen hatalı bombeli
külliyen yalan bombeli
Konya'daki evi de yeni görüştüğün kişiyle rahat görüşmek için, aileni bencilce kullandığın külliyen doğru bombeli...
Çocuk değilsiniz ki yeni yere alışamaz psikolojisi bozulur diye sizi düşünsünler. Kendi başınıza yaşayabilecek kadar yetişkin de olamamışsınız. Nişanlınızla ev tutun baksın size işte madem.Yarım okumuşsunuz hepsini. Nisan attım şu an başka birisiyle birlikteyim. Ikisi başka insanlar yani. Isteme oldu küçük çaplı yaza da düğün inşallah. Nişanlım orda diye orda yaşamıyorum ki ben çevrem orda, orda doğdun büyüdüm birden hadi taşınıyoruz insan için zor oluyor yani
aileniz haklı hiç kusura bakmayınYarım okumuşsunuz hepsini. Nisan attım şu an başka birisiyle birlikteyim. Ikisi başka insanlar yani. Isteme oldu küçük çaplı yaza da düğün inşallah. Nişanlım orda diye orda yaşamıyorum ki ben çevrem orda, orda doğdun büyüdüm birden hadi taşınıyoruz insan için zor oluyor yani
Genel bir açıklama yapayım tek yazarken zor oluyor.
Uzun bir ilişkim vardı nişanlandık sonra nisan atmıştım. Burda konu açtım zaten neden olduğunu. Sonra karşıma birisi cıktı bunda sanki direk evlenckmişiz gibi gelişti herşey çok kısa zamanda. Askere gitmeden isteme olsun gelince nisan olur dedik. Küçük çaplı isteme oldu aileler tanıştı ama bu covidden dolayı nisan yapmaktan vazgeçtik. Direk nikah olcak kına da yapmicaz geldiğinde. Yaşayacağımız ev var şu an ama tadilatta. Eşyaları aldık tadilat bitince eve koycaklar. Oda Şubatı buluyor yani. Nisanda askerden gelcek bayram sonrası nikah inşallah. Çok çabuk gelişti herşey. Bende bir an önce evime geçmek istiyorum tabiki. Ama ben başında demiştim yaza gidin diye onlar biz artık burda yaşamak istemiyoruz diye gittiler. Biraz bekleyebilirlerdi mecburi bir durum yok. Yine de beni bencil bulanlar olmuş saygı duyuyorum düzgün yorum yaptıkları için.
Aslında bende aynısını düşündüm ama karar veremedim yani çeyizlerimi de götürmüş olurum esyalar direk o eve gelcek zaten hemde evde oturup ders çalışabilirim rahat rahat. Iki uc ay sonra da nikahi yapmış oluruz. En mantıklı yol bu gorunuyorşimdi konu sadece Şubat a kadar kalacağınız yer
yani yılbaşından sonra gidecektim diyorsunuz o da ocak
yani evi bugün kapatalım deseniz yine ocak ı hatta ocak sonunu bulur
ben olsam yılbaşına kadar kalır sonra da ocak gibi Konya ya gider tadilattaki ev ile ilgilenir ocak sonu oraya taşınırım olur biter
orası gelin evi olacak beni yalnız oturtmazlar derseniz bilemem de cidden oradaki ev boş durup sizin kira ödemeniz makul olmaz
NilMeSekercim nisanlim askerde gelmesiyle düğün arasında 15 gün var, olamaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?